Burun deligi sorunu ???

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Ameliyat olali 3 bucuk ay oldu ve bugun kamerada farkettim burun deligimin biri havada. Ince deriliyim. Doktorum bekleyecegiz diyor ne desem. Sizin basiniza geldimi bu durum. Geçermi acaba kalirmi boyle

Eklentiler

• Screenshot_20230621_125936_Gallery.webp
    Screenshot_20230621_125936_Gallery.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 429
ödeminiz sol tarafta daha fazla gibi mi siz hissedersiniz ama bana bu fotoğraftan ince deri gibi gelmedi ya da burnunuz hala ödemli olduğu için kalın derili gibi görünüyor bu iyi bişey demek ki hala değişme ihtimali var

ödeminiz sol tarafta daha fazla gibi mi siz hissedersiniz ama bana bu fotoğraftan ince deri gibi gelmedi ya da burnunuz hala ödemli olduğu için kalın derili gibi görünüyor bu iyi bişey demek ki hala değişme ihtimali var
Hala.odem.varmidir ? Cogu kisi 4.aya kadar odem kalmadigini cok azkaldigini.soyluyor. nasil anlarimki acaba odemmi degilmi

Ameliyat olali 3 bucuk ay oldu ve bugun kamerada farkettim burun deligimin biri havada. Ince deriliyim. Doktorum bekleyecegiz diyor ne desem. Sizin basiniza geldimi bu durum. Geçermi acaba kalirmi boyle
Merhabalar bende de aynı sorun var dördüncü aya doğru gidiyorum delikler çok alakasız Dr zaten asimetri vardı burnunda anca böyle olur dedi kafayı yiyeceğim amaliyat öncesi okadar da sordum delikler nasıl olur karşıdan görünsün isetmiyirum delik için vs dedim onzan bana demedi ki sende asimetri sorunu var amaliyat sonrası da sorun devam eder şekil şöyle olur böyle olur

Sizin burun delikleriniz bu şekilde muhtemelen orjinal hali buydu burun ucu yukarı kalkınca siz fark etmişsiniz. Ama doğal bir görüntü takılmayın kötü bir görüntü yok yüzümüz tamamen simetrik değil zaten yüzün bir tarafı diğer tarafa göre büyük doktorla alakalı değil bence o yüzden kafaya takmayın herkesin böyle benim de böyle sorun değil yani

Sizin burun delikleriniz bu şekilde muhtemelen orjinal hali buydu burun ucu yukarı kalkınca siz fark etmişsiniz. Ama doğal bir görüntü takılmayın kötü bir görüntü yok yüzümüz tamamen simetrik değil zaten yüzün bir tarafı diğer tarafa göre büyük doktorla alakalı değil bence o yüzden kafaya takmayın herkesin böyle benim de böyle sorun değil yani
Cevap için teşekkür ederim aynen normalde de boyleymistir dediğiniz gibi.burnum hafif kemerli ve hafif düşük olduğu için iyi kamufle olmuş zamanla.ama amaliyat öncesi bana daha açıklayıcı bilgi verseydi beklentim ona göre olurdu belki hiç yaptırmadım bile

Eklentiler

• IMG_20230625_130001.webp
    IMG_20230625_130001.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 323

Eklentiler

• IMG_20230625_125446.webp
    IMG_20230625_125446.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 261
Dediğim gibi kemer vardı hafifde düşüklük ama delikler falan öyle göz tırmalayan bı halde değildi anlıyorum tam tamına simetri yakalamak çok zor deliklerde ama birbirine uymuyorsa kamufle etmeyi bilmeli yani ben illa kalkık bı burnum olsun demedim Dr a kemer gitsin doğal bı burun olsun sağlık sıkıntım olmasın dedim ki bana zor bı burnun yok kolay dedi derim de ince yapılı yani hakkını yemeyim dr un öyle aman aman ağrım sancım morlugum kusmam enfeksiyonum vs olmadı rahat atlattım süreci ama delikler çok farklı simetrik durmuyor demiyorum resmen şekilleri farklı biri yuvarlak gidiyor diğeri dik altıncı ay da ya da bir yılda ne olur ne değişir bilmiyorum

Ödemden olabilir. Bir arkadaşım da 6. Ayında burun deliklerinde asimetri var doktor. 1 yıl da geçer demiş. Sonuçta doktor burun deliklerinize müdahale etediyse geçer diye düşünüyorum. Benim kendi burun dediklerim asimetrik ameliyatta doktor herhangi bişey yapmadığı için hala asimetrik

Yandan kesiler yok bu deliklere mudehele etmedi anlamına geliyor sanırım. Yani benim olmadan öncede varmış ama düşüklük vs olduğu icin fark edilmiyormus anladığım bu.odeme gelirsek dıştan anlasilmayan ama içte olan ödem illa vardır yan kanatlarda sertlik yok ama delik orta hat hala sert sizin kaçıncı ayınız sizde foto atabilir misiniz sizde asimetri problemi nasil

Benim 16. Günüm zaten doktorlar çok nadiren burun deliklerine müdahale ediyormuş. Onun için size bilgi verirdi eğer yapsaydı

Bana yazarsanız msj gördükten sonra sevimirm
Ya evet oncesinde asimetri varsa ameliyat sonrasindada ufakta olsa oluyormus bunu bende duymustm. Ama ameliyata girerken doktorum asimetri sorunum var duzeltin lütfen dedim. Simdi sordugumda gececek merak etme diyor bi 1.yili bekle sen diyor. Zamanla duzelecegini soyluyor ama bılmiyorum bende uzuluyorum . Aslinda arka kameradan cekince farkettim. On kameradan cekince hic belli olmuyordu. Sasirdim.bu yuzden

Back
X