- 23 Mart 2015
- 111
- 19
- 18
- 32
- Konu Sahibi guzelderya
ne demek canım sen sakin korkma zamana bırak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese merhaba, araştırma yaparken bu konuşmaya rastladım sırf cevap verebilmek için üye oldum.
Ben burnumu yaptıralı 8 yıl oldu, burun deliklerim eşit değil ve yara izim hala duruyor. Şimdi delikleri eşitlemek için ne yapmam gerekiyor diye bakınıyorum, insanlar fark edilmiyor diyor ama fotoğraflarda asimetrik çıkıyor suratım.
Daha tam iyileşmemişken yapılabilecek bir şey vardır belki, doktorunuza kesinlikle sorun. Yara izi yamuk iyileşirse delikleriniz asimetrik kalıyor, gerekirse daha uzun süreyle tampon ya da alçıyla gezin bir daha uğraşmayın derim.
Merhaba arkadaşlar 2011 de estetik ameliyat oldum fakat benim de burun deliklerimde orantısızlik var doktorum bu problemin ödem ve şişliklerden kaynaklandigini söylemisti ama hala geçmedi bu durum beni rahatsız ediyor ne yapmalıyım
Siz bu mesaji yazali cok sene gecmis ama bende yeni ameliyat oldum ayni problem sanki ic egrilik hala var gocmus gibi duruyor auzin duzeldimi acaba ben merak ettim endiseye kapilmalimiyim beklememmi gerekiyor birazdahaya benimde iç eğrilik devam ediyo dıştanda sol kanat içeri göçmüş durumda ne olucak bizim bu halimiz :1no2:
merhaba aradan uzun yıllar gecmıs son durumunuz nedir? burun delikleriniz eşitlendi mi 6 ay sonra yoksa revizyon mu oldunuzArkadaşlar,
Rnoplasti sonrası burun delklerimen biri büyük diğeri ise küçük oldu? Benimle aynı sornu yaşamış oln var mıdır?Doktoruma sordum "geçer" dedi.Ama bana geçecek gibi gelmiyo burun ucumda şişlik yok çünkü..1no2:
Arkadaşlar,
Rnoplasti sonrası burun delklerimen biri büyük diğeri ise küçük oldu? Benimle aynı sornu yaşamış oln var mıdır?Doktoruma sordum "geçer" dedi.Ama bana geçecek gibi gelmiyo burun ucumda şişlik yok çünkü..1no2:
Arkadaşlar,
benim de 1. Ay oldu ama hala burun deliklerim farklı umarım düzelir 6 aya kadar burun oturuyormuşArkadaşlar,