Burun delikleri büyüklüğü farklı olan var mı?

öncelikle gecmiş olsun canım.hiç merak etme benimde biri yana biri yukarı dogru genişti cok kısa bır surede duzeldi.sabırla bekle her sey yoluna gırıyor

cnm benım de sag burun kanadım yukarı cekık we 17.gunumdeyım suan,sende nasıl oldu ne zmn gectı tecrubelerını benımle paylasırmısın kalıcı olmasından cok korkuorum :((

Evet canım benimde bir diğerine göre küçük dr gecer dedi ama bir türlü geçmedi.

Benimde burnumun ucundaki kıkırdak içeride eğri elliyince sola doğru eğri olduğunu anlıyorum zaten dıştanda bariz gözüküyor.:enbuyukkk:

o ödem olabılır tatlım korkmak ıcın daha erken

büyük delik olana dokunuca sert içindede bişi var sivilce deil ama onun gibi sanki sert bişi var ne olabilirki???

burnun ıcınde gorunen o sey buyuk olasılık kıkırdak hatta ucunda da sütur ıpı olabılır bende de wardı hocama soledıımde o zamanla yerlesıo korkmana gerek yok mukoza onun uzerını kaplıo zamanla demıstı hatta bı arkım bende de wardı gectı zamanla dıınce ıcım rahatladı..

burun delıgı zamanla eıstlenır ama ılk yamuksa sonrasıda tamö duzgun olmaz bıraz yamukluk kalacaktır.ama goze batmayacaktr

cnm benım de sag burun kanadım yukarı cekık we 17.gunumdeyım suan,sende nasıl oldu ne zmn gectı tecrubelerını benımle paylasırmısın kalıcı olmasından cok korkuorum :((

malesef benim kızımdada hemen hemen aynıydı...burun deliklerine dokunulmamış ve burun deliğinin biri yukarda asılı kalmıştı...burnunu iç duvarı gözüküyordu..bu hiç bir zaman düzelmez tekrar ameliyat ettirdik..burun deliği eşit oldu...küçücük bir burun deliğine kavuştu....

ayrıca benim burnum çok kısa geliyor şişlik indikçe uzar diyenler oldu bekliyorum...sanki dümdüz kavissiz kalkık kısa bir şey ooofff beklemek ne zormuş....

al benden de o kadar..kısa ve aşırı kalkık bir burun:))
o kadar kısalmış ki bıyık mesafesi uzun duruyo..alçıdandır.ödemdendir diyorlar..bakalım artık:))

Merhaba zbydcbn, sanırım tam da benim sorunumu tarif etmişsiniz. Benim 1 ay oldu. Sizin şu an 2 ayı geçmiştir. Bu sorun gerçekten zamanla aşılabiliyor mu? Siz bundan kurtuldunuz mu? Bir de eğer geçiciyse ve ödem geçince eşitleniyorsa, hangi burun deliğiyle eşitlik sağlanıyor, yukarı çekik duranla mı daha aşağıda duranla mı? Ödem nedeniyleyse bana çekik olan değil, aşağıda duran daha şişik geliyor çünkü. Yanıtlarsanız çok sevinirim...Sevgiler...

Arkadaşlar,
Rnoplasti sonrası burun delklerimen biri büyük diğeri ise küçük oldu? Benimle aynı sornu yaşamış oln var mıdır?Doktoruma sordum "geçer" dedi.Ama bana geçecek gibi gelmiyo burun ucumda şişlik yok çünkü..:((:1no2:

ayni sorun bendede var ..ve o yüzden burnumdan fazla nefes alamiyorum..

malesef benim kızımdada hemen hemen aynıydı...burun deliklerine dokunulmamış ve burun deliğinin biri yukarda asılı kalmıştı...burnunu iç duvarı gözüküyordu..bu hiç bir zaman düzelmez tekrar ameliyat ettirdik..burun deliği eşit oldu...küçücük bir burun deliğine kavuştu....

Tekrar nerede ameliyat ettirdiniz?

bende ameliyat olalaı 15 gün oldu bnmde eşit değil burun deliklerim ama ödem var sanırım sağda daha fazla sağ burun deliğim daha geniş duruyo o yüzden ve burnumun ucu sola eğik gibi duruyo hafif ödemden midir bunlsr geççek deme arkadaşlar?

Dr.una güvenmelisin geçer dediyse geçmeli.Bir de burun ucuna kıkırdak koyduğu için sağlam olsun ve kalkık olması için ufak bi fark oluyor onu da takma zamanla oturur burnun.

arkadaşlar ben ameliyat olalı 49 gün oldu ancak burun deliklerimde asimetri var ve sağ tarafta yamuk bir görüntü var , ilk ayda burunsırtımda kemere benzeyen bir şekil vardı o geçti , bu asimetride geçermi tecrübesi olanlar yazabilirmi acaba ?

Herkesin
arkadaşlar ben ameliyat olalı 49 gün oldu ancak burun deliklerimde asimetri var ve sağ tarafta yamuk bir görüntü var , ilk ayda burunsırtımda kemere benzeyen bir şekil vardı o geçti , bu asimetride geçermi tecrübesi olanlar yazabilirmi acaba ?
Herkesin mi sağında problem olur aynen benimde sağ burun deliğim sanki yamuk duruyo eşit değiller tabi ilk zamana göre çok daha iyi inş düzelir geçmiş olsun

Kızlar inanin tüm mesajları okudum ameliyat olalı 36 gün oldu önden yamuk duruyo yanlardan çok güzel sizce bu yamukluk geçer mi burda okudukları ma göre bi çok kişi yaşamış bu durumu ama kimse sonucu yazmamis lütfen ameliyat olup bu durumu yaşamış biri cevap versin 6. Ayda değişiyor mu yoksa yamuk görünüm kalıyo mu

benimde ameliyat olalı 2 ay oldu sağ tarafımda diğer tarafa doğru bi orantısızlık var yandan hokka gibi ama onden sağ tarafım yanı urun deliğim değişik doktor zamanla oturcak dedi bekliyorum bende

benimde ameliyat olalı 2 ay oldu sağ tarafımda diğer tarafa doğru bi orantısızlık var yandan hokka gibi ama onden sağ tarafım yanı urun deliğim değişik doktor zamanla oturcak dedi bekliyorum bende
Him anladım canım sanırım beklemekten başka cagremiz yok tesekkuederim ederim alakan için inan okadar ihtiyacım var ki cevaplara

Back
X