Burun delikleri büyüklüğü farklı olan var mı?

kizlar burun deliklerinizi sorun etmeyin bence, benimde ilk biri kücük biri büyüktü simdi daha az farkediliyor, alci ciktiginda fark etmistim hemen sonra doktoruma sordum neden böyle burun deliklerim diye, oda ilk bi güldü sezencim herkesin burun delikleri farklidir kimseninki ayni degil dedi hatta asistanima bak onunki estetik degil onunkilerde farkli dedi a.s dogru söylüyor simdi dikkat ediyorumda kimseninki ayni degil doktorum hakli bu konuda kafaniza takmayinnnsırnaşık şey

kızlar ece erkenin burun delikleride farklı biri büyük biri küçük ben
burunları kafaya taktığımdan herkesinkini incelerim ve onunkisi bariz belli oluyor sizde dikkatli bakın fark edersiniz

kızlar , amliyat olalı 4 gün oluyor iki burun deliğinde kocaman şuan, daha alçım çıkmadı aynaya baktığımda iki koca burun deliği görüyorum ve çok morelim bozuluyor aynı sorunu yaşanyanınız var mı acaba :(

twetty canım o banada olmuştu başımı hafif kaldırıp burun deliklerime bakıyordum alçıdayken ve bana çok büyük geliyordu hatta kmuştum dr pek bişy yapmamışmı die ama zamanla geçiyo meraklanma :D

ya arkadaşlar bende 2 hafta önce oldum güzel oldu aslında burnum ama banada öyle geliyo sanki sağ profille sol farklı gibi.buarada burnumun ucu tombul şiş.ucu küçülcekmi yaa.tecrübeli olanlar bişey söyleyin sizinde ucu dahamı belirgindi o şişlik incekmi

daha çok erken şişlerinin inmesi açısından arkadaşım en az 6 ay en fazla 2 yılda ınıyor tum şişler.bu senın masajlarını yapman ve burnunun yapısı . deri kalınlığına bağlı.ben amelyat olalı 2 sene oldu buyuk oranda ındı şişlerım ama sol kanatta bıraz şışlık hala daha var gunden gune azalıyor dusun artık. ınmesı zaman alabılıyor ama ınıyor yeterkı kontrol ve masajlarınızı ıhmal etmeyın.a.s.

twetty canım o banada olmuştu başımı hafif kaldırıp burun deliklerime bakıyordum alçıdayken ve bana çok büyük geliyordu hatta kmuştum dr pek bişy yapmamışmı die ama zamanla geçiyo meraklanma :D

alçı çıkınca düzeldi allaha şükür kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:teytey:

Ben de ameliyat olalı 21 gün yani 3 hafta oldu. Ancak şişlikler var. Burnumun ucu top gibi. Sağ taraf daha ödemli. Küçük ve kalkık burun istememiştim zaten de bu da çok mu büyük oldu bilmiyorum. Ama sanırım zamana ihtiyacımız var. Umarım zaman herşeyin ilacı olur...

benim ikinci haftam ve tamamen aynı şeyleri düşünüyorum. burun deliklerimin biri daha geniş gibi sanki. eskiden de öyleydi bu şikayetimden bahsetmiştim doktoruma ancak yeterince düzelmedi mi acaba yoksa ödemden mi öyle görünüyor bilmiyorum. of çok mu kuruntu yapıyorum acaba. keşke 6 ay sonraki halimi şimdiden görebilseydim. o zaman kendi kendimi yiyip bitirmezdim heralde :)

daha benım alcım cıkmadan delıklerın bırı buyuk bırı kucuk..yarın alcım cıkacak bakalım altından daha neler cıkacak off offf:(:( bende doktoru aradım burnumun delıklerı bozuk dıye...ödemden dedı.duzelecekmıs ıns...

daha benım alcım cıkmadan delıklerın bırı buyuk bırı kucuk..yarın alcım cıkacak bakalım altından daha neler cıkacak off offf:(:( bende doktoru aradım burnumun delıklerı bozuk dıye...ödemden dedı.duzelecekmıs ıns...

benimde biri büyük biri küçük. burun ucumun sol tarafında ödem daha fazla yani bariz belli oluyo zaten.. oo yuzden aşağıya baskı oluyor heralde cunku sol delik daha küçük..bakalım beklicez 43 gün oldu

arkadaşlar benim bi arkadaşım mardin devlet hastanesinde estetik ameliyat oldu 2,5 ay geçti ve burun deliklerinin biri küçük biri büyük bu başarısız bi ameliyatamı işarettir.bu durum doktorun başarısızlığımıdır

çünkü ben randevu aldım doktorla görüşmek için ve yanına gittim aslında beni iknada etti.ama arkadaşın burun deliklerinin farklı olduğunu görünce canım sıkıldı kararsız kaldım oysaki fiyatı uygunduda

benımde burun delıklerım bırbırınden farklı ama amelıyattan oncede boylemıydı hıc dıkkat etmemıstım :) şişliklerim azaldıkca farklılıkta azalmaya basladı

bende septum deviasyonu var. yani içteki kıkırdak eğri ve aşağıdan bakınca da görünüyor. o nedenle benim de burun deliğimin biri büyük biri küçük.

Şişlik ağrı ya da morluk gibi sorunlar ne boyuttaydı?? Nerde ve kime olmuştunuz acaba ameliyatınızı??

bende ameliyat yolunda emin adımlarla ilerliyorum ama bazı yorumları okudukça vazgeçecek gibiyim ama vazgeçmektende korkuyorum yıllardır aklımda olan ve beni rahatsız eden bir durum kesin karar vermişken vazgeçmekte istemiyorum acık cesaret bekliyorum kızlar

sanırım kapalı teknikle yapılan tüm ameliyatlarda bu sorun oluyor benimde öyle daha 15 günüm oldu ama aynı karamsarlıkları bende yaşadım hala da yaşıyorum önceki ameliyatımda doktor her şeye geçer deyip geçmediği için şimdi de korkum var açıkçası...inşallah şişli,kler inince herkes hayal ettiği burna kavuşur...zorlu bir süreç çünkü sabırla beklemek her gün acaba bugün ne kadar indi düzelme var mı diya binbir umutla aynaya bakmak kolay değil...Allah bu çilenin sonunu hayırlı etsin önemli olan bu...

ayrıca benim burnum çok kısa geliyor şişlik indikçe uzar diyenler oldu bekliyorum...sanki dümdüz kavissiz kalkık kısa bir şey ooofff beklemek ne zormuş....

Back
X