- Konu Sahibi guzelderya
heeyy foto yükledim bakabilirsiniizzzhihoyyyt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya arkadaşlar bende 2 hafta önce oldum güzel oldu aslında burnum ama banada öyle geliyo sanki sağ profille sol farklı gibi.buarada burnumun ucu tombul şiş.ucu küçülcekmi yaa.tecrübeli olanlar bişey söyleyin sizinde ucu dahamı belirgindi o şişlik incekmi
twetty canım o banada olmuştu başımı hafif kaldırıp burun deliklerime bakıyordum alçıdayken ve bana çok büyük geliyordu hatta kmuştum dr pek bişy yapmamışmı die ama zamanla geçiyo meraklanma![]()
Ben de ameliyat olalı 21 gün yani 3 hafta oldu. Ancak şişlikler var. Burnumun ucu top gibi. Sağ taraf daha ödemli. Küçük ve kalkık burun istememiştim zaten de bu da çok mu büyük oldu bilmiyorum. Ama sanırım zamana ihtiyacımız var. Umarım zaman herşeyin ilacı olur...
daha benım alcım cıkmadan delıklerın bırı buyuk bırı kucuk..yarın alcım cıkacak bakalım altından daha neler cıkacak off offfbende doktoru aradım burnumun delıklerı bozuk dıye...ödemden dedı.duzelecekmıs ıns...
daha benım alcım cıkmadan delıklerın bırı buyuk bırı kucuk..yarın alcım cıkacak bakalım altından daha neler cıkacak off offfbende doktoru aradım burnumun delıklerı bozuk dıye...ödemden dedı.duzelecekmıs ıns...