Ameliyat olalı 35 gün oldu fakat bariz şekilde bir tarafı diğer tarafına göre daha farklı. Sağ taraf daha küçük ve yukarıda, sol taraf biraz daha aşağıda ve biraz daha geniş. İki taraf da zamanla eşitlenir mi? Doktoruma sorduğumda oturması zaman alır yanıtını aldım. Güveniyorum doktoruma fakat yine de sormak istedim.[/QUOTE duzelme oldumu burnunuzda?
cevap için cok tesekkür ederim. inşallah benim de düzelir. cok cok erken dönem benim için biliyorum ama aradaki fark inanılmaz fazla olunca merak ettim benim durumumda olanları. bir burun deliğim diğerinin üçte biri gibi şu anda.Canım benimde farklıydımdeliklerim biri daha kücük biri daha büyüktü. Benimki 2.aydan sonra yavas yavas esitlenmeye basladı. Şuan 4.5 aya yakın oldu tamamen eşit ufacık farklılık yok. Yani benimki düzeldi çok şükür. Bence erken senin daha.
İki yan profilden bakınca aynı mı burnunuz. Bir burun kanadı yukarda gibi görünüyomerhabalar ben burun estetiği olalı 22cı gunundeyim burun deliklerim farkli bilgisi olan varmı yardım fotom ektedir
Ondan dolayı delikler farklı görünüyor. Kime olmuştunuz ameliyatıaynen doğru söylediniz sanki o kapalı olan tarafda cok şiş var gibi geldi ve kanadı yukarıya bakıyor (
Ameliyat olalı 35 gün oldu fakat bariz şekilde bir tarafı diğer tarafına göre daha farklı. Sağ taraf daha küçük ve yukarıda, sol taraf biraz daha aşağıda ve biraz daha geniş. İki taraf da zamanla eşitlenir mi? Doktoruma sorduğumda oturması zaman alır yanıtını aldım. Güveniyorum doktoruma fakat yine de sormak istedim.
[/QU
Merhabalar mesajı yazalı çok uzun zaman olmuş. Görür müsünüz bilemiyorum
Ameliyat olalı 12 gün oldu ve aynen sizin gibi eşitsizliğim varsizin geçti mi kaldı mı nasıl nir süreç geçirdiniz?
Merhaba şu an burun deliklerim aynı sizinki gibi orantısız. Biri daha yukarıda. Düzeldi mi sizde?merhabalar ben burun estetiği olalı 22cı gunundeyim burun deliklerim farkli bilgisi olan varmı yardım fotom ektedir
Benimde öyle sol taraf (deviasyon olan taraf) daha aşağıda ve yuvarlak, sağ taraf daha sivri ve yukarda düzelir mi hiçbir fikrim yok inanılmaz moralim bozukMerhaba şu an burun deliklerim aynı sizinki gibi orantısız. Biri daha yukarıda. Düzeldi mi sizde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?