Eski halini bilmedigim icin yorum yapamiycam.Yani burnunuzun delikleri küçüktü ve ameliyattan sonra mi büyudü? Bunun çözümü operasyonu yapan doktorda .Ona danişin lütfen
Sizi bir yerden tanıyorum sankiBugün tamponlarım alındı ve burun deliklerim yandan ya da önden çok kötü görünüyor, özellikle yakından içi görünüyor çok büyük oldular sanki. Haftaya salı tekrar gideceğim, sizce söylemeli miyim bu durumu? Küçülmezlerse düzeltebilir misiniz diye sormak istiyorum düzeltir mi sizce?
Mahvolmuş hissediyorum ağlayacak haldeyim
Aslinda karakteristik ,güzel bir burnunuz varmis.Mesela ben Tarkan in burnunu cok begenirim.Ifade katiyor yüzüne.sizin de öyleymiş lakin başkalarinin güzel dedigi burunlara özenmiş yaptirmişsiniz ,bu konuda yargilayamam ,karar elbet sizin ama üzülmeyin bence.Şişlerin inmesi 6 ayi buluyor ancak oturuyor diye duymuştum.Cok rahatsiz oluyorsaniz mutlaka hekiminize söyleyin mutlaka.Cok gecmis olsuneski halinde bu şekildeydi burnum ama önden falan delikler belli olmuyordu bu şekilde, yusyuvarlak ve büyük duruyorlar şu anda.
Aslinda karakteristik ,güzel bir burnunuz varmis.Mesela ben Tarkan in burnunu cok begenirim.Ifade katiyor yüzüne.sizin de öyleymiş lakin başkalarinin güzel dedigi burunlara özenmiş yaptirmişsiniz ,bu konuda yargilayamam ,karar elbet sizin ama üzülmeyin bence.Şişlerin inmesi 6 ayi buluyor ancak oturuyor diye duymuştum.Cok rahatsiz oluyorsaniz mutlaka hekiminize söyleyin mutlaka.Cok gecmis olsun
Atel ilk çıktığında burun deliklerim çok moralimi bozmuştu. Hem asimetrik hem de sivri, üçgen gibi duruyordu. Yaklaşık 40 gün sonra ufaldı, hatları yumuşadı, asimetri belirsiz hale geldi. Üzülmeyin, ama çok sabırlı olmalısınız. Düzelecektir.
Benim şişlik indikçe burun deliklerim de kibarlaştı, ufaldı. İnşallah sizin de öyle olur.İneceğini hiç sanmıyorum, yusyuvarlak ve bariz büyükler. Doktora söyledim ama bir sorun olmadığını ve henüz çok erken olduğunu, zamanla yerleşeceğini söylüyor. Ama herhangi bir operasyon olmadan değişecek gibi değiller bence. Hatta şişlik inince burun delikleri daha da büyüyebilir. Çok kötü görünüyorlar ve dünden beri bayağı huzursuzum ağlıyorum.
Arkadaşlar burnun neresi yapmacık olmuş Allah aşkına? Dümdüz iniyor işte. Yapmacık dediğiniz müthiş kavim küçücük burundur. Niye moralini bozuyorsunuz? Ne oldu sizin olmadı diye mi? Ya da ameliyat olamadınız diye mi? Sadece burun delikleri evet biraz büyük. Ama ödemlerin inmesi ile belki de küçülür. Önce doktorunuza danışın. Fotoğraf atın, muayeneye gidemiyorsanız. Sonra da biraz sabır. İnşallah geçicidir.
Kaçıncı günün? Kalkıklığı ve kavisi çok güzel olmuş delikler biraz büyük duruyor ama felaket kötü değil. Belki ödem inince yüzüne daha uyum sağlar. Sağlamazsa da sadece delik küçültmek için revizyon talep edersin doktorundanBugün tamponlarım alındı ve burun deliklerim yandan ya da önden çok kötü görünüyor, özellikle yakından içi görünüyor çok büyük oldular sanki. Haftaya salı tekrar gideceğim, sizce söylemeli miyim bu durumu? Küçülmezlerse düzeltebilir misiniz diye sormak istiyorum düzeltir mi sizce?
Mahvolmuş hissediyorum ağlayacak haldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?