Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba doktorun kimdi merak ettimarkadaşlar hergün şekil değiştiriyor burnum ve son 2 günden beri burnumun delikleri biri kuçuk biri büyük doktorumu aradım zamanla düzelcek dedi ya düzelmezseeeee
Canım kaç aylikti senin ki eğer daha yeniyse olabilir öyle şeyler çok dert etme bence . Orantisizlik çok mu bariz ?arkadaşlar hergün şekil değiştiriyor burnum ve son 2 günden beri burnumun delikleri biri kuçuk biri büyük doktorumu aradım zamanla düzelcek dedi ya düzelmezseeeee
Görenler eşit diyo ama ben aynaya bakinca eşit göremiyorum 1 ay oldu canimCanım kaç aylikti senin ki eğer daha yeniyse olabilir öyle şeyler çok dert etme bence . Orantisizlik çok mu bariz ?
Çok inceliyorsan ondandir canım ,dışardan bile farkedilmiyorsa bence hic takma kafana küçük birşey demekki , şişlikler inncede o küçük orantisizligin düzelme ihtimali çok yüksek benceGörenler eşit diyo ama ben aynaya bakinca eşit göremiyorum 1 ay oldu canim
Merak etmeyin hepsi zamanla düzeliyor iki hafta ne ki daha cok sabretmelisin :)burun deliklerinde problem yasamaya devam ediyor musunuz ? duzeldi mi? bende de bir farklilik var 2 hafta oldu.. ucunda bir taraf da daha fazla sis.. bir burun deligim daha fazla sis ve daha kucuk deligi
çok teşekkür ederiminşallah söylediğiniz gibi olurMerak etmeyin hepsi zamanla düzeliyor iki hafta ne ki daha cok sabretmelisin :)
Emin ol düzelecek ben 4üncü ayima girdim ve hala sislikler devam ediyor. En az 6 ay zaman vermelisin burnunaçok teşekkür ederiminşallah söylediğiniz gibi olur