burun deliklerim eşit değil :(

itsmeelif

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
111
19
32
arkadaşlar hergün şekil değiştiriyor burnum ve son 2 günden beri burnumun delikleri biri kuçuk biri büyük doktorumu aradım zamanla düzelcek dedi ya düzelmezseeeee :KK43:

arkadaşlar hergün şekil değiştiriyor burnum ve son 2 günden beri burnumun delikleri biri kuçuk biri büyük doktorumu aradım zamanla düzelcek dedi ya düzelmezseeeee :KK43:
Canım kaç aylikti senin ki eğer daha yeniyse olabilir öyle şeyler çok dert etme bence . Orantisizlik çok mu bariz ?

Görenler eşit diyo ama ben aynaya bakinca eşit göremiyorum 1 ay oldu canim
Çok inceliyorsan ondandir canım ,dışardan bile farkedilmiyorsa bence hic takma kafana küçük birşey demekki , şişlikler inncede o küçük orantisizligin düzelme ihtimali çok yüksek bence

Benimde ilk iki ay gayet orantısızdı. Ama düzeliyor zamanla problem yapma çok erken daha.

burun deliklerinde problem yasamaya devam ediyor musunuz ? duzeldi mi? bende de bir farklilik var 2 hafta oldu.. ucunda bir taraf da daha fazla sis.. bir burun deligim daha fazla sis ve daha kucuk deligi:KK43:

burun deliklerinde problem yasamaya devam ediyor musunuz ? duzeldi mi? bende de bir farklilik var 2 hafta oldu.. ucunda bir taraf da daha fazla sis.. bir burun deligim daha fazla sis ve daha kucuk deligi:KK43:
Merak etmeyin hepsi zamanla düzeliyor iki hafta ne ki daha cok sabretmelisin :)

Benimde 4. Ayım burun deliklerim tıpatıp aynı degil ilk zamanlar cok takıyordum fakat bunu insanlarin ben söyleyince fark ettigini görünce kendimi üzmeyi biraktim. Hatta dikkatle inceleyince asimetrik burunlarin kalemle cizilmis gibi olanlardan cok daha güzel ve cekici durdugunu fark ettim:))) takılmayin kücük ayrintilara burnunuz yüzünüze bakildiginda ilk dikkat ceken yer degilse operasyonunuz basarili demektir:KK66:

X