Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar hergün şekil değiştiriyor burnum ve son 2 günden beri burnumun delikleri biri kuçuk biri büyük doktorumu aradım zamanla düzelcek dedi ya düzelmezseeeee
arkadaşlar hergün şekil değiştiriyor burnum ve son 2 günden beri burnumun delikleri biri kuçuk biri büyük doktorumu aradım zamanla düzelcek dedi ya düzelmezseeeee
Çok inceliyorsan ondandir canım ,dışardan bile farkedilmiyorsa bence hic takma kafana küçük birşey demekki , şişlikler inncede o küçük orantisizligin düzelme ihtimali çok yüksek bence
burun deliklerinde problem yasamaya devam ediyor musunuz ? duzeldi mi? bende de bir farklilik var 2 hafta oldu.. ucunda bir taraf da daha fazla sis.. bir burun deligim daha fazla sis ve daha kucuk deligi
burun deliklerinde problem yasamaya devam ediyor musunuz ? duzeldi mi? bende de bir farklilik var 2 hafta oldu.. ucunda bir taraf da daha fazla sis.. bir burun deligim daha fazla sis ve daha kucuk deligi
Benimde 4. Ayım burun deliklerim tıpatıp aynı degil ilk zamanlar cok takıyordum fakat bunu insanlarin ben söyleyince fark ettigini görünce kendimi üzmeyi biraktim. Hatta dikkatle inceleyince asimetrik burunlarin kalemle cizilmis gibi olanlardan cok daha güzel ve cekici durdugunu fark ettim:))) takılmayin kücük ayrintilara burnunuz yüzünüze bakildiginda ilk dikkat ceken yer degilse operasyonunuz basarili demektir