Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba doktorun kimdi merak ettimarkadaşlar hergün şekil değiştiriyor burnum ve son 2 günden beri burnumun delikleri biri kuçuk biri büyük doktorumu aradım zamanla düzelcek dedi ya düzelmezseeeee![]()
Canım kaç aylikti senin ki eğer daha yeniyse olabilir öyle şeyler çok dert etme bence . Orantisizlik çok mu bariz ?arkadaşlar hergün şekil değiştiriyor burnum ve son 2 günden beri burnumun delikleri biri kuçuk biri büyük doktorumu aradım zamanla düzelcek dedi ya düzelmezseeeee![]()
Görenler eşit diyo ama ben aynaya bakinca eşit göremiyorum 1 ay oldu canimCanım kaç aylikti senin ki eğer daha yeniyse olabilir öyle şeyler çok dert etme bence . Orantisizlik çok mu bariz ?
Çok inceliyorsan ondandir canım ,dışardan bile farkedilmiyorsa bence hic takma kafana küçük birşey demekki , şişlikler inncede o küçük orantisizligin düzelme ihtimali çok yüksek benceGörenler eşit diyo ama ben aynaya bakinca eşit göremiyorum 1 ay oldu canim
Merak etmeyin hepsi zamanla düzeliyor iki hafta ne ki daha cok sabretmelisin :)burun deliklerinde problem yasamaya devam ediyor musunuz ? duzeldi mi? bende de bir farklilik var 2 hafta oldu.. ucunda bir taraf da daha fazla sis.. bir burun deligim daha fazla sis ve daha kucuk deligi![]()
çok teşekkür ederiminşallah söylediğiniz gibi olurMerak etmeyin hepsi zamanla düzeliyor iki hafta ne ki daha cok sabretmelisin :)
Emin ol düzelecek ben 4üncü ayima girdim ve hala sislikler devam ediyor. En az 6 ay zaman vermelisin burnunaçok teşekkür ederiminşallah söylediğiniz gibi olur