Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa gerçekten miHatta ödemler gerileyince daha belirgşnlelebilir üzgünüm![]()
Sana kaç gün oldu ameliyat olaliBenım De öyle bende merak ediyorum
2 bucuk ay olduSana kaç gün oldu ameliyat olali
Ameliyat olalı ne kadar oldu sızınBenimde öyleydi içteki şişlikten ötürü oluyor. Şimdi biraz daha düzeldi tamamen düzelmedi düzelirmi bilmem ama rahatsız edicek kadar değil
7 8 ay kadarAmeliyat olalı ne kadar oldu sızın
Öyle tahmin ettim ama tecrübeli arkadaşlar düzeliyor diyor üzülmeyin benim en başta yüzde yüz simetrikti şimdi sanki az fark var ama sadece ben farkedebiliyorumYaaa gerçekten mi
İnşallah benimki de öyle olur :)duzeliyor, benim de ilk baslarda cok farkliydi. her gun kontrol edip fotografini cekiyordum ama simdi simetrik :)
Benimde ameliyat olalı 40 gün oldu hala bi deliği daha yukarda duruyo düzelecekmiArkadaşlar 20 gunonce rinoplasti oldum ama burun deliklerinin önden bakınca biri aşağıda biri yukarıda duruyor bu düzelir mi ????
İnşallah benimki de öyle olur :)
Anladim canım rahatladım şuan :)evet evet, hiç stres yapma şişlikler inince hepsi düzeliyor :) ve ne kadar zaman alacağı kişiden kişiye değişir. gün saymakla pek olmuyor :)
Ne kadar zaman sonra duzeldı bu durum. Kaç ay sonraduzeliyor, benim de ilk baslarda cok farkliydi. her gun kontrol edip fotografini cekiyordum ama simdi simetrik :)
acikcasi tam olarak hatirlamiyorum ama ilk aylarda degil. 4-5 ayi bulmus olabilir bende.Ne kadar zaman sonra duzeldı bu durum. Kaç ay sonra