Doktor masaj önermedi bende yapmadım zaten burun deliklerine masaj yapılamaz burun sırtına etkisi olur masajın ki zaten çoğu doktor masaj önermiyorMasaj yaptinizmi
Doktor masaj önermedi bende yapmadım zaten burun deliklerine masaj yapılamaz burun sırtına etkisi olur masajın ki zaten çoğu doktor masaj önermiyorMasaj yaptinizmi
evet sağdaki yeni hali düzeldi dr betül cengiz'e oldumSağdaki sonraki galiba gayet iyi görünüyor
Benim doktorda kesinlikle masaj yap dediDoktor masaj önermedi bende yapmadım zaten burun deliklerine masaj yapılamaz burun sırtına etkisi olur masajın ki zaten çoğu doktor masaj önermiyor
Yapılabilir ama çokta şart değilBenim doktorda kesinlikle masaj yap dedi
Doğru iyi bir operasyon olmuşsa şart olmayabilir ama benim doktor yaptığı hatayi masajla düzeltmeye çalışıyor galibaYapılabilir ama çokta şart değil
Sizdeki sorun ne oldu.moralinizi bozmak istemem ama masajla kusur giderilmez.benim sadece burnumun iki kenarına yap dedi doktor hiç yapmadım gayet güzel indi şişlikler tamamen burnuna masaj yap demedi ve bendede durum kötü ama doktor hiç zamanla düzelir yada masaj yap düzelir demediDoğru iyi bir operasyon olmuşsa şart olmayabilir ama benim doktor yaptığı hatayi masajla düzeltmeye çalışıyor galiba
Benim deliğin biri dar biri geniş yamuk bide doktor masaj yap sürekli dediSizdeki sorun ne oldu.moralinizi bozmak istemem ama masajla kusur giderilmez.benim sadece burnumun iki kenarına yap dedi doktor hiç yapmadım gayet güzel indi şişlikler tamamen burnuna masaj yap demedi ve bendede durum kötü ama doktor hiç zamanla düzelir yada masaj yap düzelir demedi
Yapmaktan bir zarar görmezsin belki iyi gelirBenim deliğin biri dar biri geniş yamuk bide doktor masaj yap sürekli dedi
Son durum nedir acaba? Benimki de aynı sizinki gibi çok gerildim uyuyamıyorum resmenMerhaba arkadaşalar yaklaşık 2 buçuk ay önce nefes sıkıntısından dolayı Devlet hastanesinde Ameliyat oldum. Doktorum kemerimi de düzeltti . Ameliyat sonrası burun deliklerim orantısız kaldı , geçme olasılığı var mi ?
AynenSon durum nedir acaba? Benimki de aynı sizinki gibi çok gerildim uyuyamıyorum resmen
İkinci ameliyatla düzeldi mi bir de ikinci ameliyat daha mı kolay oldu sonuçta tek sıkıntı deliklerdebenim de bayanın fotoğrafındaki gibiydi maalesef geçmedi ikinci ameliyatımı olmak zorunda kaldım çok bariz bir fark yoksa düzelir ama fotodaki gibiyde maalesef
Eşinizin düzeldi mi aynı problem bende de varburnunun en son halini foto koyar mısın lütfen aynı sorun eşimde var senin deliklerinin aynısı biri geniş diğeri oval ve yukarıda bu geçici bi durum mu senin ki düzeldi mi cevap yazabilir misin lütfen
Sizin ne durumda?benim biri yana yatık biri dik düzeleceğine gram ihtimal vermiyorum. Tekrar ameliyat da korkutuyor
evet asimetri düzeldi nefes problemi de oluşmuştu ilkinden sonra,kaburgadan kıkırdak alınarak yapıldı ikinci ameliyatım ve iyileşme sürem ilkine göre daha uzun sürdüİkinci ameliyatla düzeldi mi bir de ikinci ameliyat daha mı kolay oldu sonuçta tek sıkıntı deliklerde
Aman kalsın böyleSizin ne durumda?benim biri yana yatık biri dik düzeleceğine gram ihtimal vermiyorum. Tekrar ameliyat da korkutuyor