Burun deliklerinde çökme

Merve9191

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2019
8
1
1
31
Kızlar ameliyat sonrası burun deliklerinde çökme yaşayan var mı? 25 gün gün önce ameliyat oldum .ve burun deliklerim böyle içe çökmüş gibi. Bu normal mi acaba. Lütfen yardımcı olun

Eklentiler

• A8433594-2B1C-4413-B7AA-3A2D22131D3A.webp
    A8433594-2B1C-4413-B7AA-3A2D22131D3A.webp
    11 KB · Görüntüleme: 366
Ben çok önemli olduğunu düşünmüyorum, 25 gün çok çok erken çünkü

Benimde böyle olmuştu hatta burun deliğimin bir kanadının dokusu daha sert diğeri yumşaktı doktoruma gittim ve en az altı ay beklemeliyiz dedi:)) neticede olarak şuan ikiside gayet sağlam ve simetrikler

Normal bu durum, ben herkesde olduğunu düşünüyorum. Burnun uç kısmı aşağı olduğu için burun deliği ile arasında öyle bir alan yaratıyor olabilir. Bende de var ama çok çok zor belli oluyor. Telefon flashini tutmam gerek görmek için.

Benim 3 ay oldu ameliyat olalı ve bir tarafım bu şekilde bariz bir çöküklük var.. Başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum

Benim 3 ay oldu ameliyat olalı ve bir tarafım bu şekilde bariz bir çöküklük var.. Başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum
Farklı bir doktora göründünüz mü acaba? Bu durum normalmi ?benim sol taraf hala çökük ama sağ taraf dümdüz.doktor normal dedi ama yinede tedirgin oluyorum

Kızlar ameliyat sonrası burun deliklerinde çökme yaşayan var mı? 25 gün gün önce ameliyat oldum .ve burun deliklerim böyle içe çökmüş gibi. Bu normal mi acaba. Lütfen yardımcı olun
Merhaba geçmil olsun aynı sorun bende de var çukurluk geçtimi acaba

Back
X