Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farklı bir doktora göründünüz mü acaba? Bu durum normalmi ?benim sol taraf hala çökük ama sağ taraf dümdüz.doktor normal dedi ama yinede tedirgin oluyorumBenim 3 ay oldu ameliyat olalı ve bir tarafım bu şekilde bariz bir çöküklük var.. Başka bir doktora görünmeyi düşünüyorum
Şu an nasıl oldu ? Düzeldi mi acaba ? Aynı problem bende de varKızlar ameliyat sonrası burun deliklerinde çökme yaşayan var mı? 25 gün gün önce ameliyat oldum .ve burun deliklerim böyle içe çökmüş gibi. Bu normal mi acaba. Lütfen yardımcı olun
Hala aynı sol tarafta böyle bir çöküklük var ama sağ tarafta yokŞu an nasıl oldu ? Düzeldi mi acaba ? Aynı problem bende de var
Özelden resim atar mısınız rica etsemHala aynı sol tarafta böyle bir çöküklük var ama sağ tarafta yok![]()
Merhaba geçmil olsun aynı sorun bende de var çukurluk geçtimi acabaKızlar ameliyat sonrası burun deliklerinde çökme yaşayan var mı? 25 gün gün önce ameliyat oldum .ve burun deliklerim böyle içe çökmüş gibi. Bu normal mi acaba. Lütfen yardımcı olun