Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burun deliklerini daraltanlar pişmanmısınız .benim de daraldı.işaret parmağım içine girebilecek şekilde.aslında karşıdan geniş duruyor ama bazen bana bi borunun içine girmiş hissi veriyo daralıyorum gibi oluyorum gerci içi de şiş ondan olabilir mi
benım burnum 9 ay oldu ıkıncı amelıyatm ztn ıkıncıyı nefes ıcın oldum. bırı acık dıerı yarım acık gıbı ve gecelerı genelde yer degıstırıo bence bole devam edıcekdır tıkanıklıgın : benm ıkıncıdede devam edıo delıklerımde kuculmedı ayrıca
yaptırmadıysan sakın bulaşma ben gercekten pişman oldum sonrası cok sabır işiymiş meğer ben de de o yok bi sürü sıkıntı yaşadım bi sağlık sorunum da yoktu değmezmiş .bi sürü şişlik gece biraz brn tıkanıklığı dua ediyorum büyük baska sıkıntı çıkmasın diye