burun deliklerini küçültenler

esrazulal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2011
39
0
36
İzmir
burun deliklerini daraltanlar pişmanmısınız .benim de daraldı.işaret parmağım içine girebilecek şekilde.aslında karşıdan geniş duruyor ama bazen bana bi borunun içine girmiş hissi veriyo daralıyorum gibi oluyorum gerci içi de şiş ondan olabilir mi

ya kmsenin burun delikleri daralmadı mı
ya da ne kadar genişlikte daraldı
ben de acaba fazla mı daralttı diye merak ediyorum

senin ne kadar oldu su an
benim iki ay
ara sıra yarı tıkanıklık var
birisi tam açık diğeri de yarı acık
sürekli yer değiştiriyor

benım burnum 9 ay oldu ıkıncı amelıyatm ztn ıkıncıyı nefes ıcın oldum. bırı acık dıerı yarım acık gıbı ve gecelerı genelde yer degıstırıo bence bole devam edıcekdır tıkanıklıgın ::( benm ıkıncıdede devam edıo delıklerımde kuculmedı ayrıca

esrazulal ne zaman amelıyat oldun?yenı ıse sıslıkten oturu olabılır 6-8aydan sonra rahatlıyo dıyolar...

haklısın valla,zaten su aralar estetıgın cok gereksız bısey oldugunu en guzelının dogal halı oldugunu dusunuyorum:(((

haklısın valla,zaten su aralar este
tıgın cok gereksız bısey oldugunu en guzelının dogal halı oldugunu dusunuyorum:(((

yaptırmadıysan sakın bulaşma ben gercekten pişman oldum sonrası cok sabır işiymiş meğer ben de de o yok bi sürü sıkıntı yaşadım bi sağlık sorunum da yoktu değmezmiş .bi sürü şişlik gece biraz brn tıkanıklığı dua ediyorum büyük baska sıkıntı çıkmasın diye

Back
X