- Konu Sahibi bensarkimisoylerken
-
Çok güzel gerçekten umarım benimde sizin gibi olur :)
3. 6. Ve 7. Ay fotograflarinizi ben nasil gorebilirim acaba?Özelden size gonderdım eskı fotoğraf bulamadım 1 tane buldum onu gonderdıö dıgerlerı 3. Ay 6. Ay 7. Ay karısık
merhaba öncesi sonrası varmı hangi doktora ne kadara yaptırdınız biraz bizi aydınlatın lütfen :)Ben de 7 ay once oldum hafıf kalkık olmasını ıstedım kalksın dıyınce de karsıdan burun delıklerı gorunecek sekılde yapıyorlar hafıf kaldırdı burun odemlı oldugundan orası sert durdugu ıcın kalkıklıgı tam ıstedıgım gıbıydı ama şuan burunucumda cok az ödem kaldı ve kalkkıklıgını çok ıstedıgım kadar degıl bunun ıcın revızyon mu olsam bılmıyorum yanda. Guzel önden bı tık daha dik durmasını beklıyordum ödem azalınca o da gitti
Hangi doktor İstanbulda mı oldunuz?Amelıyat fotolarım
Ne zamandan sonra dusmeye basladi acaba burnunuz?Özelden gönderıyorum size
Ne zaman indi acaba burun kalkikliginiz?kesinlikle zamanla burun kalkıklığı iniyor. Ben alçı ilk çıktığında nerdeyse ağlayacaktım aşırı kalkık olmuş burnum diye, ama zamanla indi o kalkıklığı. O yüzden olması gerekenden kalkık yapıyorlar hatta
benim 2.5 hafta sonra 5 ay olcak, 1.aydan sonra inmeye basladi, 3.aydan sonra iyice o cirkin kalkiklik gitti.. simdi cok güzel kalkikligiNe zaman indi acaba burun kalkikliginiz?
İlk zamanlari ve simdiki halini atabilir misiniz bi sorun olmazsa?benim 2.5 hafta sonra 5 ay olcak, 1.aydan sonra inmeye basladi, 3.aydan sonra iyice o cirkin kalkiklik gitti.. simdi cok güzel kalkikligi
Sertlik ne zaman azalmaya basliyor peki ve kapali teknikle mi oldunuz?Mersin de oldum . Burun düşmesi olmuyor ödem gittıkce o sertlık azaldıkca burunucu saga sola hareket etmeye basladıkca düşmş gıbı hıssedıyoruz ödem varken kalıp gıbı durduğu için hıssedemıyoruz
Peki cevap icin tesekkurlerEvet kapalı teknık ıle oldum benım 8. Ayım bıttı hala burunucumda ödem sertlık var eskısı gıbı cok olmasa da var amelıyatının uzerınden 1.5 yıl gecmesıne ragmen hala sertlık ödem oldugunu darbelerde cok acıdıgını söyleyen arkdsım da var.burun yapısına gore kalın ınce derılı gıbı buna gore degısıyor ıyılesme surecı sanırım
merhaba bana da fotoğraflarinizi yollar mısınız?Yandan dik önden bu kadar dik segıl her amelıyat fotoları genellıkle bu sekılde dik oluyor önden bakınca ödem azalınca dikliği azaldı yani çenemi bi tık yukarı kaldırıp foto cekılıyorum eskısınden cok cok ıyı tabi ama keske bi tık daha dik ısteseydım dedım o benım hatam cok dık olmasın karsıdan bakılınca burun delıklerı gorunen sert bır mızaç ılusturan burun ıstemıyorum dedım ısteyene özelden fotoğraf gonderebılırım
Bir arkadaşımın burun ucu çok kalkıktı. Eliyle uca bastırıyordu. Şimdi de hafif aşağıda duruyorkızlar benim burnum da çok kalkık oldu ve ödem gittikçe daha da kalkıyor inmesi gereken yerd.. hayat enerjim bitmiş durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?