Burun direğini doldurmak için kıkırdak koyduranlar lütfen yardım etsin ...!

kalpana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2012
82
4
46
merhaba arkadaşlar burun üstü çok yontulmuş ve gereğinden fazla basık bir nevi profilden pinokyo burun şekline sahip olup kıkırdak koydurarak yada başka bir şekilde ve teknikle düzelttiren arkadaşlar varsa yardım eder misiniz benm merak ettiğim acaba doğal oluyor mu yada sonradan bir şey ile doldurlulduğu belli oluyor mu yani deri üzerinden görüntüde sıkıntı oluyor mu ve tabii ki nefes almada problem falan çıkarıyor mu ve nasıl bir işlem

Sert doku oluşturmak için kaburgadan yumuşak doku oluşturmak için kulaktan alınıyor genelde
Bu senın burnunun ihtiyacına bağlı
Benim doktorum kadardan kullanmıstı

Aynı durum bizde de var, burun köprü kemiği fazla törpülendiği için, üst kısım açıkta ve kıkırdak yapısı belirgin. Deri maalesef çökmüş durumda. Ben de aynı dertten dolayı revizyon düşünüyorum.

• Beğen
Reactions: drx
Sert doku oluşturmak için kaburgadan yumuşak doku oluşturmak için kulaktan alınıyor genelde
Bu senın burnunun ihtiyacına bağlı
Benim doktorum kadardan kullanmıstı

burun direği dolacağı için muhtemelen sert doku oluşturmak gerek ama bunun için ille kaburgadan mı alıyolar yani kadavradan alınamadığını düşünürsek vücudun başka bir bölgesinden alınabilir mi acaba hiçte araştırma yapmadım başka bir sitede direkt olarak burada soruyorum aslında bunlar doktorla görüşülür ama benim öğrenmek istediğim farklı bişey siz bu işlemi yaptırdınız galiba burun direğinizi mi doldurdular ve bu yapı kendi burun kemiğiniz gibi sağlam oluyor mu yani öğrenmek istediğim tam olarak nasıl bir işlem olduğunu bilmediğim için sanki bana oraya yapışmaz oynama yapar yada ne bileyim sonradan yapıldığı belli olur gibi geliyor :\

Aynı durum bizde de var, burun köprü kemiği fazla törpülendiği için, üst kısım açıkta ve kıkırdak yapısı belirgin. Deri maalesef çökmüş durumda. Ben de aynı dertten dolayı revizyon düşünüyorum.

aynen doktorların geneli pinokyo burun çıkarmayı ne kadar çok seviyorlar albümden arkadaşların fotolarına bakıyorum ama içlerinde bir ikisi doğal duruyor oda kendi eski burun yapısından kaynaklanıyor galiba benim doktorum da saçma sapan saatlerce anlatmama rağmen oymuşta oymuş ucunuda kısatmayınca ne olacak çok garip bir görüntü çıkacak ortaya tabii ki üzgünüm sonuç olarak sizede geçmiş olsun sizin ki nasıl ve bu şekilde doğal burun yapan doktor araştırıyorsanız yada bildiğiniz varsa bilgilendirin lütfen yardımcı olalım birbirimize :)

Burnun üst kısmını asırı oymuştu benimde doktorum. Karşıdan bakınca üst kısmı düz uç kısmı top gibi duruyordu
Ben biraz korktuğum için ayrıca doktorda kadavradan almayı tavsiye ettiği için onu kullandı
Su an o eski kavis yok
Ama ben revizyonu bi 4sene sonra oldum. O yüzden doktorum burun derin su anki burnunun şeklini almış bu yüzden çok gerdiremedim tam istediğim sekli veremedim dedi ama yine de eskiye nazaran çok iyi. En azından fotolarda Kaş kısmından burun ucuna kadar kemik olduğunu belirten düz bi çizgim var:)

Son düzenleme:
İlk ameliyatı olduğun doktor ve revizyon olduğun doktor aynı mıydı ve kadavradan alınan kıkırdak nedeniyle ücrette bir fazlalık oldu mu?

Burnun üst kısmını asırı oymuştu benimde doktorum. Karşıdan bakınca üst kısmı düz uç kısmı top gibi duruyordu
Ben biraz korktuğum için ayrıca doktorda kadavradan almayı tavsiye ettiği için onu kullandı
Su an o eski kavis yok
Ama ben revizyonu bi 4sene sonra oldum. O yüzden doktorum burun derin su anki burnunun şeklini almış bu yüzden çok gerdiremedim tam istediğim sekli veremedim dedi ama yine de eskiye nazaran çok iyi. En azından fotolarda Kaş kısmından burun ucuna kadar kemik olduğunu belirten düz bi çizgim var:)

ewet ewet ewet işte tam anlattığın gibi canım fotolarda sinirim bozuluyor eski burnum düz çizgi şeklinde çıkıyodu şimdi ucu top gibi üstü çökmüş gibi önden hemde kalın duruyor ben ameliyat olalı 5 ay oldu 6 ayın dolmasını bekliyorum ama 6 aydan biraz daha fazla bekleyebilirim doktor arıyorum yani diyorsun ki çok fazla beklemeden ameliyat olmam daha iyi sonuç verir öyle mi birde cevap yazarken alıntı ile cevaplarsan hemen görebilirim canım bazen unutuyorum bakmayı :)

ewet ewet ewet işte tam anlattığın gibi canım fotolarda sinirim bozuluyor eski burnum düz çizgi şeklinde çıkıyodu şimdi ucu top gibi üstü çökmüş gibi önden hemde kalın duruyor ben ameliyat olalı 5 ay oldu 6 ayın dolmasını bekliyorum ama 6 aydan biraz daha fazla bekleyebilirim doktor arıyorum yani diyorsun ki çok fazla beklemeden ameliyat olmam daha iyi sonuç verir öyle mi birde cevap yazarken alıntı ile cevaplarsan hemen görebilirim canım bazen unutuyorum bakmayı :)

yo altı ay kısa bi süre olabilir. bi sene filan bekle bence
benim aradan 5 sene geçmişti o yüzden böle bi sorun yasadım

yo altı ay kısa bi süre olabilir. bi sene filan bekle bence
benim aradan 5 sene geçmişti o yüzden böle bi sorun yasadım

hmm peki anladım canım çok teşekkür ederim aslında bende bir yıl falan beklemeyi düşünüyorum zaten peki nasıl oldun canım eskisi gibi oluyor mu yani sağlam ve yerinden oynamıyor değil mi :)))) şuan kendimde gülüyorum :) yani bir sorun olmuyor değil mi bazı arkadaşlar kıkırdak fışkırıyor burnumdan falan yorumlar yapmış o yüzden korktum :\

benimde ameliyat olalı 4 ay oldu burnumun ucundan çıkan kıkırdakları ezip koydu ama malesef istediğimiz gibi olmadı doktorda memnun değil durumdan derim çok ince olduğundan tüm girinti çıkıntılar belli 6 ay dolduktan sonra duruma göre bacağımdaki cam kesiği izini kesip oradan alacağı dokuları yerlestirecek kıkırdağı çıkarıp hem bacağımdaki iz de küçülecek ama aynı doktora mı olmalıyım bu amelıyatı baska bır doktora mı bılmıyorum

benimde ameliyat olalı 4 ay oldu burnumun ucundan çıkan kıkırdakları ezip koydu ama malesef istediğimiz gibi olmadı doktorda memnun değil durumdan derim çok ince olduğundan tüm girinti çıkıntılar belli 6 ay dolduktan sonra duruma göre bacağımdaki cam kesiği izini kesip oradan alacağı dokuları yerlestirecek kıkırdağı çıkarıp hem bacağımdaki iz de küçülecek ama aynı doktora mı olmalıyım bu amelıyatı baska bır doktora mı bılmıyorum

benimde derim ince o yüzden korkuyorum ama maşallah 2-3 ameilyat olanlarda hiç korku yok hiç tedirgin olmadan anlatıyolar ama bacağından alınması biraz riskli geldi ama ben olsam cesaret edemezdim eğer istediğiniz gibi olmadıysa neden doktora bir öneride bulunmuyorsunuz ki kadavradan falan kullansa ne bileyim başka bir yolu varsa doktor önerse vs işte benim gözüm korktu yaa öyle bacak kaburga falan diolar arkadaşlar :))

çok ilginç ben genelde kaburga ve kulaktan kıkırdak alındığını duymuştum . bacaktan ilk kez duydum.:26: demek bacaktan da alınıyormuş .peki özellikle bir sebebi var mı bacaktan alınmasının.bu arada geçmiş olsun. umarım istediğiniz bir burna sahip olursunuz:16:

ameliyattan önce gorseydım dırek ordan alır yapardım dedı bende ılk kez duydum nasıl olcak yapıcak hıc bılmıyorum suanda cok kotu degıl ama ufak bı sıkıntı var ıste duzelmesı sart

benimde derim ince o yüzden korkuyorum ama maşallah 2-3 ameilyat olanlarda hiç korku yok hiç tedirgin olmadan anlatıyolar ama bacağından alınması biraz riskli geldi ama ben olsam cesaret edemezdim eğer istediğiniz gibi olmadıysa neden doktora bir öneride bulunmuyorsunuz ki kadavradan falan kullansa ne bileyim başka bir yolu varsa doktor önerse vs işte benim gözüm korktu yaa öyle bacak kaburga falan diolar arkadaşlar :))

ince deri sıkıntı işte kalın deri olsaydı suan tekrar bır mudahaleye gerek olmıcaktı bıle baska doktorlarla da gorusmek ıstıyorum onlar nasıl bır yontem onerıcekler dıye

$IMG_6598.webp fotograf yuklemeyı denedım ama oldu mu bılmıyorum

Eki Görüntüle 803976 fotograf yuklemeyı denedım ama oldu mu bılmıyorum

ewet resim yüklenmiş başarılısın :) yandan da önden de bir problem görünmüyor buradan ama resimler yanıltıyor ya bende düzgün çıkan bi kaç fotoyu koysam herkes aynı yorumu yapar hiç bi sorun yok diye canlı görmek lazım benim ki çok daha problemli senin kine göre ameliyat olursan sonrasında şöyle yakından bi foto koy birde ona bakalım aradaki farkı daha iyi görürüz başka doktorlarla da görüş derim en azından fikir al tek doktorla kalma olmuyor öyle :\

ewet resim yüklenmiş başarılısın :) yandan da önden de bir problem görünmüyor buradan ama resimler yanıltıyor ya bende düzgün çıkan bi kaç fotoyu koysam herkes aynı yorumu yapar hiç bi sorun yok diye canlı görmek lazım benim ki çok daha problemli senin kine göre ameliyat olursan sonrasında şöyle yakından bi foto koy birde ona bakalım aradaki farkı daha iyi görürüz başka doktorlarla da görüş derim en azından fikir al tek doktorla kalma olmuyor öyle :\

cok fazla sıkıntı yok zaten ucu ve dıregı arasında hafıf bır cukur var dolması gerekıyor yakından cekılmıs fotomu koyarım o zaman anlasılıyor

Back
X