Burun direğini doldurmak için kıkırdak koyduranlar lütfen yardım etsin ...!

herkese merhaba, şimdiden geçmiş olsun hepinize. sonradan bu şekilde revizyon yaptırmak çok sıkıntılı değil mi?. bende bundan korkarak 6 aydır doktor araştırıyorum. Ama yol Antalya ve Alanya da araştırmama rağmen bir tek Hadi bey ve Engin beyi bulabildim. şimdi seçim yapmam gerekecek bilmiyorum ya . çok sıkıntılı

Revizyon oldunuzmu.bende olucamda antalyada yasiyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi nural yapti ameliyatimi

Hadi Nural ilk ameliyat mi revizyon mu?

Ilk ameliyatimi hadi nural yaptı.6 ay oldu.simdi ufak bir revizyon islemi gerekiyor.olucaktim ama erteledim bir süre daha.. revizyon da olsa o zamanki stresi duygusallıgı bir daha yasamak istemedim şuan.sanirim sonbahar gibi olucam.

Ilk ameliyatimi hadi nural yaptı.6 ay oldu.simdi ufak bir revizyon islemi gerekiyor.olucaktim ama erteledim bir süre daha.. revizyon da olsa o zamanki stresi duygusallıgı bir daha yasamak istemedim şuan.sanirim sonbahar gibi olucam.

Ben de Engin Erkal a olmayi planliyorum carsamba randevum var Hadi beyi de dusunmustum ama Engin bey daha iyi gibi geldi bakalim hayirlisi...

Ben de Engin Erkal a olmayi planliyorum carsamba randevum var Hadi beyi de dusunmustum ama Engin bey daha iyi gibi geldi bakalim hayirlisi...

Insallah istedigin gibi gecer.Haberdar edersen sevinirim..Revizyon icin kıkırdak alinmasi durumu vardi isin aslı bu konuda kararsızım ve bilgi almaya ihtiyacım var.

Insallah istedigin gibi gecer.Haberdar edersen sevinirim..Revizyon icin kıkırdak alinmasi durumu vardi isin aslı bu konuda kararsızım ve bilgi almaya ihtiyacım var.

Tesekkur ederim.Benim ilk ameliyattan nefes ve kikirdak sorunum var estetik dr na olmustum pismanim kbb daha iyi olacak eminim. Insallah ilk muayenem iyi gecer güven onemli dusuncelerimi carsamba yazarim.

Tesekkur ederim.Benim ilk ameliyattan nefes ve kikirdak sorunum var estetik dr na olmustum pismanim kbb daha iyi olacak eminim. Insallah ilk muayenem iyi gecer güven onemli dusuncelerimi carsamba yazarim.

Bende kbb yi daha mantıkli buluyorum.ben revizyon düşündüm fakat nefes alısverisimle ilgili hicbir problemim yok cok şükür.tamamen ufak bir rötus gerekiyor.bugun doktorum kulağımdan kıkırdak alarak duzeltme yapabileceğini söyledi..yinede dedigim gibi ertelicem biraz.6.ayım dolmus olsada tamamen sisler inmeden revizyon dogru degil diye düşünüyorum

Bende kbb yi daha mantıkli buluyorum.ben revizyon düşündüm fakat nefes alısverisimle ilgili hicbir problemim yok cok şükür.tamamen ufak bir rötus gerekiyor.bugun doktorum kulağımdan kıkırdak alarak duzeltme yapabileceğini söyledi..yinede dedigim gibi ertelicem biraz.6.ayım dolmus olsada tamamen sisler inmeden revizyon dogru degil diye düşünüyorum

Ne kada olmustu ilk ameliyat olalı?

Ne kadar olnustu ilk ameliyatı olalı?

Anladim tekrardan gecmis olsun simdiden umarım dilediginiz gibi olur hoscakalın

Tesekkur ederim insallah. Hepimiz mutlu oluruz umarim hoscakalin siz de...

Neden kalıcı dolgu dusunmuosun kesilip bicilmeden

2 gün önce kulagimdan kikirdak alinarak burun sirti boslugum dolduruldu..burun sirtimda cokme vardi.doktorum darbe almis olabilicegimi soyledi.gercekten darbe almistim ama buna sebep olabilicegini bilemiyorsunuz haliyle.tabi biraz fazla törpülemeninde etkisi olabilir.neyseki revizyon oldum. .sonuclari zamanla görücez..insallah birdaha bu sıkıntıları ameliyathane stresini yasamak durumunda kalmam :(

Burnun üst kısmını asırı oymuştu benimde doktorum. Karşıdan bakınca üst kısmı düz uç kısmı top gibi duruyordu
Ben biraz korktuğum için ayrıca doktorda kadavradan almayı tavsiye ettiği için onu kullandı
Su an o eski kavis yok
Ama ben revizyonu bi 4sene sonra oldum. O yüzden doktorum burun derin su anki burnunun şeklini almış bu yüzden çok gerdiremedim tam istediğim sekli veremedim dedi ama yine de eskiye nazaran çok iyi. En azından fotolarda Kaş kısmından burun ucuna kadar kemik olduğunu belirten düz bi çizgim var:)
Kime oldunuz

merhaba arkadaşlar burun üstü çok yontulmuş ve gereğinden fazla basık bir nevi profilden pinokyo burun şekline sahip olup kıkırdak koydurarak yada başka bir şekilde ve teknikle düzelttiren arkadaşlar varsa yardım eder misiniz benm merak ettiğim acaba doğal oluyor mu yada sonradan bir şey ile doldurlulduğu belli oluyor mu yani deri üzerinden görüntüde sıkıntı oluyor mu ve tabii ki nefes almada problem falan çıkarıyor mu ve nasıl bir işlem
Bende

Back
X