Burun direğini doldurmak için kıkırdak koyduranlar lütfen yardım etsin ...!

Bendede ayni sorun var pinokyo burun dedikleri.bende doktor arastiriyorum.hatta bir doktorla gorustum kaburgadan kikirdak alinmasi gerekiyomus.bu arada bana da cok kez dolgu yapildi.dolgular kalici degil tavsiye etmem

bende de burun kökü yoktu...

burnum geniş olduğu için burun aldığı doku ve kıkırdakları greft yaparak iki göz arasındaki kısmı yaptı... orası tamamen çukurdu bende...

3 ay geçti o kısımdan bir sıkıntım yok ama parça çıkarmasına rağmen burnum hala geniş kaldı ve tombiş burun ucumda küçülmedi...:KK14:
Revizyon mu ilk ameliyat mı ve kime oldunuz

2 gün önce kulagimdan kikirdak alinarak burun sirti boslugum dolduruldu..burun sirtimda cokme vardi.doktorum darbe almis olabilicegimi soyledi.gercekten darbe almistim ama buna sebep olabilicegini bilemiyorsunuz haliyle.tabi biraz fazla törpülemeninde etkisi olabilir.neyseki revizyon oldum. .sonuclari zamanla görücez..insallah birdaha bu sıkıntıları ameliyathane stresini yasamak durumunda kalmam :KK43:
Kime revizyon oldunuz memnun musunuz

Bendede ayni sorun var pinokyo burun dedikleri.bende doktor arastiriyorum.hatta bir doktorla gorustum kaburgadan kikirdak alinmasi gerekiyomus.bu arada bana da cok kez dolgu yapildi.dolgular kalici degil tavsiye etmem
dolguyu kaç kez yaptırdınız ve neden tavsiye etmşyosunuz bilgilendirirmisiniz?

2 gün önce kulagimdan kikirdak alinarak burun sirti boslugum dolduruldu..burun sirtimda cokme vardi.doktorum darbe almis olabilicegimi soyledi.gercekten darbe almistim ama buna sebep olabilicegini bilemiyorsunuz haliyle.tabi biraz fazla törpülemeninde etkisi olabilir.neyseki revizyon oldum. .sonuclari zamanla görücez..insallah birdaha bu sıkıntıları ameliyathane stresini yasamak durumunda kalmam :KK43:
merhaba çok uzun zaman olmuş ama bende Antalya'dayım revizyon düşünüyorum şu anki durumunuzu merak ettim düzeldimi burnunuz kıkırdakla ilgili herhangi bir sorun yaşadınız mı

Back
X