Burun direğini doldurmak için kıkırdak koyduranlar lütfen yardım etsin ...!

cok fazla sıkıntı yok zaten ucu ve dıregı arasında hafıf bır cukur var dolması gerekıyor yakından cekılmıs fotomu koyarım o zaman anlasılıyor

koydugun fotograflarda sadece önden dediğin gibi girintiler çıkıntılar hafif belli oluyor ancak yandan görüntüde hiçbir sıkıntı yok bence.
hatta daha fazla kıkırdak falan kondugunda sanki kemerli bir burun olacak gibi.. yandan hiç problemli durmuyor kesinlikle.
Ve bu konunun ameliyatsız çözümü de var. Dolgu enjekte ettirebilirsiniz. 6-7 ay kalıyor ve ikinci kere yaptırdığınızda daha da uzun dayanıyor. Belli bir süre sonra hiç ihtiyaç kalmayabileceğini bile söylemişti benim doktorum..

koydugun fotograflarda sadece önden dediğin gibi girintiler çıkıntılar hafif belli oluyor ancak yandan görüntüde hiçbir sıkıntı yok bence.
hatta daha fazla kıkırdak falan kondugunda sanki kemerli bir burun olacak gibi.. yandan hiç problemli durmuyor kesinlikle.
Ve bu konunun ameliyatsız çözümü de var. Dolgu enjekte ettirebilirsiniz. 6-7 ay kalıyor ve ikinci kere yaptırdığınızda daha da uzun dayanıyor. Belli bir süre sonra hiç ihtiyaç kalmayabileceğini bile söylemişti benim doktorum..

gecıcıyı konustuk ama ben ıstemedım sureklı ugrasamam zaten mudahale ederken o ezıp koydugu kıkırdagı cıkarıcak uzerıne eklemıcek nasıl yapıcak edıcek duzeltıcek bılmıyorum tamamen kendı hatası cunku ben cok ekstrem bı burun ıstemedım sonucta

aynen doktorların geneli pinokyo burun çıkarmayı ne kadar çok seviyorlar albümden arkadaşların fotolarına bakıyorum ama içlerinde bir ikisi doğal duruyor oda kendi eski burun yapısından kaynaklanıyor galiba benim doktorum da saçma sapan saatlerce anlatmama rağmen oymuşta oymuş ucunuda kısatmayınca ne olacak çok garip bir görüntü çıkacak ortaya tabii ki üzgünüm sonuç olarak sizede geçmiş olsun sizin ki nasıl ve bu şekilde doğal burun yapan doktor araştırıyorsanız yada bildiğiniz varsa bilgilendirin lütfen yardımcı olalım birbirimize :)

Bende iydurmadim diye pisman okuyodum iyiki oydurmamisim bu arada benim domtorum burnumdan aldigimkikirdagi kulagimin arkasina dikti herhangi bir problme oldugunda kullanmak icin sizde boyle bir sey olmadimiki baska yerdenmkikirdak araniyo

Bende iydurmadim diye pisman okuyodum iyiki oydurmamisim bu arada benim domtorum burnumdan aldigimkikirdagi kulagimin arkasina dikti herhangi bir problme oldugunda kullanmak icin sizde boyle bir sey olmadimiki baska yerdenmkikirdak araniyo

Yusesi ne demek istediğini tam anlamadım ama :) henüz ben bir dokotlra görüşmedim bu konuda ve bir müdahalede bulunulmadı ben sadece doktora gidene kadar bir ön bilgim olsun tecrübeli arkdaşlardan bilgi edinmek amacıyla sordum ve hani müdahale olsa bile kulağımdan veya başka bir yerimden alınmasını istemiyorum bu beni ürkütüyor bilmiyorum neden :\

Yusesi ne demek istediğini tam anlamadım ama :) henüz ben bir dokotlra görüşmedim bu konuda ve bir müdahalede bulunulmadı ben sadece doktora gidene kadar bir ön bilgim olsun tecrübeli arkdaşlardan bilgi edinmek amacıyla sordum ve hani müdahale olsa bile kulağımdan veya başka bir yerimden alınmasını istemiyorum bu beni ürkütüyor bilmiyorum neden :\

Ben 1 bucuk ay once burun ameliyati oldum doktorum burundan aldigi kikirdaklardan kulagimin arkasina dikti yani her hangi bir sorun olursa onlari kullanacakmis oyle soyledi yani baska yerden kikirdak almaya gerek kalmiycak

Ben 1 bucuk ay once burun ameliyati oldum doktorum burundan aldigi kikirdaklardan kulagimin arkasina dikti yani her hangi bir sorun olursa onlari kullanacakmis oyle soyledi yani baska yerden kikirdak almaya gerek kalmiycak

hmm anladım ama nasıl oluyor ben bir anlam veremiyorum kulağının arkasına dikilen kıkırdak görüntüde bir problem olmuyor mu kulak arkası deyince düz bir yapı geliyor göz önüne sonuçta kulağında bir şekil bozukluğu yada rahatsızlık vermiyor mu sonuçta sonradan eklenen bişe :)

hmm anladım ama nasıl oluyor ben bir anlam veremiyorum kulağının arkasına dikilen kıkırdak görüntüde bir problem olmuyor mu kulak arkası deyince düz bir yapı geliyor göz önüne sonuçta kulağında bir şekil bozukluğu yada rahatsızlık vermiyor mu sonuçta sonradan eklenen bişe :)

herkese merhaba, şimdiden geçmiş olsun hepinize. sonradan bu şekilde revizyon yaptırmak çok sıkıntılı değil mi?. bende bundan korkarak 6 aydır doktor araştırıyorum. Ama yol Antalya ve Alanya da araştırmama rağmen bir tek Hadi bey ve Engin beyi bulabildim. şimdi seçim yapmam gerekecek bilmiyorum ya . çok sıkıntılı

herkese merhaba, şimdiden geçmiş olsun hepinize. sonradan bu şekilde revizyon yaptırmak çok sıkıntılı değil mi?. bende bundan korkarak 6 aydır doktor araştırıyorum. Ama yol Antalya ve Alanya da araştırmama rağmen bir tek Hadi bey ve Engin beyi bulabildim. şimdi seçim yapmam gerekecek bilmiyorum ya . çok sıkıntılı

teşekkür ederim sanada geçmiş olsun .. kulaktan veya kaburgadan kıkırdak alınmasını mı diyorsun sıtınlı die bende aynı şeyi düşünüyorum bu konuda o yüzden başlık açtım ama çoğu arkadaşta yaptırmış bende korkuyorum ve bu yüzden doktor arayışındayım seninde mi dolgu yaptırman gerekiyor burnuna

Hayir hic bir rahatsizlik vermiyo goruntude sorun yak saclar kapatiyor ben kapaliyim zaten ondanda sorun yok acik olsandq sorun yok gozukmuyor doktor istersem 6 ay sonra alabilicegini soyledi am bu tarz sorunlari okuyunca onla yasamaya karar verdim

Hayir hic bir rahatsizlik vermiyo goruntude sorun yak saclar kapatiyor ben kapaliyim zaten ondanda sorun yok acik olsandq sorun yok gozukmuyor doktor istersem 6 ay sonra alabilicegini soyledi am bu tarz sorunlari okuyunca onla yasamaya karar verdim

hmm evet sakla onu sakla inş olmaz ama bir gün lazım olur fikriyle sakla samanı gelir zamanı demiş atalar :P :)))) ama inşallah gerçekten bir sorun olmaz çünkü insanın psikolojisi alt üst oluyor

ewet ewet ewet işte tam anlattığın gibi canım fotolarda sinirim bozuluyor eski burnum düz çizgi şeklinde çıkıyodu şimdi ucu top gibi üstü çökmüş gibi önden hemde kalın duruyor ben ameliyat olalı 5 ay oldu 6 ayın dolmasını bekliyorum ama 6 aydan biraz daha fazla bekleyebilirim doktor arıyorum yani diyorsun ki çok fazla beklemeden ameliyat olmam daha iyi sonuç verir öyle mi birde cevap yazarken alıntı ile cevaplarsan hemen görebilirim canım bazen unutuyorum bakmayı :)

merhaba ben revizyon olmadan burnuma kemik koydurdum. daha dogrusu doktorum ameliyatta burun orantili olsun diye cok ince olan iki gozumun arasina kendi burnumdan aldigi kikirdagi koymus. genel olarak guzel oldu fakat bi tarafta kikirdak zari cikinti yapiyo hafiften. henuz alti ay oldu. gecer umarim. o belli belirsiz cikinti olmasa cok dogal ve uyumlu oldu hic belli olmaz kikirdak eklendigi. ama tabi revizyon durumu farkli olabilir bilemiyorum. umarim bi fikir verebilmisimdir.
gecmis olsun.

merhaba ben revizyon olmadan burnuma kemik koydurdum. daha dogrusu doktorum ameliyatta burun orantili olsun diye cok ince olan iki gozumun arasina kendi burnumdan aldigi kikirdagi koymus. genel olarak guzel oldu fakat bi tarafta kikirdak zari cikinti yapiyo hafiften. henuz alti ay oldu. gecer umarim. o belli belirsiz cikinti olmasa cok dogal ve uyumlu oldu hic belli olmaz kikirdak eklendigi. ama tabi revizyon durumu farkli olabilir bilemiyorum. umarim bi fikir verebilmisimdir.
gecmis olsun.

ay gerçekten mi yaa ilk siz çıktınız bunu söyleyen şimdi herkeste bir sessizlik hiç olumlu bişey söylenmeyince içimde bir umutsuzluk oluşmuştu ben bekliyodum böyle yorumlar gelcek die ama neyse olsun bir yorum bile insanı umutlandırıyor teşekkür ederim size de geçmiş olsun umarım ilerleyen zamanlarda tamamen istediğiniz yönde düzelir :)

Öncelikle forum arkadaşlarıma merhaba henüz burada yeniyim, ben ve erkek arkadaşım ameliyat olmayı düşünüyoruz fakat bir kaç doktor arasında kararsız kaldık daha doğrusu benim kafamdaki doktor belli ama erkek arkadaşımın durumu biraz sıkıntılı. Kendisi milli boksör sakatlandığından dolayı spora veda etti Sanırım durumu az çok gözünüz önüne getirmişsinizdir. Hadi Nural ve Engin Erkal ile görüşme yaptık ikiside iyi benim kafamda Hadi Nural var fakat erkek arkadaşımda Engin Erkal daha iyi ve güvenilir gibi geldi diyor. Doğrusu ortada kaldık ve hangisine ameliyat olacağımızı şaşırdık. Sizce Hangi doktor ? genelde hep olumlu yorumlar var hatta olumsuz yorum hiç okumadım doktorlar hakkında buda kafa karıştıran bi durum yardımcı olurmusunuz şimdiden Teşekkürler herkeze

Canim sana daha oncede yaxmistim benim burnuma 10ay oldu ucun sisi indikce sirt oyuklugu gitti simdi daha iyiyim belki seninkide duzelir kac ay oldu bilmiyirum yanaklarimda sismis demek ki simdi yuzume uygun dogal bir burun oldu umarim ameliyatsiz duzelir seninkide

merhaba arkadaşlar burun üstü çok yontulmuş ve gereğinden fazla basık bir nevi profilden pinokyo burun şekline sahip olup kıkırdak koydurarak yada başka bir şekilde ve teknikle düzelttiren arkadaşlar varsa yardım eder misiniz benm merak ettiğim acaba doğal oluyor mu yada sonradan bir şey ile doldurlulduğu belli oluyor mu yani deri üzerinden görüntüde sıkıntı oluyor mu ve tabii ki nefes almada problem falan çıkarıyor mu ve nasıl bir işlem

slm:) ben revizyon burun ameliyatı geçirdim . doktor Engin Erkal a ameliyat oldum . Kaburgamdan parca alıp burnumda kullandı.Ameliyatım cook şükür iyi geçti. dışardan anlaşılmıyor. tabiki hekimin başarısı bu işte önemli .Engin Erkal tanıyan varmı konubaşlığı altında detaylı anlattım ameliyat aşamasını:) geçmiş olsun

Cemile 1907 resmin var mi guzelim ben de revizyon dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

slm:) ben revizyon burun ameliyatı geçirdim . doktor Engin Erkal a ameliyat oldum . Kaburgamdan parca alıp burnumda kullandı.Ameliyatım cook şükür iyi geçti. dışardan anlaşılmıyor. tabiki hekimin başarısı bu işte önemli .Engin Erkal tanıyan varmı konubaşlığı altında detaylı anlattım ameliyat aşamasını:) geçmiş olsun

Cemile 1907 resmin var mı guzelim ben de revuzyon dusunuyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

benim de burnumun uç kısmına kulaktan kıkırdak alınarak eklendi. ucu yuvarlak ve şiş. genelde bakıyorumda hep kaburgadan kıkırdak almayı tercih etmiş doktorlar. benim kulaktan alındığı için mi acaba böyle yuvarlaksı bir görünüş oldu. böyle kalcak mı acaba ben de çok merak ediyorum.

bende de burun kökü yoktu...

burnum geniş olduğu için burun aldığı doku ve kıkırdakları greft yaparak iki göz arasındaki kısmı yaptı... orası tamamen çukurdu bende...

3 ay geçti o kısımdan bir sıkıntım yok ama parça çıkarmasına rağmen burnum hala geniş kaldı ve tombiş burun ucumda küçülmedi...:ssz:

Back
X