Burun dolgusu ve korkusu :'(

mavi_delisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
813
3
38
Adana
Merhaba kizlar. Burun dolgusuna karar verdim. Uc kısmı one düşük benim burnun ve uzman kesinlikle cok etkili olacagini cok memnun kalacagimi söyledi. Bazi sorularim olacak.. aranizda yaptirip sorun yasayan var mi? Yan etkisi var mi ? Suresi dolunca daha kotu olma iihtimali var mı? Birde doktor uyusturmadan direk yapilcak kısa islem dedi ama cok Korkuyorum agri cok oluyormu ? Sonucta hassasdir burun ?

Kizlar hic kimsenin fikri yokmu ya yardim lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım ben yaptırmadım dolgu ama arkadaşım ilk ameliyatından sonra memnun kalmayıp yaptırmıştı kesinlkle burun ameliytı gibi zahmetli bişey değilmiş çok daha kolay bişey zaten bayıltmadan uyusturmadan yapıyo kısa süren kolay bi işlem acı ağrı yok demişti korkucağın bişey yok yani

Canim 5 tane filan igne olayi varmis acitmazmi o igneler ?

Arkadasin nerede yaptrdi canim igneler acitmamismi ? Adanada yaptiran yokmuki :'(

Arkadasin nerede yaptrdi canim igneler acitmamismi ? Adanada yaptiran yokmuki :'(

canım ben yaptırmadığım için net bişey söyleyemıyorum tabikide ama arkadaşımın dediği kadarını yansıtabiliyorum bende cok evhamlıyım arkadaşım bana ilk amelyttan sonra şmdi dolgu işlemi yapıldı dedgnde yeniden mi amelyt olduun nası katlandıınn 2.kez dedğimde burun amelytı gbi bişey olmadğını uyuşturmadan hemen yapıyo acı falan yoktu hiç demişti.. Sanırım igneleri hssetmıyosun küçük oldukları için dedğm gibi çok gözünde byütceğn bi operasyon degl bu dolgu işlemi sıkma kendni rahatla daha güzel olucagını düşün yaptır geçicek biticek hersey :)

Aynn artik profilden resim ceknmekkkk istiyorum

Canim ben yaptırdım soguk hava verip uyusmasini sağlıyor doktorum korkusu olan için ben Mehmet Akgun'e yaptırdım yan etkisi agrisi felan yok su anki durumundan çok memnunum. Tavsiye ederim

Merhabaa brnimde burnumda sizin ki gibi burun ucu düşüklüğü vardı gecen hafta ankarada Mehmet Akgün e yaptırdim suan bir hafta oluyor ve gayet memnunum dunde kintrole gittim herhangi bir sorun yoktu. Korkunuza gelirsek açıkçası benimde en cok kafami karistiran sey dolguyla daha cok dusmez mi ya etki gostermezse ve tabii ki ignelerdi. Oncekikle burnumun yeni ve eski halini koyuyorum ve yorum size kalmis o konuda :) acı konusuna gelirsek doktorum ilk once ust dudagimin ic kisminsan uyusturucu igneyi yapti o kisimda bir aci yok zaten burunda en az esneyen bolge oldugu icin saeece burun ucunda ufak bir acı hissettim ama sadece o kadar inanin guzellesmek ugruna daha büyük acılar cekiyoruz zaten :)

Eklentiler

• photoeffect_1427564181107.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 439
Anladim canim acaba bndemi guzellik merkezi yerine hastanede yaptirsam

Guzellik merkezine yaptirma tabii ki. Yanlis mudahale sonucu yogun bakima giren, butun vucudu sisen insanlar bile gorduk haberlerde. Botox bile cok basite aliniyor. Aslinda cok dikkatli yapilmasi gereken uygulamalar. Geri donusu olmayan yan etkileri olabilir. Benim doktorum Abdulkadir Goksel burna dolgu islemini uyguluyor. Istersen iletisime gecip fikrini alabilirsin.

burun kısmında fazla sinir yoktur, dudak acıtır yüzün alın, agız cevresi acıtır
hic ilaca gerek yok git yaptır derim..

korkulacak hiçbir şey yok. ben ankarada mehmet beye burun dolgusu yaptırdım ve inan hiç bir şey hissetmeden bir baktım ki işlem bitmiş. zaten doktor beyin eğlenceli tavırlarıyla işlem yapılırken aynı zamanda da sohbet ediyorsunuz. tavsiyem hiç korkmamanız ve bir an önce yaptırmanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…