• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun dolgusu yaptıranlar

Merhabalar, ben iki hafta önce 2 dakika gibi kısa bir sürede burun dolgusu yaptırdım. Ankarada dr mehmet akgüne yaptırdım, burun ve mimik dolgusunda harikalar yaratıyor kesinlikle memnun olursunuz. Ben yaptırdıktan 1 hafta sonra trafik kazası geçirdim, burnum kötü bir darbe aldı morardı ama hiçbir şey olmadı dolguma :16: Fiyatı dolgu maddesinin kalıcılığına göre değişiyor 1000 tl nin altında yaklaşık olarak.

Cok kısa sürede burun dolgusu yaptırmam gerek bana doktor ve fiyat verebilir misiniz lütfen çok acil?
Merhaba Ankara da Dr. Mehmet AKGÜN. Yaptığı işler ve hastalarıyla olan ilgisiyle kendine hayran bırakıyor. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Merhaba. Ben ankarada yasadigim icin biraz zorlanacagimi dusunmustum malum doktorlar hep istanbulda lakin ankarada mehmet akgunle tanistim ve birkac gorusme ve uygulamalari gorme sonunfa yaptirdim. Burnunmdaki kemer kayboldu kalan dolguyu da ucuna uyguladi. Ve cok ilgili bir doktor. Uygulama icin de 600 tl odedim.

Merhaba arkadaşlar bende dolgu yaptirmayi düşünüyorum.İstanbul da doktor ariyorum bilen varsa lütfen yazabilirmi..

3ay önce sağlık sorunlarından dolayı burnumdan ameliyat oldum.Burnumda yapı bozukluğu oluştu.Yandan bakıldığında çökmüş bir kısım gördüm.Bu durum benden kaynakliymiş.Bende uzun araştırmalar yaptım estetik uzmanlarını gezdim.İstanbula bile gittim ama canım fazlasıyla tatlı olduğu için dolguyu duydum.Bir çok doktorla görüştüm.Yaptıranların yorumunu aldım.Sonunda eski bi arkadaşım Dr.Mehmet Akgün'e önceden burun dolgusu yaptırmış.Bende onunla birlikte gittim ve burnumu Mehmet Bey'e bıraktım.Bir enjektör dolgu yeteceğini belirtti.Önce uyuşturdu.Daha sonra 3-5 dakika sürdü işlem.ilk gün sıcak şeylerden uzak kaldım.Şuan dolgu olduğu belli değil.Fiyat olarak 600 tl ödedim.Dr Mehmet Akgün'e teşekkür ederim.Burun doldusu yaptıracak arkadaslara umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben Ankarada Mehmet Akgün'e burun dolgusu yaptırdım sırf bu işlem için istanbuldan oraya gittim ve iyikide gitmişim senelerdir estetik yaptırmaya korkuyordum çok doktor aradım hiçbirine güvenemedim ve o riske hiç gerek yokmuş suan burnum tam istediğim gibi burnumdaki eğrilik tamamen gitti burun ucuda hafif kalktı cok sevdim yeni burnumu

merhaba kızlar bende mehmet akgüne burun dolgusu yaptırdım ve çok memnunum hem burnumdaki kemerden hem de burun ucu düşüklüğümden kurtuldum. herkese tavsiye ederim terreddüt etmek sadece zaman kaybıymış.

merhaba kızlar bende mehmet akgüne burun dolgusu yaptırdım ve çok memnunum hem burnumdaki kemerden hem de burun ucu düşüklüğümden kurtuldum. herkese tavsiye ederim terreddüt etmek sadece zaman kaybıymış.

Sizden cesaretlenerek bende dolguya gittim diğer lazer akupunktur tedavilerimide orda devamda ettiriyorum ama çok ikilemde kalmıştım iyiki doktorumu değiştirmemişim şuan burnum tam istediğim gibi :)

slm kızçeler bende bugun burun dolgusu yaptırdım biraz morarma ve şişlik var ama halimden hoşnut hissediyorum normalde fiyat 500 çektiler ben 300 ddie direttirdiğimden ötürü 300 e yaptırdım ayrıca 1 senelik sürer dedi doktorum estebel estetik fatihte bu yer şiddetle tavsiye ederim

Benim arkadaşım da Ankara da Mehmet Bey e burun dolgusu yaptırdı gayet memnun bende bu pazartesi için randevu aldım yaptırmak için heycanla bekliyorum görüşmeler zaten ücretsiz oluyo ben daha önce görüşmek için gitmiştim aklınızda ki sorular için gitmenizi tavsiye ederim arkadaşlar

Mart ayinda ankarada mehmet akgün e burun dolgusu yaptirmistim cok memnun kalmistim yarin arkadasimla gidicez oda yaptirincak bende rotus yaptirmayi düşünüyorum :)

Back
X