Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ne yahu?
bildiğiniz mehmet akgün'ün reklamı yapılmış. yorumların gerçek olmadığı çok belli. insanları yanlış yönlendirmesenize![]()
kaç liraya yaptırdınız acabaKızlar bende ankarada burun dolgusu yaptırdım ve şuan çok memnunum umarım fotoğraflar fikir konusunda yardımcı olur☺ayrıca doktorum ve ekibinden cok memnun kaldim hemde acısız bir uygulama ☺
Kizlar burun dolgusu bende yaptırdım.kokulacak hicbir sey yok :)) ayrıca cok basit bir işlem bende ankarada mehmet akgün e yaptirdim.saolsun doktor cok ilgili cok sabırlı cok da espirili zaten size o kadar güven veriyoki hemen yapın diyosunuz :)) ben yeni yaptirdim aynaya baktigimda farki cok net görüyorum.benim yanaklarima göz altı ve buruna dolgu yaptı.fiyattinda da ne dersen seni de kırmıyo yardimci da oluyo saolsun.:))
Cok kısa sürede burun dolgusu yaptırmam gerek bana doktor ve fiyat verebilir misiniz lütfen çok acil?
Bence insanları yanlış yönlendirmeyin BaharCgl adlı kullanıcı reklam yapıyor burada. Burası Mehmet Akgünün sayfası gibi olmuş. Böyle oluncada site ve forum güvenilir olmaktan çıkıyor. Yapmayın böyle şeyler. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Sadece bilgi verin bilgi paylaşın. Sağlıkla oynamak hoş değil.
Bence insanları yanlış yönlendirmeyin BaharCgl adlı kullanıcı reklam yapıyor burada. Burası Mehmet Akgünün sayfası gibi olmuş. Böyle oluncada site ve forum güvenilir olmaktan çıkıyor. Yapmayın böyle şeyler. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Sadece bilgi verin bilgi paylaşın. Sağlıkla oynamak hoş
Bence insanları yanlış yönlendirmeyin BaharCgl adlı kullanıcı reklam yapıyor burada. Burası Mehmet Akgünün sayfası gibi olmuş. Böyle oluncada site ve forum güvenilir olmaktan çıkıyor. Yapmayın böyle şeyler. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Sadece bilgi verin bilgi paylaşın. Sağlıkla oynamak hoş değil.merhaba il önce bir kaç bişey yazacağım gerçekten Mehmet akgünün asistanları yazıyor şöyle ki mesajlara baktım tabi üye değilim kız herhafta dudak dolgusu burun dolgusu 3 güne bir Mehmet Akgün e işlem yaptırmış yavrum nerene yaptırıyorsun. Neyse üye oldum gerçekten palavra çok fazla hakkında şikayet var ve mahkemelik çok fazla durumları var. Ayrıca kendisi doktor değil bizim insanımız iyi niyetli olduğu için hemen yalan yapıştır. Daha yazacağım birşey var ama allahından bulsun o adam.Merhaba. Ben de Ankarada Dr. Mehmet Akgün'e burun dolgusu yaptirdim. Yillardir burun estetigi yaptirmak istiyor ama korkuyordum internette dolgu yorumlarini gorunce bir cesaret gidip gorustum. Doktor gayet aciklayici bir sekilde anlatiyor, ornekleri de gosteriyor. Ben hacimce buyuyor yorumlarindan korkmustum acikcasi ama oyle bir problem yasamadim. Gayet memnunum ameliyattan korkanlar icin gecici bir cozum olabilir benim tam istedigim gibi oldu. :)
Arkadaşım denedi memnunankarada kesinlikle de nebil bozdoğan derim.
Bu yaptırmadan biraz önce hemen.