- 18 Eylül 2017
- 2
- 2
- 1
- 24
Ben bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim mesaj olarakta yazdımBu 10 gün sonra kontrolumde çektirdim. Dün özelden yardımcı olurum. Merak edenlere
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bilgi almak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim mesaj olarakta yazdımBu 10 gün sonra kontrolumde çektirdim. Dün özelden yardımcı olurum. Merak edenlere
Bu 10 gün sonra kontrolumde çektirdim. Dün özelden yardımcı olurum. Merak edenlere
Arkadaşlar özelden soranlar olmuş hafta sonu müsait oluyorum buradan yazayım 520 tl ye yaptırdım kampanya varmış ayrıca kimi gördüm kontrol e gittiğimde gizem özdilliyi gördüm çok mutluydu gizem özdilli nin doktoruymuş doktor başak kandi 7 yıllık profösörmüş sordum hepsini parası bir yana yüzümüzü emanet ediyoruz değil mi. Birde gizem özdilliyi işlem yaptırdığını görünce tamamiyle tatmin oldum yüzüyle iş yapan kişiler bence daha zor güvenirler ben kendi adıma konuşayım ellerine sağlık çenem de de dolgu var 2 tüp dahada yapılabileceğini söyledi doktor hanım çok gerideydi çenem burnumda tek tüp dolgu var başka sorusu olan acıyormu derseniz burun ucu acımıştı saniyelik öpüyorum kızlar sizleri
Teşekkürler sayenizde Başak kandiyle tanışmış olduk çok memnun kaldık annemle duacınızBu 10 gün sonra kontrolumde çektirdim. Dün özelden yardımcı olurum. Merak edenlere
Merhaba
MerhabaBu 10 gün sonra kontrolumde çektirdim. Dün özelden yardımcı olurum. Merak edenlere