• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun dolgusu yaptıranlar

Arkadaşlar özelden soranlar olmuş hafta sonu müsait oluyorum buradan yazayım 520 tl ye yaptırdım kampanya varmış ayrıca kimi gördüm kontrol e gittiğimde gizem özdilliyi gördüm çok mutluydu gizem özdilli nin doktoruymuş doktor başak kandi 7 yıllık profösörmüş sordum hepsini parası bir yana yüzümüzü emanet ediyoruz değil mi. Birde gizem özdilliyi işlem yaptırdığını görünce tamamiyle tatmin oldum yüzüyle iş yapan kişiler bence daha zor güvenirler ben kendi adıma konuşayım ellerine sağlık çenem de de dolgu var 2 tüp dahada yapılabileceğini söyledi doktor hanım çok gerideydi çenem burnumda tek tüp dolgu var başka sorusu olan acıyormu derseniz burun ucu acımıştı saniyelik öpüyorum kızlar sizleri

Arkadaşlar özelden soranlar olmuş hafta sonu müsait oluyorum buradan yazayım 520 tl ye yaptırdım kampanya varmış ayrıca kimi gördüm kontrol e gittiğimde gizem özdilliyi gördüm çok mutluydu gizem özdilli nin doktoruymuş doktor başak kandi 7 yıllık profösörmüş sordum hepsini parası bir yana yüzümüzü emanet ediyoruz değil mi. Birde gizem özdilliyi işlem yaptırdığını görünce tamamiyle tatmin oldum yüzüyle iş yapan kişiler bence daha zor güvenirler ben kendi adıma konuşayım ellerine sağlık çenem de de dolgu var 2 tüp dahada yapılabileceğini söyledi doktor hanım çok gerideydi çenem burnumda tek tüp dolgu var başka sorusu olan acıyormu derseniz burun ucu acımıştı saniyelik öpüyorum kızlar sizleri

Merhaba,

Nerede ve kime yaptırdınız? Bilgi alabilir miyim rica etsem..

image.webp

Başak kandi için Kırıkkale'den gittik ankarayaKuzular bu annem ağız kenarındaki çizgileri yaptırdık sol taraf yapılmış sağ taraf yapılmamış hali bende dudak dolgusu yaptırdım kırıkkalede yaşıyorum gelip gitmesi zor açıkçası özel aracımız yok. Komşular ana kız ne oldu diye şaşırıyorlar annem Arko kremden başka kullanmadığını söylemiş:110: neyse bently kampanyayı kaçırdım 650 tl annemin ağız kenarına dudak dolgusu 650 lira botoks için 450 tl ödedik.

Şimdi şöyle ben kırıkkaledeyim bir kaç gün öncesinde sözleşip nem ve prp kampanyası var arkadaşla gidersek 3 seans alana 3 seans hediye bölüşecek var mı ? Haber verin bekliyorum kışa girerken ihtiyaç var:KK1:

yorumlar 2015 ten genellikle ama sormak istedim burun dolgunuz kaç ay dayandı memnun muydunuz🌸

Back
X