Burun düşmesi nedir? Beni aydınlatırsanız sevinirim

rüyaaaaaaaaa :D dövecem kıs seniiii heyecan yaratıyon bana daha burnum ameliyat olmadan kırılcak kötü olcak korkusuna kapıldım kıs bu kadar umutsuz olma dikkat et sadece inş hepimizin burnu harika olcak :)

:))) yaaa yarın ameliyat olduktan sonra yok sağım şişti yok solum şişti, şişlikler asimetrik, burnum yamuk gibi görünüyor, deliklerim asimetrik demeye başlayınca anlarsın beni :)) ne var ameliyat olduktan bir ay sonra iyileşiversek, şimdi 5 ay daha mı beklemem lazım, gel teskere gellll :)))

Ya kızlar, ben de 2.5 ay oldu burnuma baka baka psikolojim bozuluyor. Sabah bi bakıyorum çok güzel bi burun akşam bakıyorum kocaman bi burun. Bakışlarımda mı bi sorun var yoksa bu burun büyüyüp küçülüyor mu? 6 ayda filan tam şeklini alır diyorlar. İnşallah öyle olur da biraz daha küçülür şu burun ya kim ne derse desin burunun küçük olanı makbul bence. büyük burun ne kadar estetik olursa olsun yakışmıyor. yakışmıyoooooooooooooorrr.
Siyah noktalar için temizleme sütüyle temizleyip toniklesiz ya. ben sabah akşam temizleyip tonikliyorum siyah nokta filan kalmadı.

Ya kızlar, ben de 2.5 ay oldu burnuma baka baka psikolojim bozuluyor. Sabah bi bakıyorum çok güzel bi burun akşam bakıyorum kocaman bi burun. Bakışlarımda mı bi sorun var yoksa bu burun büyüyüp küçülüyor mu? 6 ayda filan tam şeklini alır diyorlar. İnşallah öyle olur da biraz daha küçülür şu burun ya kim ne derse desin burunun küçük olanı makbul bence. büyük burun ne kadar estetik olursa olsun yakışmıyor. yakışmıyoooooooooooooorrr.
Siyah noktalar için temizleme sütüyle temizleyip toniklesiz ya. ben sabah akşam temizleyip tonikliyorum siyah nokta filan kalmadı.

Canım büyük bir suratta ufakcık bir burun suratın tamamını çirkin gösterir. Buruna tek bakmayacaksın suratla orantılı olması şart, mesela ben kendimi küçücük bir burunla düşünemiyorum suratım kocaman ortaya çıkar. Ben de sabah farklı akşam farklı bir burun görüyorum, daha bir ayım yeni dolacak, demekki 2,5 ayda da aynı şeyleri söyleyeceğiz, ben büyüklüğüne küçüklüğüne takılmıyorumda şu asimetrik şişler çok canımı sıkıyor sanki hiç geçmiyecek gibi, inemediler mübarek.

benim burnum 9 aylık hala kemikleri oynuyormuş:((( yani bilmem ne kadar daha dikkat gerekecek ama şu ana kadar sizin tabir ettiğiniz kadar korumadım birtakım hafif çarpmalar aldım ve ilk 2 haftadan sonra yan da yattım eğildimde bunlardan dolayı bir problem yaşamadım şimdilik küçük ve güzel ama önceki sebeblerden dolayı ileriki tarihlerde mi düşer burun bunu merak ediyorum işte , yoksa darbe aldığında hemen mi düşer bu çok önemli...
birde sanki dikişlerimi görüyorum bu neden olur bunu bilen varmı arkadaşlar

rüya harika teselli veriyorsun be bacım :D öpücem burnundan seni :D ben daha olucam en azından sen oldun ve iyileşme sürecindesn :)) bence umutsuzz olmaa aaa :)

rüya harika teselli veriyorsun be bacım :D öpücem burnundan seni :D ben daha olucam en azından sen oldun ve iyileşme sürecindesn :)) bence umutsuzz olmaa aaa :)

Kızım bırak rahat rahat bunalım takılayım ne güldürüyon :PPP Sen ameliyat ol ben de seni öpecem burnundan :))) canım olursun emin ol beklemesi daha mı zordur nedir anlayamadım ki, ameliyattan o kadar korkma canım, hele canının acıyacağını düşünüyorsan yanılırsın,ben bu kadar acısız olacağını inan tahmin etmemiştim, iki gün ağızdan nefes aldığın için sıkıntısı var geri kalanı beklemek ve stres :)) sanırım insanoğlu doyumsuzluktan istedikçe istiyor, önceleri ameliyat olayımda ii geçsin sağa salim ayağa kalkayım diyordum, şimdi her geçen gün yeni bişeyler istiyorum kötükedihüsokötükedihüso

hayır efendim sen bunalım takılırken bende bunalım geçiriyorummm bende öyle olcam ay şimdi ya burnum düşerse tutamazsam ya çarparsam yeniden inşaat işine girersem fln aaaaaaaaa yeter bee yeteerrr devlet izin vermiyo inşaata sürekli :D o yüzden rica ediyorummm bunaldığın zamannn çikolata yee :D ve hayal kur ohh kıvrık kıvrık burnum olcak de :D sonra gel beni mutlu et :)) bak ben daha olucamda nefessiz kalıcamda onun heyecanını yaşıcamdaa sonra narkoz yerken heyecandan tuvaletm geldi dicem :D ooo birde doğal makyajın geçmesini bekliyecem :D

miyaaaaaavvvv tırmalarım hee :) izin vermiyorummm mutluyuz hepimiz aklinialirimsmile

hayır efendim sen bunalım takılırken bende bunalım geçiriyorummm bende öyle olcam ay şimdi ya burnum düşerse tutamazsam ya çarparsam yeniden inşaat işine girersem fln aaaaaaaaa yeter bee yeteerrr devlet izin vermiyo inşaata sürekli :D o yüzden rica ediyorummm bunaldığın zamannn çikolata yee :D ve hayal kur ohh kıvrık kıvrık burnum olcak de :D sonra gel beni mutlu et :)) bak ben daha olucamda nefessiz kalıcamda onun heyecanını yaşıcamdaa sonra narkoz yerken heyecandan tuvaletm geldi dicem :D ooo birde doğal makyajın geçmesini bekliyecem :D

miyaaaaaavvvv tırmalarım hee :) izin vermiyorummm mutluyuz hepimiz aklinialirimsmile

Çikolata yersem kilo alırım canım :))) Bu arada heyecandan cidden tuvaletin geliyor ve korkuyorsun ya masada baygınken yaparsam diye :PP Birazda bardağın dolu kısmına bakalım, doğal makyaj problem deil raporluyken eninde sonunda geçiyo. Yok canım ya her halükarda mutluyum, nefes alabiliyorum, artık ağzım açık uyumuyorum, 1 aydan beridir faranjit ve sinüzit olmadım, burun şeklimde öncekine göre çok daha iyi, bir de yer çekimine yenik düşmezsem ne mutlu Türküm diyene :)))) Sen daha dur ameliyat olcan, önce başlıklar açacan bana dua edin diye, sonra gelip burdaki arkadaşlara yardım edecen, eminim de güzel güzel başlıklar açacan, de hadi ol da ameliyatını görek yeni burnunu ya, hoş eskisini görmedik ama, bol bol şuanki halinin profilden resmini çek sonra ilerleyen zamanlarda anılarını tazelersin :))) opuyorumnanaktan

:)) hehehe canım ben eski halimi ameliyata girmeden bir kaç gün önce eklicem benim burnum yandan kötü duruyor önden fazla belli değil kemik.. görürsünüz o zaman :)

senin burnun bence günden güne güzel olacak :) ah ah 12 kasım ayy azalıyor günler :D heyecana bak yaa :D:D:D:DD ve az önce aklımdan geçti baygınken yaparsam diye :D azıcık alkolmu alsam ameliyata girmedn :D kafam güzel olsun hehehe :))

:)) hehehe canım ben eski halimi ameliyata girmeden bir kaç gün önce eklicem benim burnum yandan kötü duruyor önden fazla belli değil kemik.. görürsünüz o zaman :)

senin burnun bence günden güne güzel olacak :) ah ah 12 kasım ayy azalıyor günler :D heyecana bak yaa :D:D:D:DD ve az önce aklımdan geçti baygınken yaparsam diye :D azıcık alkolmu alsam ameliyata girmedn :D kafam güzel olsun hehehe :))

Canım demekki baygınken yapan olmuyor ki sonda takıp lavman yapmıyorlar o bakımdan rahat ol hiç bişeycik olmaz. Bu arada bugün giyindim kuşandım dışarı çıktım, kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım, bir aydan beridir beni görmeyen ve ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarla karşılaştım verdikleri tepki karşısında pek bir bahtiyar oldum, ehe ehe, egom tavan yaptı valla arada sırada çıkmak ii geliyormuş yawsss :)) Pazartesi raporum bitiyor bakalım bundan sonra dert de yanamam burda, belkimde dayanamaz yanarım, solum şiş sağım indi, şuramda şu var buramda bu var diye :))) bu arada şaka maka seninde iki haftan kalmış hadi hayırlısı, eski burnunla son günlerini ii geçir, yakında onun yerinde daha güzel bir burnun olacak bunu hayal et keyfini çıkart. bayanssulusmile

ya bilmiyorum eskı rahatımı özledim ben :( hep emanet korunması gereken bi bebek vermısler kucagıma sankı eneeee nasıl geccek okadar OFof bide düsme diyorsunuz isyan edicem ha .Keyfine düskünler icin zor valla zor :DD

ya bilmiyorum eskı rahatımı özledim ben :( hep emanet korunması gereken bi bebek vermısler kucagıma sankı eneeee nasıl geccek okadar OFof bide düsme diyorsunuz isyan edicem ha .Keyfine düskünler icin zor valla zor :DD

Hahh işte ben de bunu demek istiyorum, ben de eski rahatımı özledim, valla hayatımda hiç bu kadar dikkat etmedim kendime, sağa çarpardım, sola çarpardım, sakarlık yapardım, şimdi korka korka yaşıyom yaaaa

Canım demekki baygınken yapan olmuyor ki sonda takıp lavman yapmıyorlar o bakımdan rahat ol hiç bişeycik olmaz. Bu arada bugün giyindim kuşandım dışarı çıktım, kuaföre gittim kaşlarımı aldırdım, bir aydan beridir beni görmeyen ve ameliyat olduğumu bilmeyen arkadaşlarla karşılaştım verdikleri tepki karşısında pek bir bahtiyar oldum, ehe ehe, egom tavan yaptı valla arada sırada çıkmak ii geliyormuş yawsss :)) Pazartesi raporum bitiyor bakalım bundan sonra dert de yanamam burda, belkimde dayanamaz yanarım, solum şiş sağım indi, şuramda şu var buramda bu var diye :))) bu arada şaka maka seninde iki haftan kalmış hadi hayırlısı, eski burnunla son günlerini ii geçir, yakında onun yerinde daha güzel bir burnun olacak bunu hayal et keyfini çıkart. bayanssulusmile

hehe acaba benimde öyle egom tavanlarda olacakmı :) inş çok daha güzel olur peki canım morlukların tamamıyla gitti dimi :D doktorlarımız farklı ama en azından bilgim olsun :)))

sen yine dayanamaz buraya dert yanarsın biliyorum :D tahmn ediyorummm :1: ay evet benimde az kaldı :D offff pazartesiyle 12 gün kalıyor yuppii kaydirigubbakcemile3

hehe acaba benimde öyle egom tavanlarda olacakmı :) inş çok daha güzel olur peki canım morlukların tamamıyla gitti dimi :D doktorlarımız farklı ama en azından bilgim olsun :)))

sen yine dayanamaz buraya dert yanarsın biliyorum :D tahmn ediyorummm :1: ay evet benimde az kaldı :D offff pazartesiyle 12 gün kalıyor yuppii kaydirigubbakcemile3

Morluklarım tamamıyla gitti canım, sadece burnumda şişlikler var özellikle burnumdan yanaklarıma inen kısımda daha çok şişlik var ve bu şişlikler bazen azalıyor, bazen artıyor, bazen eşitleniyor, bazen asimetrikleşiyor, sabah başka, akşam başka, yorulunca başka oluyor ama bu seni yanıltmasın valla çokkkk memnunum, iiki yaptırmışım, ağzım kapalı uyuyabiliyorum, bir aydan beridir hiç faranjit olmadım ve şeklide çok doğal yüzüme gitti, bu güne kadar kötü olmuş, estetik gibi duruyor diyen olmadı şükür. Darısı başına canım, inşallah sen de memnun kalırsın da sadece şişliklerinden ve korkularından bahsedersin burda. :)bayanssulusmile

yok zaten baya gençleştin sen hayatım :) şişlikler 6 ayda tamamen gider :)) bu arada 20 yaşında gözüküyorsun :)) benim estetik olcak tamamıyla bakalım yaa üf ehliyet sınav soruları açıklandı motordan kalcam galiba moralim bozuk biraz :)

Son düzenleme:
yok zaten baya gençleştin sen hayatım :) şişlikler 6 ayda tamamen gider :)) bu arada 20 yaşında gözüküyorsun :)) benim estetik olcak tamamıyla bakalım yaa üf ehliyet sınav soruları açıklandı motordan kalcam galiba moralim bozuk biraz :)

Sağol canım, daha önce 23'e kadar inmiştim şincik 20 mi oldum, ha gayret yakında kundağa gircem :PPPP Tamamiyle estetik olacaksan daha da güzel olur canım hiç meraklanma, motor kadar iğrenç bişey görmedim, ezberleyerek geçmiştim ama ben de çok tırsıyordum, geçersin inşallah.

yeni resimlerinde resmen 20 gibisin canım :) normal yaşın kaç bu arada :))

inş canım tam 12 gün kaldı işte... tabi stresten bu ara yine baş ağrılarım başladı :(

benim çalışmaya pek vaktim olmadı gittiğim kursta biri sulanınca gitmekten vazgeçtim evde çalıştım :(

inş geçerim canım off off stres %100 ne olcak bu halim mafoldumben

yeni resimlerinde resmen 20 gibisin canım :) normal yaşın kaç bu arada :))

inş canım tam 12 gün kaldı işte... tabi stresten bu ara yine baş ağrılarım başladı :(

benim çalışmaya pek vaktim olmadı gittiğim kursta biri sulanınca gitmekten vazgeçtim evde çalıştım :(

inş geçerim canım off off stres %100 ne olcak bu halim mafoldumben

30 yaşındayım canım. Çok stres yapma sonra yersiz yere stres yaptığını anlayınca üzülcen bir de :)) geçersin canım inşallah olmadı bir daha girersin yeterki Allah can sağlığı versin, kimler geçmiyor ki o sınavı sen mi geçemeyeceksin, ameliyat stresin bitsin geçememişsen tekrar çalışırsın.

oooo maşşallahhhhh desene kıskanan çok olcak seni :))) valla 20 gösteriyorsun :))

evet ama elimde değil bi ağrı kesici alcam sanırım :))

teşekkür edeirm gerçekten sende olmasan yandık valla :)

oooo maşşallahhhhh desene kıskanan çok olcak seni :))) valla 20 gösteriyorsun :))

evet ama elimde değil bi ağrı kesici alcam sanırım :))

teşekkür edeirm gerçekten sende olmasan yandık valla :)

Sağol canım zaten kimse yaşıma inanmıyor, boyum kadar kızım var halen görücü geliyor işyerinde ara ara :))
O kadar streslenme şekerim, ameliyattan sonraki güzel burnunu düşün, ne kadar mutlu olacağını düşün, bu ameliyatı olmak isteyip de maddi durumu elvermeyenleri ve senin ne kadar şanslı olduğunu düşün biraz rahatlarsın :) Sağol canım bu siteyi bu yüzden seviyorum benden öncede beni rahatlatan birileri vardı, cidden insan burda huzur buluyor, kendini yanlız hissetmiyor. bayanssulusmile

Back
X