Burun esstetiği olanlar burunda göz hizasında kemikimsi birşey kaldımı?

hayalsu_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2012
226
7
26
İstanbul
Burun estetiği ameliyatı geçiren arkdşlar bi yardımcı olsalar. kemer kısmının daha yukarısında göz hizasında kemikimsi sert bişey kalanoldumu ve sonradan geçen lütfen yardım edermisiniz:( yoksa bu beni çok üzüyor depresyona girdim(:( dışarı çıkamıyorm..................... ayrıca burun ucu inermi yoksa küçülürmü. çünkü inerse uzar gibime geliyorda:(

Lütfen tecrübeli arkdşlar yorum yazsın lütfennnnnnn.......... birde başkalarında görmüşte geçmiş kişilerde yazablirrrrrr

Burun estetiği ameliyatı geçiren arkdşlar bi yardımcı olsalar. kemer kısmının daha yukarısında göz hizasında kemikimsi sert bişey kalanoldumu ve sonradan geçen lütfen yardım edermisiniz:( yoksa bu beni çok üzüyor depresyona girdim(:( dışarı çıkamıyorm..................... ayrıca burun ucu inermi yoksa küçülürmü. çünkü inerse uzar gibime geliyorda:(

cnm o bendede oldu dr a sordum geçen gün o kıkırdakların kesildiği yer geçecek dedi.....

Kız seni dövcem ben! :22: Hatta dövmekle kalmıcam başka şeylerde yapcam :82:

Ben sana normal demedim mi? Uzun uzunda açıklamıştım hatta... Ağlıyorum deyince çok üzülmüştüm.

Ayrıca burnunu da gördüm ben senin... Hiç öyle ağlayacağın, dışarı çıkamıyorum diyeceğin bir şey yok. Maşallah güzel burnun var. :nazar: Tamam, yüz bölgesi... Haklısın endişe edebilirsin ama inan yersiz bir endişe seninkisi... Kemik olmayan yerde kemik çıkar mı yahu? Ödem o, ödem... :8: Ameliyat oldun sen... Unutma bunu olur mu? Kolay mı ya? Kesti, kırdı, bir sürü bir şey yaptı. Parmağını kesiyorsun 1 aya iyileşmiyor. Burnundan çok şey bekliyorsun sen...

Sana aynaları yasaklıyorum şu saatten sonra... :50: Senin yerine ben bakcam :108: :9:

Kız seni dövcem ben! :22: Hatta dövmekle kalmıcam başka şeylerde yapcam :82:

Ben sana normal demedim mi? Uzun uzunda açıklamıştım hatta... Ağlıyorum deyince çok üzülmüştüm.

Ayrıca burnunu da gördüm ben senin... Hiç öyle ağlayacağın, dışarı çıkamıyorum diyeceğin bir şey yok. Maşallah güzel burnun var. :nazar: Tamam, yüz bölgesi... Haklısın endişe edebilirsin ama inan yersiz bir endişe seninkisi... Kemik olmayan yerde kemik çıkar mı yahu? Ödem o, ödem... :8: Ameliyat oldun sen... Unutma bunu olur mu? Kolay mı ya? Kesti, kırdı, bir sürü bir şey yaptı. Parmağını kesiyorsun 1 aya iyileşmiyor. Burnundan çok şey bekliyorsun sen...

Sana aynaları yasaklıyorum şu saatten sonra... :50: Senin yerine ben bakcam :108: :9:

yaaa tubişim:((((( öyle diyorsundaa ama bu kadar sert ödem olurmu resmen kemik gibi sert yani ben elleyince kemik hiç inmiyor yukarısı ödemdi geçti mesela ama göz hizamda kemik gibib işey var yani:( hatta kemik diyebilrm:( nasl korkmayayımki:(

Evet... Bnm cnmı sıkan başka bişi var burnumun üstünde tırnak izi gibi bir çöküntü oluştu ona cnm sıkıldı:((

Canım bendede tırnak gibi bi iz var yani ama geçiyor o zamanla bence. çübkü ameliyat sonrası izler bi kaç ay sonra kayboluyormuş doktorum öyle dedi ve geçende var gerçekten sıkma canını

yaaa tubişim:((((( öyle diyorsundaa ama bu kadar sert ödem olurmu resmen kemik gibi sert yani ben elleyince kemik hiç inmiyor yukarısı ödemdi geçti mesela ama göz hizamda kemik gibib işey var yani:( hatta kemik diyebilrm:( nasl korkmayayımki:(

Peki o zaman... :emir_bebek: Bunu anlamanın en kolay yolu doktora gitmek... Kendini helak edeceğine yarın hemen git doktora... O dokununca hatta bakınca bile anlar. Sonrada gel neymiş yaz bize :))

Peki o zaman... :emir_bebek: Bunu anlamanın en kolay yolu doktora gitmek... Kendini helak edeceğine yarın hemen git doktora... O dokununca hatta bakınca bile anlar. Sonrada gel neymiş yaz bize :))

haftaya cumaya randevu verdi bende üzerine gitmedm hem ozamana kadar daha tam net belli olur diye bekliyim dedim:( size haber veririm cumadan sonra

açtığın bütün konuları takip ettim. ikimizinde aynı problemi var her konuda aynı sorunları yaşıyoruz. şuan yazdıkların ve daha önce bahsettiğin sorunların hepsi bende de var. ve senden daha önce ameliyat oldum ben 45.günüm sanırım bugün saymadım uzun süredir ama 40ı geçtiğini biliyorum. neyse bende de o kemik var ve inmedi. elime yuvarlak birşey geliyor kaş aramın orda. birde kemerim var. benimde tek derdim burun sırtım ve burun ucumun büyüklüğü. sanırım burun ucu iniyor benim ki çok sert dokununca acıyor hatta burun ucum. burun sırtım kaş bölümünün olduğu yerler erise ve kavisli olsa küçük bir burnum olucak şuan görüntüyü bozan tek şey burun sırtım bence. önden dümdüz at gibi. ama neyse ki benim son 3-4 gündür daha küçük görünmeye başladı bende senin gibiydim. hele akşamları kendimi yiyordum. o kadar para verdim acı çektim bu ne böyle hiç verdiğim paraya değmedi vs kendimi yedim ağladım falan ama geçiyor yani. burda herkes birşey diyorsa doğrudur. sonuçta 1 değil 2 değil herkes böyle söylüyorsa bir bildikleri var bence. sen sadece bekle. 6 aydan sonra beğenmezsen o zaman üzül bence.

benimde öle resmen fiyasko oldu... kavisli beklediğim burnum yandan dümdüz öndende odun gibi kalın dümdüz kaşlarımın arasından takma burun gıbı duruyo..... burun şişliklerden sonra kavisli olur mu acaba benim 15. günüm moralım çok bozuk:( dışarı çıkamıyorum bandajlar çıkalı 4 gün oldu

Bi ALlahın kuluda cevap versin yaa:((

benim kaş arama dokunulmadığından öyle sorunum yok. inş. geçicidir. o derideki iz bende de vardı ilk zamanlar, şimdi geçti. kemerim gidince o kısımdaki derim kırışık kalmıştı. masajla o kısım geçti, deri yapışmadı kemiğe. yakında 1 yıl olacak ben olalı, vay be buraya yazınca fark ettim, ne kadar cabuk gecmiş zaman. ben de eski kemerın altındaki kıkırdak kısmımdaki çıkıntıdan hoşlanmıyorum ama yapacak bir şey yok, eskisinden çok daha iyi oldu ve güzelleştim sonucta dıyerek susuyorum.

hiç mi tecrübeli kimse yok da cevap vermiyor yoksa bu kemikimsi şey bi benim başımamı geldi ya:((

Bi ALlahın kuluda cevap versin yaa:((
ıyıde bır degıl onlarca allahın kulu aynı cevabı vermıs tatmın olmuyorsunuzkı...aynı seyı bırde ben desem tatmın edecekmı acaba???ya da duymak ıstedıgınız ne tam olarak onu soyleyelım...

Back
X