Evet... Bnm cnmı sıkan başka bişi var burnumun üstünde tırnak izi gibi bir çöküntü oluştu ona cnm sıkıldı(
Ben de hem kemik çıkıntısı var hem de o çıkıntının kenarı derin bir çizgi şeklinde çukur. Ameliyat olalı 22 gün oldu ve moralim çok bozuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet... Bnm cnmı sıkan başka bişi var burnumun üstünde tırnak izi gibi bir çöküntü oluştu ona cnm sıkıldı(
çok merek ettim burnunun üstündeki çöküntüler geçti mi? bende de oluştu dr a gittim geçer dedi ama içim hiç rahat değil..Evet... Bnm cnmı sıkan başka bişi var burnumun üstünde tırnak izi gibi bir çöküntü oluştu ona cnm sıkıldı(
kemik çıkıntısı geçiyor korkulcak bir şey değil çöküntü sorun oluyor..evet bende de göz hizasında öyle bir kemik gibi çıkıntı var.böyle orayı geniş,bakışlarımı da sert gösteriyor.hiiç sevmiyorum..
haftaya cumaya randevu verdi bende üzerine gitmedm hem ozamana kadar daha tam net belli olur diye bekliyim dedimsize haber veririm cumadan sonra
Burun estetiği ameliyatı geçiren arkdşlar bi yardımcı olsalar. kemer kısmının daha yukarısında göz hizasında kemikimsi sert bişey kalanoldumu ve sonradan geçen lütfen yardım edermisinizyoksa bu beni çok üzüyor depresyona girdim
( dışarı çıkamıyorm..................... ayrıca burun ucu inermi yoksa küçülürmü. çünkü inerse uzar gibime geliyorda
![]()
arkadaşlar benimde 10 gün oldu ve kemik bende de vardı baya doktor alçıyı çıkarınca sonra 4 gün bantlı kaldım gitmiş baya ama hala da var belli. bana onun ödem olduğunu geçeceğini söyledi.siz de korkmayın zaten 6 ayımız var :) yalnız sizin de gözleriniz fazla ayrık duruyo mu?? acil cevap verin lütfeeen doktoru arayacağım ona göre:/
kemik çıkıntısı geçiyor korkulcak bir şey değil çöküntü sorun oluyor..
bendede var canım o kemiğimsi şey. 11. gün daha benim. evet ödem o. kesinlikle ödem dert etme. ama nasıl bu kadar sert kemiksi olur diyorsun dimi? :) geçicek inşallah geçer, sıkma canını.![]()
Ben de hem kemik çıkıntısı var hem de o çıkıntının kenarı derin bir çizgi şeklinde çukur. Ameliyat olalı 22 gün oldu ve moralim çok bozukAlçı çıktığında kemik çıkıntının üstü şişti zaten. Yuvarlak bir tümsek vardı orda. Doktoruma bu ne diye sordum bişey değil o şişlik geçecek dedi ben de tamam dedim inandım. Bu arada ben ameliyatımı ist.de oldum ama adanada yaşıyorum. Neyse işte bu benim bantlarımı yapıştırdı, evine dönebilirsin 1 hafta sonra bantlarını kendin de çıkarabilirsin dedi. Döndüm ben de. Bantlarımı çıkardığımda o tümsekçiğe bir de ince çukurluk eşlik ediyordu. Aradım doktorumu, fotoğraf yollamamı istedi. Gördü fotoları endişe edecek bir durum yok dedi. Benim o tümsek dediğim şeyin ödem olduğu konusunda ısrar etti ve o çizginin de doku yapışıklığından oluşmuş olabileceğini söyledi. Ama 1 hafta sonra o çukurluk gitgide dha da derinleşince başka bir doktordan fikir almaya karar verdim. Ve durumun o kadar da normal olmadığını öğrendim. O çıkıntı gerçekten kemikmiş ve doku yapışıklığı dediği şey tamamen doktor hatasına bağlı ortadaki kemikle yandaki kemik arasına etimin sıkışmış olmasıymış. Üstelik asıl bomba haber en kısa sürede tekrar ameliyat olmalıymışım yoksa o sıkışıklığın yaptığı iz kalıcı olacakmış. Doktoruma güvenim o kadar sağlamdı ki gidip 2 doktordan daha fikir aldım. Hepsi de ameliyatı kusurlu buldu. Bunlardan sonra kendi dr umu tekrar aradım tabi. Diğer dr.ların izah ettiği şeyleri söyledim ve hiçbirine haksızlar yanlış söylemişler diyemedi. Madem öyle tekrar ameliyat etmeliyiz o zaman dedi. Gerçekten çok üzgünüm
şimdi aynı şeyleri tekrardan yaşamam gerecek. Ama asıl beni üzen doktrmn en baştan bunu bana söylememesi geçiştirmeye çalışması, benim başka bir dr a gitmeseydim olanı biteni hiçbir zaman öğrenemycek olmam. Ailem istanbula tekrar gidip ona ameliyat olmamı istemiyor şimdi. Sırf başıma böyle bi iş gelmesin diye gidip ameliyatımı en iyisine o doktora yaptırmıştım. Şimdi giden zamanıma mı yanayım harcadığım bi dünya paraya mı yanayım şaşırmış durumdayım. Kimse böyle bi talihsizlik yaşamaz dilerim...
benm bugün 1 ayım dolducnnm çok sıkkın ya kemik gibi duruyor
benm bugün 1 ayım dolducnnm çok sıkkın ya kemik gibi duruyor