Burun esstetiği olanlar burunda göz hizasında kemikimsi birşey kaldımı?

benim de aynı sorunum var üstelik benim ameliatımın üzerinden 4 ay geçti :( şu an nası senin düzeldi mi o çıkıntı. benim masaj yapınca biraz azalıo ama sonra yine geri gelio

canm sen dr.a falan danıştınmı hiç? benim 3-5 gün sonra randevum var inşallah dr.dan umut vaadedici sözler duymayı umuyorum.. umut dünyası işte...:))))) ah ah burun kökümü biraz daha inceltseymiş hiç böyle bir sorun olmayacaktı:)))))

Burun estetiği ameliyatı geçiren arkdşlar bi yardımcı olsalar. kemer kısmının daha yukarısında göz hizasında kemikimsi sert bişey kalanoldumu ve sonradan geçen lütfen yardım edermisiniz:( yoksa bu beni çok üzüyor depresyona girdim(:( dışarı çıkamıyorm..................... ayrıca burun ucu inermi yoksa küçülürmü. çünkü inerse uzar gibime geliyorda:(

Aynı seyı yasadım . Bastırınca baya bır masaj yapınca ıner gıbı oluyordu kafayı yemıstım . Sonra Dr masajı bırak kendılıgınden gecsın dedı 4,5 aylıkken felan sanıyorum bıraktım masajı . Sonra kendılıgınden geçtı . Cok kısıde oluyormuş çıkıntılar felan . Onemlı olan çukur olmasın . İçin ltf rahat olsun

ameliyattan sonra dokununca o çıkıntıyı bende farkediyodum doktora sordum görüntüde sorun yok o yüzdn problem degl dedi ama bikac ay sonra o cıkıntı gözle görülür hale geldi malesef. 7ay bitmek üzere masaja başladım şimdi umarım hepimizn gecer, gecen var mı teselli bulmak isterim :/ foto dakoydum minik kemerli burnum var :/

gerçi ameliyattan sonra 6 ay mutlaka burnun oturmasını bekleyin derim zaten 1 seneden önce 2. ameliyat yapılmamalı

Benimdd burnumda gozumun kenari yani orda bi kemik birsey var tabi dokunda anlasiliyor ilk zamanlar biraz daha serti ve biraz fazlaydi simdi biraz yumusamis ve kuculmus sanki bunjm ustunde var biraz bugun fark ettim tabi dokunda anliyorum ve yavastan masaj yapiyorum umarim gecer hepimizjnkide

Burun estetiği ameliyatı geçiren arkdşlar bi yardımcı olsalar. kemer kısmının daha yukarısında göz hizasında kemikimsi sert bişey kalanoldumu ve sonradan geçen lütfen yardım edermisiniz:( yoksa bu beni çok üzüyor depresyona girdim(:( dışarı çıkamıyorm..................... ayrıca burun ucu inermi yoksa küçülürmü. çünkü inerse uzar gibime geliyorda:(

sizin durumunuz ne oldu acaba? Şimdi aynı sıkıntıları ben yaşıyorum vee tırnak izi gibi olan çöküntü bende de var. Çekilir dert değilmiş ya...

benimde öle resmen fiyasko oldu... kavisli beklediğim burnum yandan dümdüz öndende odun gibi kalın dümdüz kaşlarımın arasından takma burun gıbı duruyo..... burun şişliklerden sonra kavisli olur mu acaba benim 15. günüm moralım çok bozuk:( dışarı çıkamıyorum bandajlar çıkalı 4 gün oldu

cnım ben de amelyat olalaı 2hafta oldu aynen senin gibi yandan düz ve önden kalın görünüyor. psikolojim bozuldu. senin bu şikayetlerin ilerleyen zamanda düzeldi mi :(

Aynı seyı yasadım . Bastırınca baya bır masaj yapınca ıner gıbı oluyordu kafayı yemıstım . Sonra Dr masajı bırak kendılıgınden gecsın dedı 4,5 aylıkken felan sanıyorum bıraktım masajı . Sonra kendılıgınden geçtı . Cok kısıde oluyormuş çıkıntılar felan . Onemlı olan çukur olmasın . İçin ltf rahat olsun

ayni durum bende de var malesef. gecmesini ummaktan baska yapcak biseyimiz yok malesef kizlar.benim doktorum onun kemik odemi oldugunu soyluyor.kemik odem yapiyormus. baskalarina neden olmuyor da bne de oldu diye kendimi yiyip bitirdim ama kendimi inecegine inandirdim artik. siz de oyle yapin. kendinizi heba etmeyn:)

benım amelıyat olalı bır bucuk yıl oluyor burnumun o kalın halı kalmadı tamamen inceldı ama burnumun ustunde mercımek gıbı bı kemık cıkıntısı var ve gözle görunuyor. o cıkıntının altıda cukur oldu ışıkta kötu görunuyor gercekten dr um yaza o cukur yere yag enjekte edebılırız dedı yaza kadar bekle dedı yaza 2 yıl olucak .. suanda böle gezıyorum yanı :(

sonrakı msjları okumadım sızın sorun sımdıde bende var sızınkı epey olmuş sonuç nedır gectımı kaldımı okemıkımsı sey

o kemik çıkıntısı şey bende de var, 7 sene oldu ameliyat olalı geçmedi daha:KK53::KK53:
bakınca belli değil Allahtan, sadece dokununca anlıyorum.

Merhaba Datlucan forumda yeniyim burun ameliyati oldum 2hafta önce. 1.ay kontrolümde de sorucam doktoruma fakat geçecekmiş gibi görünmüyor.heriki taraf göz altlarımda kemik var.sorun şuki çıkıntı duruyor ve göz altlarımda çukur oluşturmaya başladığını gözlemlemeye başladım. Doktorun sana kalın derilisin vs dedi mi ya da derin kalın mı? Bu sebepten mi seninki çukur görünmüyor? Ne yapmamı önerirsin bu görüntümle kesinlikle revizyon olmalıyım diyorum fikirlerini alabilir miyim rica etsem? Yardimci olabilirsen çok sevinicem bu psikolojiyle pekde sağlıklı düşünemiyorum

evet bende de göz hizasında öyle bir kemik gibi çıkıntı var.böyle orayı geniş,bakışlarımı da sert gösteriyor.hiiç sevmiyorum..

Bu hesaplar kullaniliyor mu sitede hic cevap alamadim kullanicilardan.ayni problemi yasiyorum ayrica goz altindaki kemiksi şey ve göz çukuru oluşturdu. Yazim tarihiniz 2013 gorunuyor.yardimci olabilir misiniz nasil bi degisim oldu? Duzeldi mi durumunuz?

Bu hesaplar kullaniliyor mu sitede hic cevap alamadim kullanicilardan.ayni problemi yasiyorum ayrica goz altindaki kemiksi şey ve göz çukuru oluşturdu. Yazim tarihiniz 2013 gorunuyor.yardimci olabilir misiniz nasil bi degisim oldu? Duzeldi mi durumunuz?

Diğerlerini bilmem ama benim hesabım aktif bir şekilde kullanılıyor tarafımdan: ) Sanırım bana mesaj atmadın, atsaydın kesin cevap atardım. Aynı görüntü bende de var, vardı. Ama ya eskiye oranla daha düzgün, ya da artık gözüm alıştı.İnsan herşeye alışıp normal görmeye başladığı için belki bu da öyle bir durumdur. Belki hala burnum batık, oyuk, aplak ama gözüm alıştığı için artık yadırgamıyorum. Burun kemerimin başlangıç noktası oyuk geliyor bana da, daha çıkıntılı olmalıydı. Kaş göz ifadesi denen şey kalmadı, belirsiz bir yüzüm var.

Diğerlerini bilmem ama benim hesabım aktif bir şekilde kullanılıyor tarafımdan: ) Sanırım bana mesaj atmadın, atsaydın kesin cevap atardım. Aynı görüntü bende de var, vardı. Ama ya eskiye oranla daha düzgün, ya da artık gözüm alıştı.İnsan herşeye alışıp normal görmeye başladığı için belki bu da öyle bir durumdur. Belki hala burnum batık, oyuk, aplak ama gözüm alıştığı için artık yadırgamıyorum. Burun kemerimin başlangıç noktası oyuk geliyor bana da, daha çıkıntılı olmalıydı. Kaş göz ifadesi denen şey kalmadı, belirsiz bir yüzüm var.

Kıyamam ya..bu doktorların yatacak yeri yok.1sene geçmiş olmasına rağmen insan umud ediyor işte iyi bişeyler duyarım beklentisiyle..teşekkur ediyorum cevabiniz için yeni üye oldum malum burun mevzularindan kafayi yemek uzereyken bir kişide olsa durumu paylaşmak rahatlatiyor.peki bişey daha sorsam.hiç revizyon olmayi dusundunuz mu?şuanki durumunuzu bilemiyorum ama nedense herkesin benden daha iyi durumu vardir psikolojisindeyim.revizyon olmami tavsiye eder misiniz? Emre ilhani dusunuyorum basarili calismalar yapip eskisiden daha iyi bir sekilde durumu kurtariyor revizyon hastalarini gördum cok inceledim tabi arastiriyorum hala baska doktorlari.revizyon ameliyatlari hakkinda da bu süreçleri yaşayıp ayni sikintilari yasayan biri olarak ne dusunuyorsunuz?

Back
X