Burun estetigi 10. Gün

deeniz034

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2013
429
62
98
İstanbul
Merhabalaaar
Bugun ameliyatimin 10. Gunu burnumda gram fark yok. Eski burnmla hem buyuklugu hem uzunlugu ayni ustelik ucunda ve yanlarda kocaman bir sis var. Sisilikler indikce burnum kuculurmu ?
Suan burnum cok kaba ve cok buyuk...
Lutfen bilenler yardimci olurmu :///

Ama şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor diyorlar, sen niye sürekli canını sıkıyorsun ki
İnsan dizini bile vurunca 3 gün şiş kalıyor, onca işlem yapıldı şiş ve kalkık olması çok normal. En azından 1 ay bekle canım stres yapma kendine. Kime olmuştun ameliyatını??

Daha 10 gün olmuş çok erken canını sıkma ki iyileşe bilesin
Sabret canım bi 2 ay geçsin ancak oturur burnun. Tam anlamıylada 1 yıl geçmeli.
Bunlara kendini hazırlamalıydın şişler çok normal yeterki sonu iyi olsun inşallahhhh

senin burnunu cok mrk ediyorum cnm foto eklesene yada özelden bana atarmısın. bende hiç fark yok diyordum ama eski fotomla yanyana birleştirdim cok fark varmış. şunu diyeyim 10 günlük burnumla şuan 16. günüm o kdr fark varki. şişlikler indikçe güzelleşiyor. alcım ilk cıktıgında böyle nasıl dışarı cıkıcam utanırım cok şiş demiştim hatrlarsan o aşırı şişlik gecti şimdi daha güzel. 6 gündd bile değişti inanki.

Cok hakliisinz daha tam olarak sekli falan oturmadi dediginiz gibi ama benimki cok farkli sanki hicbi degisiklik kisaltma kucultme vs yok

Canim ozelden atacaktim ama msj atamiyorum sana. Sen bana ozelden msj atarmisin

Cok hakliisinz daha tam olarak sekli falan oturmadi dediginiz gibi ama benimki cok farkli sanki hicbi degisiklik kisaltma kucultme vs yok

Selamlar,

Ne durumdasın acaba, seninle aynı gün ameliyat olduk, yazar değildim ama takip ettim evde otururkenn, şimdi ne durumda merak ettim :)

Canım nerede ve hangi doktora oldun ameliyatını

Öncesi sonrası fotoğrafınızı görebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…