Merhabalaaar
Bugun ameliyatimin 10. Gunu burnumda gram fark yok. Eski burnmla hem buyuklugu hem uzunlugu ayni ustelik ucunda ve yanlarda kocaman bir sis var. Sisilikler indikce burnum kuculurmu ?
Suan burnum cok kaba ve cok buyuk...
Lutfen bilenler yardimci olurmu :///
Ama şişliklerin inmesi 6 ayı buluyor diyorlar, sen niye sürekli canını sıkıyorsun ki
İnsan dizini bile vurunca 3 gün şiş kalıyor, onca işlem yapıldı şiş ve kalkık olması çok normal. En azından 1 ay bekle canım stres yapma kendine. Kime olmuştun ameliyatını??
Daha 10 gün olmuş çok erken canını sıkma ki iyileşe bilesin
Sabret canım bi 2 ay geçsin ancak oturur burnun. Tam anlamıylada 1 yıl geçmeli.
Bunlara kendini hazırlamalıydın şişler çok normal yeterki sonu iyi olsun inşallahhhh
senin burnunu cok mrk ediyorum cnm foto eklesene yada özelden bana atarmısın. bende hiç fark yok diyordum ama eski fotomla yanyana birleştirdim cok fark varmış. şunu diyeyim 10 günlük burnumla şuan 16. günüm o kdr fark varki. şişlikler indikçe güzelleşiyor. alcım ilk cıktıgında böyle nasıl dışarı cıkıcam utanırım cok şiş demiştim hatrlarsan o aşırı şişlik gecti şimdi daha güzel. 6 gündd bile değişti inanki.
senin burnunu cok mrk ediyorum cnm foto eklesene yada özelden bana atarmısın. bende hiç fark yok diyordum ama eski fotomla yanyana birleştirdim cok fark varmış. şunu diyeyim 10 günlük burnumla şuan 16. günüm o kdr fark varki. şişlikler indikçe güzelleşiyor. alcım ilk cıktıgında böyle nasıl dışarı cıkıcam utanırım cok şiş demiştim hatrlarsan o aşırı şişlik gecti şimdi daha güzel. 6 gündd bile değişti inanki.
Merhabalaaar
Bugun ameliyatimin 10. Gunu burnumda gram fark yok. Eski burnmla hem buyuklugu hem uzunlugu ayni ustelik ucunda ve yanlarda kocaman bir sis var. Sisilikler indikce burnum kuculurmu ?
Suan burnum cok kaba ve cok buyuk...
Lutfen bilenler yardimci olurmu :///
ben genel olarak beğendim ama, çok şiş tabii özellikle burun ucu ve gözlerin ortasındaki kısım. doktor 2 haftaya büyük ölçüde iner dedi. günlük hayatıma döndüm. şu başlıkta resim koydum bakabilirsin: