Ona dikkat etmedim canim demek ki fazla bi gerginlik olmamis ama orjinal derim gibi de degil sanki daha farkli hissediyorumÖdemler ınerken derınızde gergınlık oluyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ona dikkat etmedim canim demek ki fazla bi gerginlik olmamis ama orjinal derim gibi de degil sanki daha farkli hissediyorumÖdemler ınerken derınızde gergınlık oluyor mu
Anladım cok tşk ederimMerhaba,benim tam 5ay oldu,tabiki ödemelerin kabasi ve o cok buyuk goruntusu gitti suan 3.aya gore daha iyi ama acikcasi oyle gozle gorulur mucize gibi bi degisiklikte olmadi
Merak etme canim burun ucu biraz iniyor hatta ben bastaki kalkikligi seviyodum ama biraz daha iniyor duzlesiyorAnladım cok tşk ederim.. ben burun ucumdan cok rahatsızım eger biraz inerse cok iyi olacak
![]()
Cok tşk ederim canımMerak etme canim burun ucu biraz iniyor hatta ben bastaki kalkikligi seviyodum ama biraz daha iniyor duzlesiyor
fotoğraflarını atabilir misin acaba, benim de ikin i haftam ben de ayni şeyleri yaşıyorum da.. burun ucum sola doğru uzuyor gibi yamuk yaniHerkese selamlar, burun estetiği gerçekten psikolojik açıdan çok zor geçen bir iyileşme sürecini kapsıyormuş. Fiziksel hiçbir ağrım olmadı ancak her gün şişen, yamulan bir burun insanı mahvediyormuş. Neredeyse her gece forumda sizlerin açtığı başlıkları okudum, benzer deneyimler yaşayan var mı diye didik didik aradım. Şu an ilk aya göre daha iyi hissediyorum, düzelmeye başladı burnum ama atel çıktığında şok oldum, 1 hafta ağladım çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum. O yüzden bu satırları aynı durumda olup da okuyan varsa lütfen üzülmesin gün geçtikçe şişlikler iniyor, kusurlar düzeliyor. Eminim daha büyük değişimler yaşayacağım ama ilk hali ve şimdiki halini yüklüyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum. Son olarak, doktor iki gün önce gittiğimde hala çok ödemli olduğunu söyledi ve masaj verdi. Şimdi onlara başladım. Bir de ben çok kavis ve kalkıklık istemedim, doğal olsun kemer gitsin yeter dedim. Bakalım, hala iyileşme sürecinde son şeklini ben de merak ediyorum.
İsteyen olursa atel çıktığındaki o korkunç halini de atarım.![]()
geçmiş olsun kime ameliyat oldunuz bir de deriniz ince mi kalın mi bilgi verildi miHerkese selamlar, burun estetiği gerçekten psikolojik açıdan çok zor geçen bir iyileşme sürecini kapsıyormuş. Fiziksel hiçbir ağrım olmadı ancak her gün şişen, yamulan bir burun insanı mahvediyormuş. Neredeyse her gece forumda sizlerin açtığı başlıkları okudum, benzer deneyimler yaşayan var mı diye didik didik aradım. Şu an ilk aya göre daha iyi hissediyorum, düzelmeye başladı burnum ama atel çıktığında şok oldum, 1 hafta ağladım çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum. O yüzden bu satırları aynı durumda olup da okuyan varsa lütfen üzülmesin gün geçtikçe şişlikler iniyor, kusurlar düzeliyor. Eminim daha büyük değişimler yaşayacağım ama ilk hali ve şimdiki halini yüklüyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum. Son olarak, doktor iki gün önce gittiğimde hala çok ödemli olduğunu söyledi ve masaj verdi. Şimdi onlara başladım. Bir de ben çok kavis ve kalkıklık istemedim, doğal olsun kemer gitsin yeter dedim. Bakalım, hala iyileşme sürecinde son şeklini ben de merak ediyorum.
İnternete fotoğraf yüklememe kararı aldım maalesef. Ama şöyle söyleyeyim, o şişlikler inanın geçiyor ve burnunuz zariflesiyor. Ben şu an 7. aya gireceğim ucunda hala şişlik var tabi ama dışarıdan biri ameliyat olduğumu anlamıyor. Ilk aylarda kaş aram, göz pınarlarım falan da baya şişti ve gözlerim resmen yamuk bakıyordu.fotoğraflarını atabilir misin acaba, benim de ikin i haftam ben de ayni şeyleri yaşıyorum da.. burun ucum sola doğru uzuyor gibi yamuk yani
Doktorum Mustafa Demir. İnce-orta demisti ameliyat öncesinde ama ameliyattan sonra alt kısmın etli, kalın olduğunu söyledi. O da ameliyatta açınca görülen bir şey iştegeçmiş olsun kime ameliyat oldunuz bir de deriniz ince mi kalın mi bilgi verildi mi
Afedersiniz fotolar nerede ve hangi dr a oldunuz operasyonuHerkese selamlar, burun estetiği gerçekten psikolojik açıdan çok zor geçen bir iyileşme sürecini kapsıyormuş. Fiziksel hiçbir ağrım olmadı ancak her gün şişen, yamulan bir burun insanı mahvediyormuş. Neredeyse her gece forumda sizlerin açtığı başlıkları okudum, benzer deneyimler yaşayan var mı diye didik didik aradım. Şu an ilk aya göre daha iyi hissediyorum, düzelmeye başladı burnum ama atel çıktığında şok oldum, 1 hafta ağladım çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum. O yüzden bu satırları aynı durumda olup da okuyan varsa lütfen üzülmesin gün geçtikçe şişlikler iniyor, kusurlar düzeliyor. Eminim daha büyük değişimler yaşayacağım ama ilk hali ve şimdiki halini yüklüyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum. Son olarak, doktor iki gün önce gittiğimde hala çok ödemli olduğunu söyledi ve masaj verdi. Şimdi onlara başladım. Bir de ben çok kavis ve kalkıklık istemedim, doğal olsun kemer gitsin yeter dedim. Bakalım, hala iyileşme sürecinde son şeklini ben de merak ediyorum.
Gerçekten öyleymiş, bu kadarını tahmin etmiyordum her gün değişiyor. İlk ay burun kanatları yamuk gibiydi şimdi o da düzeldi. Bakalım daha neler yaşayacağız.![]()
Öncelikle çok geçmiş olsun bnde olalı iki buçuk ay olacak rica etsem ozelden resim atar mısınız sakicasi yoksa baya zor süreç gerçektenHerkese selamlar, burun estetiği gerçekten psikolojik açıdan çok zor geçen bir iyileşme sürecini kapsıyormuş. Fiziksel hiçbir ağrım olmadı ancak her gün şişen, yamulan bir burun insanı mahvediyormuş. Neredeyse her gece forumda sizlerin açtığı başlıkları okudum, benzer deneyimler yaşayan var mı diye didik didik aradım. Şu an ilk aya göre daha iyi hissediyorum, düzelmeye başladı burnum ama atel çıktığında şok oldum, 1 hafta ağladım çok kötüydü hatırlamak bile istemiyorum. O yüzden bu satırları aynı durumda olup da okuyan varsa lütfen üzülmesin gün geçtikçe şişlikler iniyor, kusurlar düzeliyor. Eminim daha büyük değişimler yaşayacağım ama ilk hali ve şimdiki halini yüklüyorum. Sizlerin de fikrini merak ediyorum. Son olarak, doktor iki gün önce gittiğimde hala çok ödemli olduğunu söyledi ve masaj verdi. Şimdi onlara başladım. Bir de ben çok kavis ve kalkıklık istemedim, doğal olsun kemer gitsin yeter dedim. Bakalım, hala iyileşme sürecinde son şeklini ben de merak ediyorum.