Teşekkür ederim yorumun için insanız işte ister istemez kafaya takıyoruz ilk ameliyatımda da benzer bir şey yaşadım zamanla inmişti bildiğim halde soruyorum işte yorumlar geldikçe psikolojik olarak rahatlamak için revizyon olmasına rağmen eskiye göre çok iyi sadece önden bakınca tombul görünüyor o biraz keyfimi kaçırmıştı ama dediğin gibi zamanla inecektir inşallahGider tabi daha 20 gün olmuş davul gibi şişik burun olur. Doktorlar 1 yılda tamamen ödemlerin gidip burnun oturduğunu söylüyor yani daha 345 gününüz var kendine gelmesi için. Nolur bu kadar kafaya takmayın
Benim bir buçuk ay oldu benimde sorunum burun ucumun kalkıklığıRevizyon Ameliyatı olalı 20 gün oldu bugün alçılar çıktı eskisine göre daha iyi görüntü olarak ama burun ucu çok tombul ve geniş görünüyor doktor zamanla ödemler indikçe küçülecek dedi zaman geçtikçe ucu küçülüp tombulluğu gider mi daha kibar olur mu zamanla yorumlarsanız sevinirim
Ya benimde 20. Günüm ve burun ucum geniş ve top gibi yandan çok güzel ama önden çok moralimi bozdu. İner umarım yoksa nefret ettim kendimdenRevizyon Ameliyatı olalı 20 gün oldu bugün alçılar çıktı eskisine göre daha iyi görüntü olarak ama burun ucu çok tombul ve geniş görünüyor doktor zamanla ödemler indikçe küçülecek dedi zaman geçtikçe ucu küçülüp tombulluğu gider mi daha kibar olur mu zamanla yorumlarsanız sevinirim
Benim de 25. Günüm yandan güzel duruyor fakat önden çok tombul ve geniş özellikle doktora söyledim üçgen olsun diye fakat geniş ve tombul duruyor bu durum moralimi çok bozuyor bazıları zamanla incelir genişliği ödemler geçmince falan diyor ama zannetmiyorumBen de şu an 21.gündeyim sırttaki ödemler azaldıkça burnumun ucu daha da büyüdü aynaya bakamıyorum hala
Şekinden ve nefes alma sorunu yaşıyordum o yüzden oldum bana da ödemler geçecek inecek tombulluğu dedi doktor ve konuştuğum bazı kişiler ama ne kadar inecek hiçbir fikrim yok şu an tombul ve geniş duruyor ucu moralimi bozuyorBenim bir buçuk ay oldu benimde sorunum burun ucumun kalkıklığıhiç istemediğim halde kaldırmış zamanla inecek diyor ama şimdilik hiç inmedi canım çok sıkkın aynalara küstüm.si neden revizyon oldunuz
Bugün 27.günüm ve son yazdığımdan beri baya bir indi burnum, sabahları hala şiş oluyor tabiki. Gerçekten beklemek lazım insan inanmıyor ineceğine ama özellikle ilk aylar çok hızlı ödem atılıyor. Çok aynaya bakmamak lazım ilk zamanlarBenim de 25. Günüm yandan güzel duruyor fakat önden çok tombul ve geniş özellikle doktora söyledim üçgen olsun diye fakat geniş ve tombul duruyor bu durum moralimi çok bozuyor bazıları zamanla incelir genişliği ödemler geçmince falan diyor ama zannetmiyorum
Merhaba kalkikligi da indi mi yoksa sadece ucundaki şişlik mı indi. Ben de istemediğim halde kalkik yapılmış 3. Ayda tekrar dusurecekler çünkü psikolojim bozuldu bayaBugün 27.günüm ve son yazdığımdan beri baya bir indi burnum, sabahları hala şiş oluyor tabiki. Gerçekten beklemek lazım insan inanmıyor ineceğine ama özellikle ilk aylar çok hızlı ödem atılıyor. Çok aynaya bakmamak lazım ilk zamanlar
Merhaba ucu da aynı hala zamanla inecek sanırım 6. Ayda kendini belli eder dedi doktor , sizi burun ucunu nasıl indirecekler onu anlamadım yeniden operasyon mu geçireceksiniz ucundanMerhaba kalkikligi da indi mi yoksa sadece ucundaki şişlik mı indi. Ben de istemediğim halde kalkik yapılmış 3. Ayda tekrar dusurecekler çünkü psikolojim bozuldu baya
İstersen düşürürüm ama kendi düşecek dedi düşmesini bekliyorumMerhaba ucu da aynı hala zamanla inecek sanırım 6. Ayda kendini belli eder dedi doktor , sizi burun ucunu nasıl indirecekler onu anlamadım yeniden operasyon mu geçireceksiniz ucundan
Umarım kendi düşer de işleme gerek kalmaz , sizin de yeni olduğu için hiçbir işlem yaptırmayın bence 6. Ayı bekleyin çok değişecektir emin olun 1 seneye kadar yolu var sonuçtaİstersen düşürürüm ama kendi düşecek dedi düşmesini bekliyorum
Kemiğim de sızlıyor çok pişmanım gerçekten olduğum için. Eski düşük burnumu çok özledim. Keşke hemen düşse de eskisine benzeseUmarım kendi düşer de işleme gerek kalmaz , sizin de yeni olduğu için hiçbir işlem yaptırmayın bence 6. Ayı bekleyin çok değişecektir emin olun 1 seneye kadar yolu var sonuçta
İnanın yaptıran 10’kişiden 7-8 i pişman bazları da memnun çoğu kişi pişman zaten eskiyi geri getiremeyeceğimiz için artık dönüşü yok sıkmayın canınızı size tavsiyem zaman verin kendinize 6. Ayda baktınız düzelmedi revizyon için konuşunKemiğim de sızlıyor çok pişmanım gerçekten olduğum için. Eski düşük burnumu çok özledim. Keşke hemen düşse de eskisine benzese
Sizde ne kadar düşme oldu burun deliklerim kapanır mı diye çok merak ediyorum önden görünüyor çünküİnanın yaptıran 10’kişiden 7-8 i pişman bazları da memnun çoğu kişi pişman zaten eskiyi geri getiremeyeceğimiz için artık dönüşü yok sıkmayın canınızı size tavsiyem zaman verin kendinize 6. Ayda baktınız düzelmedi revizyon için konuşun
Benim 1 ay oldu daha yeni şu an çok düşme yok forumda araştırın düşen var onlarla bi konuşunSizde ne kadar düşme oldu burun deliklerim kapanır mı diye çok merak ediyorum önden görünüyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?