Burun estetiği 4,5 ay sonrası

ecemsah

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
27
Puanlar
3
Merhaba kızlar. Bundan 3 ay önce kadar burnum için bir konu yazmıştım yaklaşık 4,5 ay oldu ameliyat olalı. Her gün hala farklı bir burunla uyanmasam da ucu sürekli şişip iniyor. Çok doğal oldu gerçekten bazen hoşuma gidiyor bazen hiç hoşlanmıyorum ne yalan söyleyim. Ben yapaylık seviyorum çoğunluğun aksine revizyon fikirleri aklımdan da geçmiyor değil ama doktorum gerçekten işinde çok başarılı ve doğal çalışan birisi ona asla lafım yok ama istediğim gibi olsaydı nasıl olurdu diye de düşüncelere kapılıyorum

Eklentiler

• IMG_6951.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 492
Bence burnun çok güzel hiç dokunma derim
Revizyon buralarda okuduğum kadarıyla maddi manevi çok zor bir süreçmiş

Burnun çok güzel olmuş neyine revizyon düşünüyorsun , ödem olur ara ara yediğin içtiğinden falan. Üzülecek bir şey yok cok güzel

Barbie noiseee seviyorummmm. Çok doğal

Sizi hatırlıyorum burnunuzun ödemi çok güzel inmiş. Güzel duruyor. Benim 5.5 ay oldu hala burnumun ucu devamlı şişiyor top gibi bir gün beğeniyorum bir gün beğenmiyorum. Yandan çok beğeniyorum ama önden ucunun şişliğinden beğenemiyorum hala alışamadım bende daha doğal bir burun istedim ama doktor burnuma çok kavis vermiş gibi hissediyorum.

senin burnun inanılmaz güzel bence... tam sevdiğim gibi feminen küçük keşke burunları değişedebilsek

senin burnun inanılmaz güzel bence... tam sevdiğim gibi feminen küçük keşke burunları değişedebilsek
Yandan çok beğeniyorum sorun yok ama önden ucunu hiiiç beğenmiyorum çünkü şiş hala 1. Seneyi bekleyeceğiz galiba ödemler geçsin diye

Valla değişelim bende senin burnunu çok beğeniyorummmm benim burnum küçücük kaldı

bence gayet güzel olmuş çok doğal ama daha yapay bir burun istiyosanız revizyona gidebilrisiniz tabiki cokca da risk..

Gerçekten üzülüyorum burnuma baktıkça, mutlu değilim. Ben bu kadar doğal istememiştim. Doğal olacaksa yaptırmamak benim için daha iyiydi gerçekten. ben yapaylık seviyorum burunda. kocaman dudaklar ya da alına kadar çekilm,ş gözler değil ama yüzde dikkat çekici unsur olarak burunun yapay olmasını tercih ederdim. 2. bir burun ameliyatına mahkum olmak da çok öfkelendiriyor beni açıkcası.

Burnun hiç doğal degil artı gayet güzel

Fotoğrafta öyle duruyor. Gerçekte daha doğal hajajajajaja. Kızlar ben revizyon olucam. Bu burun beni mutlu etmiyor

Doktorunun ismini özelden yazabilir misinn

Merhaba doktorum İstanbul’da Küçükçekmece’de oldum ben

Önceki burnunuz da mı sorunsuz ve ufaktı? Bu burun tam barbie nose çünkü. Burun ucuna kıkırdak konulup dikleştiren doktorlar var bayağı “ben estetiğim” diye bağıran pig nose yorumlarıyla dolu sonuçlar paylaşılıyor sanırım öyle istiyorsunuz. Kimse de beğenmiyor o sonuçları. Burnunuz ilk ameliyatı kaldırmış olabilir ama ikinci ya da üçüncüde komplikasyon yaşayabilirsiniz, kıkırdak çökebilir kanatlar eğrilebilir, şans işi bu.

Ayy kaydırak gibi burun hiç doğal değil emin ol hakaret amaçlı söylemedim bunu doğal sevmiyorum dedin diye diyorum hiç doğal durmuyor emin ol zor değil mi ameliyat bir daha nasıl göze alabiliyorsunuz ben asl cesaret edemiyorum

Önceki konunuzu ve eski burnunuzu gördüm. Evet küçükmüş önceden de ama burun ucu aşağı bakıyormuş ve hafif kemer varmış. Yapan doktor kimse eline sağlık harika bir ameliyat yapmış.

Burnun ödemlenip inme döngüsü 1 sene sonra bitiyor ve ince duruyor hem kemer hem uç kısmı.

`