Bence burnun çok güzel hiç dokunma derimMerhaba kızlar. Bundan 3 ay önce kadar burnum için bir konu yazmıştım yaklaşık 4,5 ay oldu ameliyat olalı. Her gün hala farklı bir burunla uyanmasam da ucu sürekli şişip iniyor. Çok doğal oldu gerçekten bazen hoşuma gidiyor bazen hiç hoşlanmıyorum ne yalan söyleyim. Ben yapaylık seviyorum çoğunluğun aksine revizyon fikirleri aklımdan da geçmiyor değil ama doktorum gerçekten işinde çok başarılı ve doğal çalışan birisi ona asla lafım yok ama istediğim gibi olsaydı nasıl olurdu diye de düşüncelere kapılıyorum
Yandan çok beğeniyorum sorun yok ama önden ucunu hiiiç beğenmiyorum çünkü şiş hala 1. Seneyi bekleyeceğiz galiba ödemler geçsin diyesenin burnun inanılmaz güzel bence... tam sevdiğim gibi feminen küçük keşke burunları değişedebilsek
bence gayet güzel olmuş çok doğal ama daha yapay bir burun istiyosanız revizyona gidebilrisiniz tabiki cokca da risk..Merhaba kızlar. Bundan 3 ay önce kadar burnum için bir konu yazmıştım yaklaşık 4,5 ay oldu ameliyat olalı. Her gün hala farklı bir burunla uyanmasam da ucu sürekli şişip iniyor. Çok doğal oldu gerçekten bazen hoşuma gidiyor bazen hiç hoşlanmıyorum ne yalan söyleyim. Ben yapaylık seviyorum çoğunluğun aksine revizyon fikirleri aklımdan da geçmiyor değil ama doktorum gerçekten işinde çok başarılı ve doğal çalışan birisi ona asla lafım yok ama istediğim gibi olsaydı nasıl olurdu diye de düşüncelere kapılıyorum
Burnun hiç doğal degil artı gayet güzelGerçekten üzülüyorum burnuma baktıkça, mutlu değilim. Ben bu kadar doğal istememiştim. Doğal olacaksa yaptırmamak benim için daha iyiydi gerçekten. ben yapaylık seviyorum burunda. kocaman dudaklar ya da alına kadar çekilm,ş gözler değil ama yüzde dikkat çekici unsur olarak burunun yapay olmasını tercih ederdim. 2. bir burun ameliyatına mahkum olmak da çok öfkelendiriyor beni açıkcası.
merhaba yazıyorumDoktorunun ismini özelden yazabilir misinn
merhaba hangi şehirde oldunuz ankaraysa bana da yazar mısınız? Bu arada daha ne kadar barbie nose olabilir ki minicik çok güzel.merhaba yazıyorum
Ayy kaydırak gibi burun hiç doğal değil emin ol hakaret amaçlı söylemedim bunu doğal sevmiyorum dedin diye diyorum hiç doğal durmuyor emin ol zor değil mi ameliyat bir daha nasıl göze alabiliyorsunuz ben asl cesaret edemiyorumGerçekten üzülüyorum burnuma baktıkça, mutlu değilim. Ben bu kadar doğal istememiştim. Doğal olacaksa yaptırmamak benim için daha iyiydi gerçekten. ben yapaylık seviyorum burunda. kocaman dudaklar ya da alına kadar çekilm,ş gözler değil ama yüzde dikkat çekici unsur olarak burunun yapay olmasını tercih ederdim. 2. bir burun ameliyatına mahkum olmak da çok öfkelendiriyor beni açıkcası.