- 14 Eylül 2018
- 31
- 0
- 1
- 33
- Konu Sahibi Misalimisal
-
Ağlayacak hicbir şey göremedim.gayet güzel görünüyor.
Merak edip burun üstündeki bandı çıkardım.Aynada kendimi görür görmez başladım hüngür hüngür ağlamaya bugün 12.günüm önden büyük gibi geldi ve kavis bi tuhaf kaş aram bi tuhaf ben be yapacağım yardım edim böylemi kalcak
Telaş yaptım işe başlamam lazım ve iş güzellikle alakalı ağla ağla bi hal oldum12.günün mü?
Şaka mısın arkadaşım sakin ol şişlikler 6.ayda bitiyor burnun oturması 1yılı buluyor.
Malesef daha çok yenisin en az 1 ay da gözün alışmaya başlayacak öyle hemen sonuç alamazsın yavaş yavaş şişlikler indikçe düzelecekTelaş yaptım işe başlamam lazım ve iş güzellikle alakalı ağla ağla bi hal oldum
O değil de ben kaşlara takıldkm ya cok düzgün ve dolgun cok güzel nasıl yaptınız bunu hocam var mıdır bi formülü
O değil de ben kaşlara takıldkm ya cok düzgün ve dolgun cok güzel nasıl yaptınız bunu hocam var mıdır bi formülü
Merak edip burun üstündeki bandı çıkardım.Aynada kendimi görür görmez başladım hüngür hüngür ağlamaya bugün 12.günüm önden büyük gibi geldi ve kavis bi tuhaf kaş aram bi tuhaf ben be yapacağım yardım edim böylemi kalcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?