Burun estetiği ağlıyorum

Misalimisal

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
31
0
1
33
73a8eb9313.jpeg
4d4dd0effd.jpeg
e70fa00fa8.jpeg

5209db2fdd.jpeg
Merak edip burun üstündeki bandı çıkardım.Aynada kendimi görür görmez başladım hüngür hüngür ağlamaya bugün 12.günüm önden büyük gibi geldi ve kavis bi tuhaf kaş aram bi tuhaf ben be yapacağım yardım edim böylemi kalcak

73a8eb9313.jpeg
4d4dd0effd.jpeg
e70fa00fa8.jpeg

5209db2fdd.jpeg
Merak edip burun üstündeki bandı çıkardım.Aynada kendimi görür görmez başladım hüngür hüngür ağlamaya bugün 12.günüm önden büyük gibi geldi ve kavis bi tuhaf kaş aram bi tuhaf ben be yapacağım yardım edim böylemi kalcak
Ağlayacak hicbir şey göremedim.gayet güzel görünüyor.

12.günün mü?
Şaka mısın arkadaşım sakin ol şişlikler 6.ayda bitiyor burnun oturması 1yılı buluyor.

Bandı açınca tabi şiş olacak.10 gün sonra begenmeye başlıyacaksın.şişliklerin çoğu inecek.burun kökün şiş şuan o inecek.ucu şiş o inecek... 10 gün bekle.
Biliyorum bende yaşadım aynı seyi .Dışarı cıkmak istemiyorsun.
1.ay olunca şişliklerin çoğu inecek begenmeye başlıyacaksın .gitgide küçülecek

Bişey dicem 10.günümde ben de ağlamıştım bu ne tipime bak çirkinleşmişim bilmem ne diye ama o öyle kalmıyo kaş aran burnun göz altların vs 1-1 bucuk aya miss gibi olcak

O değil de ben kaşlara takıldkm ya cok düzgün ve dolgun cok güzel nasıl yaptınız bunu hocam var mıdır bi formülü

73a8eb9313.jpeg
4d4dd0effd.jpeg
e70fa00fa8.jpeg

5209db2fdd.jpeg

Merhaba, bu sorunu çoğu insan yaşıyodur eminim. Kim ne dese teselli etmez onuda biliyorum. Ama şunu bil ki kaş arasındaki ödem zamanla geçiyor. İlk zamanlar kendini avatar gibi hissediceksin kalın gelicek ama zamanla incelecek. Zaten o kaş arası yani burun kökü dediğimiz yere müdahele edip kalınlaştırma şansı yok. Ben bizzat doktora sordum. Biraz sabret sadece :) sigara içiyorsan mutlaka bırak, yaraların iyileşmesinde kötü rol oynuyor. Görüntülerden gördüğüm üzere gayet güzel olmuş burnun. Zamanla kemikteki ödemler inince daha güzel olucak. Kendine dikkat et:)

Back
X