Burun estetiği Ahmet Dilber

buluttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2010
105
16
98
Bursa
Merhabalar
Kendisine ameliyat olan olmayı düşünen, görüşmek için randevu alan, daha önceden görüşen veya ameliyat olmuş olan varsa bu başlık altında toplanalim mi?
Ben görüşeceğim buarada.

muayene parası ödücek misiniz cidden özelde daha 1 yıl bile doldurmamış birisi için ?
bütün ünü abisinden geliyor. bende de muayene ücretinden bahsedince gitmedim. ya para kazanmak bu kadar kolay mı? muayene ücretini talebe bağlamıştı, arz talep meselesiymiş. hı evet.

muayene parası ödücek misiniz cidden özelde daha 1 yıl bile doldurmamış birisi için ?
bütün ünü abisinden geliyor. bende de muayene ücretinden bahsedince gitmedim. ya para kazanmak bu kadar kolay mı? muayene ücretini talebe bağlamıştı, arz talep meselesiymiş. hı evet.
Muayenenin ücretli olmasını neden özelde çalıştığı süre ile iliskilendirdiginizi anlayamadım. Muayene için yarım saatini ayiriyorsa bir doktor ücret istemesi normal değil mi?

Buarada bu doktora ameliyat olmuş birileri var ise yorumlarına gerçekten ihtiyacım var. Ya da instagramda paylaşilan fotoğraflarin sahiplerine ulaşmanın bir yolu var ise süper olur.

Muayenenin ücretli olmasını neden özelde çalıştığı süre ile iliskilendirdiginizi anlayamadım. Muayene için yarım saatini ayiriyorsa bir doktor ücret istemesi normal değil mi?
tam ahmet dilber ağzı işte bu.. bana da böyle söylemişti.
şimdi şöyle. bu beyfendiye göre arz talepten dolayı kısa sürede 15 bin olan burun ameliyatını artıracakmış hemen. yani daha çok para alacak yaptığı işten. kafaya göre zam yapacak yani.
2.si hiçbir doktor başlar başlamaz muayene ücreti almıyor. ahmetin özelliği ne? bakın siz hizmet satın alacaksanız, bu hizmeti öğrenmeniz için de ekstra para vermeniz kadar saçma bişey yok. size tıbbi müdahalede bulundu mu? hayır.

sırf abisi ünlü diye, ne muayene ücreti öderim ne estetik olurum kendisine.

Back
X