Burun estetiği ameliyatı sonrası kötü sonuç

asliaysan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2022
24
1
1
27
Burun ameliyatı olalı iki buçuk ay oldu ama burnumda çarprazdan ve yandan bakınca kemik oluştu burun ucum düştü doktora sorduğumda henüz erken dedi sizce geçer mi

Eklentiler

• IMG_20221203_175247.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 945
  • IMG_20221203_175231.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 917
Fotoğraflar bulanık ve tuhaf açılardan çekmişsiniz ama burun ucunuz kesinlikle düşmüş gibi durmuyor, hatta kalkık bile.

Onun haricinde kemikte bir şişlik gözüküyor evet ama o şişlik olmayabilir, kemik olması gereken yerdedir ama fazla kıkırdak alındıysa orta çatı çökmüş olabilir. Semer burun deformitesi deniyor. Olmayabilir de tabii ama aklıma o geldi.

Burun ucum fotoğrafta kalkık duruyor evet ama çevremde burun ortası çukur gibi lafını duyuyorum belki o çukurdan düşük duruyor.

Eklentiler

• IMG_20221203_182103.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 936
Ucu düşük değil. Çapraz açıdan bende de dalgalanma var tümsekli çukurlu. Benimki düzelmeyecek ameliyat olmadan. Ama sizinki yemi ödem de olabilir beklemeniz gerek.

Kendi burnunuz nasildi ? Supratip gecişi vermis. Benim burnum da alci ciktiginda aynı sizin gibiydi.... Şuan o kısım daha düz ama burun ucum daha ileri konumlandı. Sonuç olarak beğenmiyorum,bir butun halinde degil. 6 aya doğru daha net belli olur

Burun ucum fotoğrafta kalkık duruyor evet ama çevremde burun ortası çukur gibi lafını duyuyorum belki o çukurdan düşük duruyor.
Düşüklüğe dair hiçbir belirti yok, nerden çıkardınız anlamadım. Burun ucunun açısı 90 dereceden (kırmızıyla işaretledim) düşükse burun ucu düşük olur. 90 dereceden, yani kırmızı açıdan daha genişse (lacivert açı) düşük değildir, kalkıktır.

Eklentiler

• Screenshot_20221203-183012_Kiwi Browser.webp
    13 KB · Görüntüleme: 876
Yani bilmiyorum çevremde sürekli burnun düşmüş yorumlarını alıyorum biraz sinir bozucu maalesef

Alçı çıktığında burnum böyle değildi düz bir şekildeydi ikinci aydan sonra bu şekli almaya başladı o geçişi vermesi kötü bir şey mi pek anlayamadım

Yani bilmiyorum çevremde sürekli burnun düşmüş yorumlarını alıyorum biraz sinir bozucu maalesef
Düşmüş dedikleri buysa benimki yeri öpüyor o zaman Sizce düşük mü bu burun? Daha kalkık olsa burnum domuz gibi diyerek konu açmanız gerekirdi. Kedinlikle takılmanız gereken yeri ucu değil. Sadece sırttaki dalgalanmaya takılabilirsiniz ama o da takılmanız için erken.

Supratif kırılma o, burnunuz düşmemiş.

Bir de eğer deformite değilse ve o çukur daha büyümezse, böyle kalırsa burnunuz kötü bir burun değil.

Alçı çıktığında burnum böyle değildi düz bir şekildeydi ikinci aydan sonra bu şekli almaya başladı o geçişi vermesi kötü bir şey mi pek anlayamadım
Hayır kötü değil ama doktorun konumlandırdığı şekilde kalmıyor,iyileşme sürecinde farklı sekle bürünebilir. Doktor çok tecrubeliyse,geleceği on görerek şekil veriyor. 3k burun isteyenlerde bu geçiş şart mesela. Düz isteyenlerde olmuyor gibi gibi... burnun bence kötü değil, biraz beklemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…