Burun Estetiği Ameliyatı Sonrası Yan yatmak Lütfen cevaplarınızı Yazın :(

Ayy jonna içime su serptin. :) 6 ayda burun toparlanıyor diye okudukalrım aklımda kaldıgından boyle panık olmuşum ben :) 6 ay olucnada dugunum var. Malum düğün olunca oyun olur. İşte düğün gunu ve gecesi de sorun çıkmaz umarım..

Jonna rica etsem bize biraz yaşadıklarını analtabilirmisin, amaleyat sonrası :)

:)) canım ya rahat ol 6 ayda hiç bişiyciğin kalmaz! rahat rahat oyna, tepin, tadını çıkar :) dediğim gibi ben hiç sıkıntı yaşamadım. biraz fazla morarmıştım sadece ama morarıklar 1 haftada geçti. sonra işte masaja başladım şişliklerimde hızla kayboldu. ilk ameliyat olduğumda hep öyle şiş kalıcak sanmıştım, çok korkmuştum :) çok şükür öyle olmadı. fazla pimpirik yapıp boş yere canımızı sıkıyoruz, hiç gerek yok. çoookkk güzel olacaksın, hiç sorun çıkmıycak. benim tecrübelerim sana böyle söylüyor :)

ameliyatımın ertesi günü yan yattım burnuma fazla baskı yapmadan hiçbirşeyde olmadı.1 ay falan abartı bence hemen yatabilirsiniz sadece yüz üstü yatmayın yeter.:)yüksekte falanda yatmanıza gerek yok sadece ilk hafta oda ödemden dolayı.benim 4 yıl oldu ameliyat olalı grip falan olduğumda burnumu silmeye korkuyorum şekli bozulacak diye tabiki öyle bişey yok ama psikolojik herşeyi abartıyoruz:)kişinin kendisinde bitiyor olay.:)yoksa 6. ayımda darbe aldım hiçbirşey olmadı ozaman olurdu ama gelde anlat kendime...seninde normal sürekli koruyup kollaman zamanla biraz azalıyor bu his.

:)) canım ya rahat ol 6 ayda hiç bişiyciğin kalmaz! rahat rahat oyna, tepin, tadını çıkar :) dediğim gibi ben hiç sıkıntı yaşamadım. biraz fazla morarmıştım sadece ama morarıklar 1 haftada geçti. sonra işte masaja başladım şişliklerimde hızla kayboldu. ilk ameliyat olduğumda hep öyle şiş kalıcak sanmıştım, çok korkmuştum :) çok şükür öyle olmadı. fazla pimpirik yapıp boş yere canımızı sıkıyoruz, hiç gerek yok. çoookkk güzel olacaksın, hiç sorun çıkmıycak. benim tecrübelerim sana böyle söylüyor :)

Buradaki arkdaşların ve senın yorumunu okuduktan sonra artık 5 ay sonra dün alışverişe gittim, açıldım valla biraz.Gerçi merdiven in-çık mağazalar beni yordum ama olsun iyi geldi :)) Çok pimpirikliymişim ya :)

ameliyatımın ertesi günü yan yattım burnuma fazla baskı yapmadan hiçbirşeyde olmadı.1 ay falan abartı bence hemen yatabilirsiniz sadece yüz üstü yatmayın yeter.:)yüksekte falanda yatmanıza gerek yok sadece ilk hafta oda ödemden dolayı.benim 4 yıl oldu ameliyat olalı grip falan olduğumda burnumu silmeye korkuyorum şekli bozulacak diye tabiki öyle bişey yok ama psikolojik herşeyi abartıyoruz:)kişinin kendisinde bitiyor olay.:)yoksa 6. ayımda darbe aldım hiçbirşey olmadı ozaman olurdu ama gelde anlat kendime...seninde normal sürekli koruyup kollaman zamanla biraz azalıyor bu his.

Evet benımde bugun tam 5 ay oldu :)Yazdıklarımı okudun sanırım, benimde psikolojimi çok etkilemiş :) İlk aylar aman kemık kayacak faln diye kendımı iş harici eve kapatmıştım,sizin yazdıklarını okudukça rahatladım. 3 ay sonra tatile giden dahi olmuş :) Bende 5 ay sonra dün alışverişe gittim, hatta bugunde gidicem biraz dolaşmak çok iyi geliyor. :) Yavaş yavaş bu psikolojiyi atıcam bende inşallah..

burnuna tencere tava yemedikçe birşey OLMAZmış :d

cikolatacilek şimdi baktım senınde 9 gün olmuş amelyat olalı. Benim bugun tam 5 ay oldu. İşte insan psikolojisi nasıl birşeyse,nler kurmuyor kafada insan.Doktorum alçı alındıktan sonra burnunusıvı sabun veya özel losyonlarla temizleyebilirsin demişti. Hatta buradaki yorumları okudum makyaj yapnalar dahi olmuş :)Ben hala burnumun üzerini temizlerken bile tereddüt ediyorum, anne bişi olmuşmudur, çöktü mü, düştü mü, bişey olur mu soruları ile 5 aydır annemi çok yordum :) Ama psikoloji bu sanırım, doktorumun,ailemin ve sizlerin yazdıkları sayesinde yavaş yavaş üzerimden atıyorum bu burun takıntısını yavaş yavaş..Sevgiler

bizi bizden iyi kim anlar:) alçım çıktıktan sonra defalarca sormuşumdur dktora bşy olmamış degilmi yamuk gibi duruyo sanki kayma varmı kesin yamuldu:s:d ama doktrlar o kadar rahatlarki herşey normal yan yatmadıgımı ve hicbirsey yemedigimi söyledigimde işte o tava yemedikce birsey olmaz cevabını aldım:d bende artık evre atladım rahat takılıyorum valla yamulursa o ugraşmycakmı :p yani ameliyattan sonra tek kural burnuna dokunma deniliyo ya bence dokunmaktan korkma olmalı o :) önemsedikce bir sorun cıkıyo cünkü bunu anladım .ve bu forum iyi ki var gercekten insana iyi geliyor yalnız olmadıgını hissetmek

bana bir hafta denmişti ama ben yine de kendimi şartlamıştım yatmamak için ,hala düz yatıyorum mesela çok nadir dönüyorum :)

bizi bizden iyi kim anlar:) alçım çıktıktan sonra defalarca sormuşumdur dktora bşy olmamış degilmi yamuk gibi duruyo sanki kayma varmı kesin yamuldu:s:d ama doktrlar o kadar rahatlarki herşey normal yan yatmadıgımı ve hicbirsey yemedigimi söyledigimde işte o tava yemedikce birsey olmaz cevabını aldım:d bende artık evre atladım rahat takılıyorum valla yamulursa o ugraşmycakmı :p yani ameliyattan sonra tek kural burnuna dokunma deniliyo ya bence dokunmaktan korkma olmalı o :) önemsedikce bir sorun cıkıyo cünkü bunu anladım .ve bu forum iyi ki var gercekten insana iyi geliyor yalnız olmadıgını hissetmek

Benim 5 ay bitt, 6.aydan gün aldım artık hala aynaya baktıkça orası yamuk olmuşmu, ay şura çıkıntı falan diyorum. Sanırım bu takıntı olayı herkeste var.

Bence biraz dikkat etmekten zarar gelmez. Ameliyat olanı bugün bir hafta oldu. Hala yan yatmıyorum ama alçı çıktıktan sonra hafif yan yatmayı düşünüyorum.

valla ben en fazla 3 hafta korudum sonra gayet günlük hayatıma döndüm sadece ödemlerim biraz geç düzeldi su an hiç bişey yok

Benımde 1 yıl olsa keşke daha 5 aycık..Beımde psıkoljımı latust ettı bu ameliyat. Hem deviasyondan kurtulup nefes alayım hemde güzel görüneyim diye oldum ama bu kadar psıkolojık etkı edeceğini bileezdim.Sende de old mu bunlar :) ?

aynen ben de hem deviasyon hem estetik oldum. Aslında kendi kendini motive edip psikolojini sağlam tutmak en önemli kısım sanırım :) yani evet çok ciddi bir ameliyat ama sonrasında olacaklara baştan kendini hazırlamalı insan ve nolursa olsun iyi ki olmuşum demeli :) ben hep öyle yaklaştım, ameliyattan sonraki fotoğraflarıma baktığımda içim bir hoş oluyor ama yine de iyi cesaret etmişim diyorum. Siz de öyle diyin ve mutlu olun 5 ay sonra veya 1 yıl sonra hiç fark etmez :)

aynen ben de hem deviasyon hem estetik oldum. Aslında kendi kendini motive edip psikolojini sağlam tutmak en önemli kısım sanırım :) yani evet çok ciddi bir ameliyat ama sonrasında olacaklara baştan kendini hazırlamalı insan ve nolursa olsun iyi ki olmuşum demeli :) ben hep öyle yaklaştım, ameliyattan sonraki fotoğraflarıma baktığımda içim bir hoş oluyor ama yine de iyi cesaret etmişim diyorum. Siz de öyle diyin ve mutlu olun 5 ay sonra veya 1 yıl sonra hiç fark etmez :)

Evet sanırım haklısın damili. Psikolojiyi sağlam tutmak lazım.

Evet sanırım haklısın damili. Psikolojiyi sağlam tutmak lazım.

Acaba bizim gibi başka panik sıkıntı yapan var mıdır ? Diğer arakdaşlarda buradan paylaşıma bekliyoruz :) Konu ile ilgili başka arkadaşlarında yorumlarını beklıyorum, yorum yapan arkadaşlara ayrıca teşekkür ederim.

Son düzenleme:
kizlar ya iyimisiniz ben daha ilk gunden yan yattim cok korktun simdi bunlari okuyunca burnun yastiga degdimi diye dusunuyorum ama degmemistir cunku hissrderdim degse doktor bana yan yatmayla ilgili hicbisey demedi ama ikidir babam burnuma vuruyo yanlislikla ilki hadi neyse de sonuncu az onceydi cok sert olmamasina ragmen cok acidi cok agladim hemen foruma sarildim suanda aci gecti ama yamulur mu diye korkuyorum zaten yan da yatmisim bi de ben ilk haftadan sonra alisverise gittin bugun 11 inci gunun yalovaya gidiyorum ne bilim bu kadar evde olunmali mi allahim olcem aglamaktan cok sert degildi ama cok acidi allahim ya biseybolursa nolur cevap verin kizlar

Back
X