- 19 Aralık 2016
- 69
- 21
- 38
- 32
- Konu Sahibi papatyaugur
5ay uzun bir süre bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6. Gunumde alcim ve dikislerim alindi doktora uc yastikla duz yatiyorum sizce iyimi dedim aaa niye oyle kasiyosun dolgun tek yastikla istedigin gibi yat dedi. Nasil yani yan yatabilirmiyim dedim evet yatabilirsin dedi. Yattim mi yatmadim ahaha birinci ayi doldurunca yatmaya baslayacagim ama . Bugun 7. Gunum. Burun kemigimde ara ara sizlamalar oluyo normalmi ?Benım gibi 5 ay beklememek lazım ama yan yatmak için :)
Ameliyat olalı 32 gün oldu, ben 20. günde kaş bıyık aldirmistim ancak kuaföre dikkatli olmasını ameliyat olduğumu söyledim oda burnuma dikkat ederek yavaşça halleti hiçbir sorunda olmadı :)6. Gunumde alcim ve dikislerim alindi doktora uc yastikla duz yatiyorum sizce iyimi dedim aaa niye oyle kasiyosun dolgun tek yastikla istedigin gibi yat dedi. Nasil yani yan yatabilirmiyim dedim evet yatabilirsin dedi. Yattim mi yatmadim ahaha birinci ayi doldurunca yatmaya baslayacagim ama . Bugun 7. Gunum. Burun kemigimde ara ara sizlamalar oluyo normalmi ?
Bir de kas biyik aldirma olayina kacinci gunden sonra baslayabiliriz ?
Ameliyat olalı 32 gün oldu, ben 20. günde kaş bıyık aldirmistim ancak kuaföre dikkatli olmasını ameliyat olduğumu söyledim oda burnuma dikkat ederek yavaşça halleti hiçbir sorunda olmadı :)
Burun kemiğinde sizlamalar bende hala oluyor bence çok normal ara ara sizlayip geçiyor.
***Soruyu soralım uzun zaman geçmiş şimdi gördüm neyse yeni bakan olursa ona vesile olur umarım :))
Doktor bir hafta sonrası yana yatabilirsin dedi bana :) bandajim varken yani. Tabi ben yatmadım o ayrı ama hafif dönüyorum gece.ama rahat ol bence yat Kaç ay olmuş :)Kızlar merhaba,
Burun estetiği sonrası kaç gun sonra yan yatılabılıyor? Buradan okdugum kadarıyla maksimum 1 yada 2 ay sonra yan yatılabiliyor? Doktor bana 1aydan sonra yat dedi ma ben pimpirikli oldugumdan beklıyorum artık belim kırıldı,bazı geceler kendımı hafı yana uyumuş buluyorum.. Şuan 4,5 aydayım sanırım artık yatsam bişi olmaz demi kıslar..Sizler ne zamn sonra yan yatmaya başladınız?
Birde şunlar sizde de oluyor mu? Mesela ben doğum gununde ve düğünde birini nasılsın gibisinden öpmesi, bir birinin nasılsın gibi gelip omzuma hafıf vurması, arabanın ani fren ve setten geçmesi sonrası burnum kemıgı kayarmı korkusu5 ay oalcak ameliyatım..Yine buradan okudugum kadarıyla 3 ay sonra tenıs bıle oynayabiliyormusuz..Uçakla yolculuk tatiline giden bile var okudugum kadatıyal ya ben nıye toparlayamadım psıkolojımı ufff
( ağlamak istiyorum neredeyse ....Ya nefesım duzeldı burnumda guzel oldu ma şu kemık kayar korkusunu atamadım bi türlü..Bişi olurmu ki kızlar
( Lütfen cevaplarınızı esirmgemiyin.