Burun estetiği ameliyatını kime yaptırmam lazım

alevdurmusoglu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2015
29
14
38
41
Burun estetiği ameliyatını bir plastik cerrahi ye mi yoksa kulak burun boğaz uzmanına mı yaptırmam gerekir acaba ?

kinci sorumda bir hastanenin doktoruna mı yoksa burun estetiği konusunda isim yapmış bir doktora mı ameliyat olmak daha faydalı

teşekkür ederim nefes sorunum var burnumun teki alttan bakınca tamamen kapalı şekilde ama estetikte olsun istiyorum. ikisi ayrı ayrı ameliyatlarda olucak o zaman nefes sorunu için kulak burun boğaz uzmanına estetik tedavi içinde plstik cerrahiye başvurmam lazım o zaman teşekkür ederim

Ben daha önce iki kere plastik cerraha ameliyat oldum estetik acidanda nefes acisindanda durum çok kötüydü en son KBB uzmanına oldum ve kurtuldum artık KBB uzmanları çoğu plastik cerrahlardan daha iyi bu konuda hem nefes hemde şekil güzel oluyor

Iki kez ameliyat olmanıza gerek yok, yapmanız gereken tek şey iyi bir kbb bulmanız çünkü kbb hem burnun hem içini hem dışını bilirken estetik cerrahlar sadece dışına bakarlar (istisnalar var).

Benimde hem nefes sorunum hem estetik olacak ama plastik cerrahi olacak tercihim çünki şekil vermek onların işi ( bence )

Herkese gore değişiyor demekki ben araştırdıktan ve tecrube ettikten sonra KBB uzmanlarinin daha iyi olduğunu dusunuyorum içine hangisi siniyosa ona olmak en güzeli tabi

her plastik cerrah burun estetiğini güzel yapamıyor

her kbb ci de estetik yapmıyor bi iki isim var bence estetik olacaksanız plastik cerraha gidin bu onların işi ama her dr güzel yapamıyor birde senin isteğin de önemli kimisu ddgal ister kimisi kavisli her dr kavis yapmıyor bazıları ise tam teksi doğal yapamıyor

Canım nefes sorunun varsa kesinlikle kbb olsun tercihin. Ben kbbciye oldum. bugün 10. günüm. Ve çok memnunum daha şimdiden çok güzel görünüyor burnum şiş olmasına rağmen. Ki benim çok sorunlu bir burnum vardı. Ve gayet güzelde nefes alıyorum. Kbb uzmanları sağlığın açısından daha ilgili. Cerrahlar sadece dış görüntüsü ile ilgileniyor.

Burun estetiği ameliyatını bir plastik cerrahi ye mi yoksa kulak burun boğaz uzmanına mı yaptırmam gerekir acaba ?

kinci sorumda bir hastanenin doktoruna mı yoksa burun estetiği konusunda isim yapmış bir doktora mı ameliyat olmak daha faydalı

kesinlikle estetik cerrahına yaptırmalısın bence,ben sanslıydım kbb uzmanlıgı da olan bır plastık cerraha yaptırdım kesınlıkle doktorunu ıyı arastırıp ıyı analiz et..

Kişi hem burnunun şeklinden şikayetçi hem de nefes alma güçlüğü varsa olması gereken ameliyat septorinoplastidir, rinoplasti değildir..Bunu da her uzman yapamaz,biraz Allah vergisi yetenek işi -hem nefesi düzeltecek,hem sanatını konuşturacak çünkü gerçekten zor iş
Lütfen biraz araştırın bu işleri,önünüze ilk çıkan doktora ameliyat olmayın..yaptığı ameliyatların öncesi ve sonrası fotoğraflarını dikkatle inceleyin
KBB uzmanlarının estetik yapması bana hep saçma gelmiştir, çünkü estetik algısı farklı bi olay..belki çeneniz geride ya da dudağınızın ordaki oran bozuk asıl sorun burnunuzda değil yani- bunu adı üstünde kulak burun boğaz uzmanı nerden bilsin
onlar estetik görmüyolar ki, içerdeki sağlık sıkıntılarının eğitimini alıyolar.şekillendirme eğitimi yok hiçbirinde
Ha birine afaki burun yapmıştır onun da şans eseri tek ihtiyacı olan burundur,onda tutmuştur.sizde tutmaz..
nefes alma güçlüğü olarak da biçok problemde burun içi eğriliğinden kaynaklı vs oluyo onda da burnu kırıp yeniden şekillendirmek gerekiyo.E şekillendirmeyi de KBB uzmanı bilmez-napar bu durumda,şekillendirmeyi yapamadığı için ordaki biçok dokuyu fazlalık görerek alır burna destek de koymaz.sonra da burun düşer bu sefer de 2.ameliyatta iş vücudun başka yerlerinden kıkırdak almaya kadar gider,çünkü burnun kıkırdakları fazla görülüp daha önceden alınmıştır.
Lütfen çok çok çok iyi araştırın..

Burun estetiği ameliyatı olacaksanız kesinlikle plastik cerrahı seçin...Güzelce araştırın ve muayenede doktorun tavrına ve sorularınıza verdiği cevaplara dikkat edin. Ben martta ameliyat oldum sonuç harika (merak edenler doktorum ali rıza öreroğlu)

Back
X