burun estetiği birinci haftam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

cicek999

Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2023
33
4
16
31
Selamlar kızlar ben bir hafta önce ankara’da ameliyat oldum. ilaçlarımı düzenli kullanıyorum tamponlarım da çıktı ama ameliyattan sonra çok halsiz hissediyorum hala başım dönüyor bir de yüzüm hiç morarmadı sararmadı ama sincap gibiyim. Ödemler nasıl geçer halsizlik normal midir? Bu arada doktorum e. a. merak eden varsa

Son düzenleme:
Selamlar kızlar ben bir hafta önce ankara’da ameliyat oldum. ilaçlarımı düzenli kullanıyorum tamponlarım da çıktı ama ameliyattan sonra çok halsiz hissediyorum hala başım dönüyor bir de yüzüm hiç morarmadı sararmadı ama sincap gibiyim. Ödemler nasıl geçer halsizlik normal midir? Bu arada doktorum tural hocaydı merak eden varsa
Normaldir narkozun etkisi vardır bir sure yatış pozisyonu vs uyku kalitesini etkiler alışık olmadıgımız uyuma sekli morarma vs deri yapınızla ve doktorunuzun teknigi ile alakali olabilir

Gecmis olsun. Normaldir. Ben 5. Gunden irtibaren cok yuruyus yaptim (tabi arada dinlendim baya) ve ilk gunlerdi ozellikle cok su ictim. Baya bi faydasini gordum bunlarin narkozun etkisini atmaya. Bu arada bende ayni sincap gibiydim 🤣 O ödemi cok su icerek ve yuksek yastikta yatarak atabilirsin. Bende 2,5 hafta once ameliyat oldum bu arada.

Gecmis olsun. Normaldir. Ben 5. Gunden irtibaren cok yuruyus yaptim (tabi arada dinlendim baya) ve ilk gunlerdi ozellikle cok su ictim. Baya bi faydasini gordum bunlarin narkozun etkisini atmaya. Bu arada bende ayni sincap gibiydim 🤣 O ödemi cok su icerek ve yuksek yastikta yatarak atabilirsin. Bende 2,5 hafta once ameliyat oldum bu arada.
Başka yiyecek falan var mıydı acaba özel tükettiğin ödemler için

Benim çok fazla morluğum oldu sebebini doktor da anlayamamıştı. Hatta hiç bir hastası benim kadar morluk yaşamamış. Çok şaşırmıştı. Bugün morluklarım geçmiş olmasına rağmen 1,5 aylık kontrolüm vardı beni görünce “çok moraran hastam” diye karşıladı beni :) Sebebi ne olabilir diye düşündüğümüzde ananas ve maydonoz suyu ödem için iyi olsa da ilk dönemlerde dolaşım sistemine etki edip morluğu tetiklermiş. Ben de çok kullanmıştım. Morluklarımın bundan kaynaklandığı kanaatine vardık. Demem o ki ilk dönemler çok da kullanmayın 😅

Benim çok fazla morluğum oldu sebebini doktor da anlayamamıştı. Hatta hiç bir hastası benim kadar morluk yaşamamış. Çok şaşırmıştı. Bugün morluklarım geçmiş olmasına rağmen 1,5 aylık kontrolüm vardı beni görünce “çok moraran hastam” diye karşıladı beni :) Sebebi ne olabilir diye düşündüğümüzde ananas ve maydonoz suyu ödem için iyi olsa da ilk dönemlerde dolaşım sistemine etki edip morluğu tetiklermiş. Ben de çok kullanmıştım. Morluklarımın bundan kaynaklandığı kanaatine vardık. Demem o ki ilk dönemler çok da kullanmayın 😅
Dediğiniz şey doğru olabilir çünkü benim de ameliyatım öncesi 10 gün ve sonrası 10 gün boyunca doktorum bana ödem söktürücü şeyler yiyip içmemem gerektiğini özellikle söyledi. Bir sürü yasak listesi vardı ve ananas yeşilçay maydanoz vs kesinlikle yasaktı. Hem kanamayı arttırıcı hem de cilt hassasiyetini tetikleyen şeyler olduğunu söylemişti. Neredeyse hiç morluğum olmadı Gözlerim şişmişti o kadar. Gerçekten önemliymiş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X