- 5 Ağustos 2025
- 21
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi aysegul0635
-
Yaptıralı 1,5 ay oldu evet ödem var ama neden sağ burun ucum sertken sol burun ucum yumuşak bu durum da burun deliğimin birini daha yukarda birini daha düşük gösteriyor ama alttan bakınca burun deliklerim eşit kafayı yicem yaYaptıralı ne kadar oldu canım yeni galiba minicik kalıyor şuan ödemli sanırım
Aynı şeyi yaşıyoruz galiba o sertlik seninde burun deliklerinde birinin daha yukarda görünmesini sağlıyormu ama alttan eşit duruyor delikler bendeMerhabalar bende daha bir ay olmadı yaptiralı, aynı şeyleri yaşıyorum.Ödemler cekildikce sag tarafı sert ve dışarıdan da belirgin şekilde bence kıkırdak oluşmaya başladı .Sol taraf yumuşak ,sanki orada yokmuş gibi .Doktor tatilde olduğu için kontrolede gidemiyorum .Moralim çok bozuldu .Biri normal bu süreç dese rahatlayacagim
Bendr takıyorum aparat ama bu bi kıkırdaksa ney faydası olur bilmiyorum kaç ay oldu sizin görsel atabilirmisinizSizin fotograflarinizdaki gibi durmuyor .O sert olan kısım burnumun uç kısmına baskı yapıp önceden acıtıyor gibi .Ben mi psikolojik olarak düşünüyorum diye de sorguluyorum kendimi.Gece yatarken burun içine aparatı muhakkak takıyorum ben
Benim ic taraftada o sertlik sola doğru görünüyor mesela .Ameliyat once orta hatta sıkıntı yokmuşBendr takıyorum aparat ama bu bi kıkırdaksa ney faydası olur bilmiyorum kaç ay oldu sizin görsel atabilirmisiniz
İçerdeysr geçme ihtimali yüksek ayrıca keşke benimde içerde olsaydı görünmeseydi bide benim gibi dışardan belli miO gördüğünüz kısım taş gibi sert ve onun burun ucunun üstünde de boynuz gibi hafif çıkıntı var
Beklemekten başka çaremiz yok sanırım ne lanet bi ameliyatmış
Aynı sorunu bende yaşadımO gördüğünüz kısım taş gibi sert ve onun burun ucunun üstünde de boynuz gibi hafif çıkıntı var
Nasıl düzeliyor bu sorun kaçıncı ayda müdahale yapılması lazımAynı sorunu bende yaşadım
Kıkırdak kayması bu
İç taraftaki kayma mi ? Burun ucunun üst yanında kıkırdak bir yapı var .O da mi kaymış oluyor o zamanAynı sorunu bende yaşadım
Kıkırdak kayması bu
Daha 3 ay olmadı 1,5 ay oldu dışardan kimse yok bişey diyor fotoğraf çektim ekledim buraya 2.sayfada kendim de form açtımİyi duruyor tabi deri inceliği kalınlığı önceden nasıldı onu bilmek gerek bazen doktorun da çaresiz kaldığı anlar oluyor acaba önceden de bir taraf daha ince bir taraf kalın miydi mesela? 3 ay net odemlisin ama yatış pozisyonu yediğin içtiğin bile etkiler . Daha erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?