Burun estetiği burun ucu sorunu

Aynen içten kıkırdak kayması oluyor.bende de ayni görüntü vardı.1 sene bekledim yeniden ameliyat oldum
Banada mı aynı şeyi söylüyorsunuz bugün iki taraflı elledim burnumu sanki hissettiğim o kötü şeyler düzeldi gibi geliyor herkes daha 1,5 ay oldu çok erken senin için ödem çok şey değiştirir diyor bana

Bende burun içinden görünüyor du
kıkırdak derinin altında ve burun ucuna bastırıyordu burun ucu dalgalı şiş gibiydı bir tarafı
Senin daha içte belki yerleştirdıgı kıkırdak hissediyorsundur ve aynen çok yeni daha burnun zamanla beli olur kesinlikle bir 4 ay geçmesi gerekiyor

Benim içteb öhle gözükmüyor dışardan öyle duruyor bilemedşm ki

canım okadar takılma benimde öyle dışarıdan belli değil illaki oluyor %100 kusursuz burun olamaz imkansız herkesin burnu illaki bişeyyi vardır burun bu yani . ameliyat olunca fazla hassas oluyoruz en ufak bir şeye takıyoruz biliyorum bende yaşadım bu psikolojiyi sonra saldım bukadar oluyor demekki yani boşver ki bence seninki çok erken daha 6 aya kadar iner o. bu arada burnun harika duruyor.

Ay gerçekten mi öyle mi dersin bende artık takmamaya çalışıyorum geçerse geçer geçmezse fark biraz daha minimuma iner ablam 5 senelik burun estetikli 5 senedir fark etmediğim şeyi bu aralar yani bende estetikten sonra bakınca ablama fark ettim onunda var burun ucunda biraz kusuru ama bu zamana kadar hiç dikkatimi çekmemişti demekki dedim her burnun genellikle illaki kusuru oluyor ben çok taktığım için bu kadar abarttım diye tek temennim daha fazla şeylerin çıkmaması

kesinlikle kimsenin burnu kusursuz değil simetrik değiliz zaten insan olarak bir tarafımız vi tarafımızdan herzaman farklı oyüzden sal gitsin abzurt bir şeyin olmadıgı sürece sıkıntı yok :)

Bence harika olmuş burununuz, minicik çok yakışmış yüzünüze

Nazar değdi galiba burnuma kızlar çok üzgünüm dün kendi elimle burnumun altından vurdum gözüme sinek konmuştu refklekle oldu o an böyle elimi alttan yukarı doğru çekerken altından vurdum o an sızıntı oldu ama şu an bir ağrı morarma kanama yok sadece dokunca biraz fazla hafif sızlıyor ama değişikliktr sıkıntı yok ama yinede çok korkuyorum bir şey olmuşmudur diye

Bişey olmaz canım merak etme bende çok çarpıyodum

Merhaba benim burnumda da aynı sıkıntı var burnumun sağ tarafı kanatlar, içi, kemik ve kanatların birleştiği yer aşırı sert ve dolgun. Sol tarafım daha yumuşak. Bu yüzden burun deliklerimin biri aşşada diğeri yukarıda görünüyor ve bu dolgunluk asimetri yaratıyor. Sizde herhangi bir azalma oldu mu veya doktorunuza sorabildiniz mi?

Merhaba mesajını yeni gördüm azalma bilmiyorum var gibi ama yada ben öyle inanmak istiyorum asimetri hala düzelmedi doktora sorduşumda sol taraf için ödem sağ taraf için skar dokusu yani yara dokusu olmuştur ondan sertleşmiştir zamanla düzelir dedi ama bilmiyorum alttan eşit gözüküyor delikler sıkıntı yokda karşıdan öyle durmuyor maalesef bu ay sonuna doğru 3.ay kontrolum var tekrardan sorucam bu durumu senin kaçıncı ay oldu bende sürekli burun ucuma yanlışlıkla elimle çarpıp duruyorum inşallah daha da kötğ etmem

Merhaba cevapladığın için teşekkür ederim ben daha 21. gündeyim burnum bu şekilde seninde benzer mi şişliğin yarattığı asimetri..Umarım düzelir seninde

Evet daha kötü bana göre hatta 3.aya giricem ilk aylara göre evet şişlik indi biraz daha ama hala görüntü devam ediyor

Eklentiler

• IMG_6042.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 41
Kusura bakmayın böyle atıyorum ama garip olan alttan eşit inanınki bişeyler var bu burun ucunda gerçekten 3 aydır çözemedim gitti

Eklentiler

• IMG_6043.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…