Burun estetigi çok acılı bir ameliyat mı?

Efulim9595

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
139
15
13
30
Arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende burun ameliyatı düşünüyorum hatta iki doktorlar görüştüm ama hala kararsizim. Burun estetiği olduktan sonra çok acı hissettiniz mi çok zor muydu bana süreçten bahsedebilir misiniz? İradem biraz zayıf ve korkuyorum.. yardim ederseniz çok sevinirim

Korkmana hic gerek yok, sadece 2 veya 3 gün burnun sizlayabiliyor tamponlardan dolayi ama onlari zaten 3 en gec 4 günde cikariyorlar baya bir rahatliyorsun. Insandan insana degisiyor tabiki, bazilari hic aci hissetmiyor ama genelde ciddi anlamda aci cekmiyorsun :)

Kendi adıma konuşayım ameliyat oldum ayıldım nefes alışımda bir problem yoktu ameliyattan çıkmış gibi hissetmedim hiç ilk günler biraz zor oldu hafif kan geliyor sızıntı şeklinde ve kafayı dik tutmak gerekiyor üç yastık falan vardı benim sırtımda sürekli buz tuttum şişmemesi için yüzüm 1 haftayı atlatınca her şey normale dönmeye başladı yavaş yavaşta olsa zahmetli ama o günler çabuk geçiyor ama yaptırdığından memnun kalmazsan yüzün tanıdık gelmezse artık o zaman psikolojin hiç düzelmiyor

Kızlar birde ben özelde kbbcıya gittim bana direk burnunda ne var ki neden estetik olmak istiyorsun gibisinden konuştu. Oda biraz benim canımı sıktı.

ben cok korkuyordum nefesim %100 tıkalıydı. hep ağzımdan nefes alıyordum beş yıl boyunca kaçtım ameliyattan ama hiç korktuğum gibi geçmedi bir tek ağrım sızım olmadı. ağrı kesici hap bile içmedim hiç o derece ağrısızdı benim ameliyatım bence olsan güzel olur. eğriliğin var. yakışır sana

ben cok korkuyordum nefesim %100 tıkalıydı. hep ağzımdan nefes alıyordum beş yıl boyunca kaçtım ameliyattan ama hiç korktuğum gibi geçmedi bir tek ağrım sızım olmadı. ağrı kesici hap bile içmedim hiç o derece ağrısızdı benim ameliyatım bence olsan güzel olur. eğriliğin var. yakışır sana
İçimi ferahlattiniz. Ama doktor ısrarla çok gerekli değil ne burunlar var gibisinden konuştu çok moralim bozuldu..

Sizce gerekli değil mi kızlar?
Kimin ne dedigini hic takma cnm, sen kendin rahatsiz oluyorsan iyi, güvenilir bir doktor bul ve yaptir. Aynaya sen bakiyorsun sonucta, sen kendini begenmezsen kimin ne dedigi önemli degil. En önemlisi isini iyi ve senin isteklerini ciddiye alan bir doktor bulmak. Insallah bulursun :)

Kimin ne dedigini hic takma cnm, sen kendin rahatsiz oluyorsan iyi, güvenilir bir doktor bul ve yaptir. Aynaya sen bakiyorsun sonucta, sen kendini begenmezsen kimin ne dedigi önemli degil. En önemlisi isini iyi ve senin isteklerini ciddiye alan bir doktor bulmak. Insallah bulursun :)
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim ☺

Arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende burun ameliyatı düşünüyorum hatta iki doktorla görüştüm ama hala kararsizim. Burun estetiği olduktan sonra çok acı hissettiniz mi çok zor muydu bana süreçten bahsedebilir misiniz? İradem biraz zayıf ve korkuyorum.. yardim ederseniz çok sevinirim

Hic korkma. Ben olduysam herkez olur. Rahatima cok duskun bi insan olarak hic zorluk cekmediiim
Hayta bu muydu dedim. Ilk gunu koyun etti yedim. Ucuncu gun disariya gezmeye ciktim :) simdi uc haftam nrmal yasamima tamamen dondum. Bu muydu dedimmmm ameliyat cikisi yillardir bekledim korkum bosaymis dedim

Hic korkma. Ben olduysam herkez olur. Rahatima cok duskun bi insan olarak hic zorluk cekmediiim
Hayta bu muydu dedim. Ilk gunu koyun etti yedim. Ucuncu gun disariya gezmeye ciktim :) simdi uc haftam nrmal yasamima tamamen dondum. Bu muydu dedimmmm ameliyat cikisi yillardir bekledim korkum bosaymis dedim
Hatta hic morarmadim sadece sistim

Benim sıfır ağrıyla geçti cnm ama şiştim o çok rahatsız ediciydi ikinci gün başladı şişmeye dördüncğ gğn indi az az ilk günler tamponlardan nefes alamadım ama alışıktım alamamaya zaten nefes problemim yüzğnden gittim deviasyon olucaktım olmuşken estetikte olsun dedim benim doktorumda burnunuz çok kötü değil diye belirtti burun kemerim vardı ve burun ucum düşüktü daha ne olsun dedim dahada ileri gittim havalı kalkık bir burun istiyorum dedim bir sürü soru sordu dr um form verdı doldurdum neden görüntğden memnun değilim hazırmıuım acaba psikolojik bir takıntımı diye velhasıl kelam oldum bitti bir aylık burnum hala şiş olmasına rağmen çok mutluyum ve benim için en önemlsi harika nefes alıyorum

Canım psikolojik acı daha fazla kötü olma ihtimalimi göze al oyle ol herşeyi düşün derim ...

İçimi ferahlattiniz. Ama doktor ısrarla çok gerekli değil ne burunlar var gibisinden konuştu çok moralim bozuldu..

Burnunuzda nefes alma sorunu ya da eğrilik var mı ?
Nasıl bir burun istiyorsunuz , bunu sordum çünkü çoğu kişi doğal burun istiyor ama tam tarif etmeyince doktorun anladığı doğal burunla hastanın istediği doğal burun aynı olmayabiliyor .Bazı kişiler burnum fazla doğal olmuş , estetik olduğum hiç belli değil diye mutsuz oluyor ,bazıları da ben doğal burun istemiştim ama burnum kavisli ve kalkık olmuş ,yüz ifadem değişmiş diye üzülebiliyor .
Sadece burun ucunu düzelttirenler de var . Daha hafif bir ameliyat ama fazla bilgim yok bu konuda.

Arkadaslar aranıza yeni katıldım. Bende burun ameliyatı düşünüyorum hatta iki doktorlar görüştüm ama hala kararsizim. Burun estetiği olduktan sonra çok acı hissettiniz mi çok zor muydu bana süreçten bahsedebilir misiniz? İradem biraz zayıf ve korkuyorum.. yardim ederseniz çok sevinirim

Ben ameliyattan sonra birinci ve ikinci gun aci cektim ama vahsi bir aci degil yani agri kesiciler yardimci oluyor. Ucuncu gun tamponlarin ciktigindan sonra hic bir aci hissetmedim

Back
X