burun estetiği darbe aldım kıkırdağım yerinden oynadı

hanimkizimiz

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2013
30
1
16
İstanbul
ben burnumdan estetik ameliyat olalı 10 gün oluyo.duştaki şu su fışkırtan sey,adını hatırlayamadım şimdi, burnuma çarpti.ve sağ öndeki kıkırdağım sanırım şuan kaydı sanırım.burnumun ucunda sağ tarafta kemik batar da cilde beyazlık olur ya.öyle minik bi çıkıntı var.burnum öne düşmedi ama eskisi gibi değil yani.bişeyler hareket etti. ağladım iki saat.devlet hastanesinde olmuştum, oyuzden arayacak doktorum da yok, anca randevu alıp gidicem en az iki gün sonra.bi bileniniz var mı düzelir mi böyle mi kalır yoksa...? yeniden mi ameliyat olmam lazım düzelmesi için... yoksa doktor eliyle onu yerine yerleştirir mi.internette hiç bundan yakınan biri yok, nolursunuz bi bileniniz söylesin... :(

ben burnumdan estetik ameliyat olalı 10 gün oluyo.duştaki şu su fışkırtan sey,adını hatırlayamadım şimdi, burnuma çarpti.ve sağ öndeki kıkırdağım sanırım şuan kaydı sanırım.burnumun ucunda sağ tarafta kemik batar da cilde beyazlık olur ya.öyle minik bi çıkıntı var.burnum öne düşmedi ama eskisi gibi değil yani.bişeyler hareket etti. ağladım iki saat.devlet hastanesinde olmuştum, oyuzden arayacak doktorum da yok, anca randevu alıp gidicem en az iki gün sonra.bi bileniniz var mı düzelir mi böyle mi kalır yoksa...? yeniden mi ameliyat olmam lazım düzelmesi için... yoksa doktor eliyle onu yerine yerleştirir mi.internette hiç bundan yakınan biri yok, nolursunuz bi bileniniz söylesin... :(

canım son durum nedir bilgilendirir misin ne oldu?

yapılabilecek bişey yokmuş darbeden sonra, orada burnumun ucunda minik bir beyazlık var artık.en az 6 ay gerekiyormuş tekrar operasyona karar verebilmek için, ama bence tekrar sadece ucunu da olsa bir operasyona girmeye gerek yok diye düşünüyorum. buna da şükür:)

umarım kalıcı bi sıkıntı oluşmaz zaten tam anlamıyla 6 ay gerekiyor burun kendine gelmesi için kesin zamanın dolması 1 yıl bende yeni ameliyatlıyım dikkatli olmak lazım sanırım....

son durumum şudur ki: çok hafif bir kıkırdak yamulması var ucunda.ameliyat olalı 5 ay oldu. hatta galiba hafif kemer gibi bişi de çıktı. ucu da hala şiş. doğal istedim ama fazla 'doğal' yapıldı sanırım:) ama açıkçası bu siteye fotolarını yükleyenlerin burunları bana çok yapmacık gelmişti. sonuçta eski kemer ve one düşüklük yok, bidaha hayatta yaptırmam.o derdi çekeceğime o parayı vereceğime gider yurtdışında dil eğitimi alırım gider göğüs büyütürüm:D üzerinden birkaç ay geçince zaten burun konusunda okadar da takıntılı olmuyorsunuz, hayat ve geri kalan seyler bundan daha önemli. ve güzel dediğiniz bisürü insanın da burnu aslında o yaptırılanlar gibi kusursuz, pıtıcık değil. yani sonuç olarak: takmayın :)

son durumum şudur ki: çok hafif bir kıkırdak yamulması var ucunda.ameliyat olalı 5 ay oldu. hatta galiba hafif kemer gibi bişi de çıktı. ucu da hala şiş. doğal istedim ama fazla 'doğal' yapıldı sanırım:) ama açıkçası bu siteye fotolarını yükleyenlerin burunları bana çok yapmacık gelmişti. sonuçta eski kemer ve one düşüklük yok, bidaha hayatta yaptırmam.o derdi çekeceğime o parayı vereceğime gider yurtdışında dil eğitimi alırım gider göğüs büyütürüm:D üzerinden birkaç ay geçince zaten burun konusunda okadar da takıntılı olmuyorsunuz, hayat ve geri kalan seyler bundan daha önemli. ve güzel dediğiniz bisürü insanın da burnu aslında o yaptırılanlar gibi kusursuz, pıtıcık değil. yani sonuç olarak: takmayın :)

Bende amaliyat olalı 5 ay oldu canım , en ufak şeyleri dahı takıyordum kafama..araba setten geçerken,araba bazen ani fren yaparken, yan uyurken bıle hala penık oluyordum..Darbe almadım çok lukur sadece yuzmu yıkarken elım dokununca telefonla konuşruken parmagım hafıf burnuam dokunup vurdugunda, buna vurnak denmez sanırım, nasıl panık olmuştum. Ama dediğin gibi yapmak lazım sanırı. Hayatta herşey bu değil..

Benimde 21 günlük burnuma dirsek çarptı o kadar dikkat etmeme rağmen başıma bu geldi kendimi affedemiyorum 2 gün oldu ağrım var tekrar kaydı sanırım burnum eski burnumdan beter oldu kafayı yicem bu gidişle

Arkadaslar ayni sorun bende oldu burun revizyon ameliyati 18. Gun zaten olumsuz gecti moralsizlikcderken dun burun ucumdaki kikirdak kaydi ve saga oturdu sis asiri batma hissi mevcut aglamaktan helak oldum gecermi bilmiyorum ne yaptiysam yerine oturmadi dr a resim attim birsey yok dedi sehirdisindan hemen gitmem munkun degil duzelmez mi

ben burnumdan estetik ameliyat olalı 10 gün oluyo.duştaki şu su fışkırtan sey,adını hatırlayamadım şimdi, burnuma çarpti.ve sağ öndeki kıkırdağım sanırım şuan kaydı sanırım.burnumun ucunda sağ tarafta kemik batar da cilde beyazlık olur ya.öyle minik bi çıkıntı var.burnum öne düşmedi ama eskisi gibi değil yani.bişeyler hareket etti. ağladım iki saat.devlet hastanesinde olmuştum, oyuzden arayacak doktorum da yok, anca randevu alıp gidicem en az iki gün sonra.bi bileniniz var mı düzelir mi böyle mi kalır yoksa...? yeniden mi ameliyat olmam lazım düzelmesi için... yoksa doktor eliyle onu yerine yerleştirir mi.internette hiç bundan yakınan biri yok, nolursunuz bi bileniniz söylesin... :KK43:
Arkadaslar fikri olan var mi benimde kikirdagimin ucunda kayma var bende darbe yok ama bende cok endiseliyim size gecmis olsun Allahim umarim gecer

Back
X