Şu ödemler gitsede rahatlasakAynen ya inş iner tam oturmadı henüz hassas ve kalın deriliyim diye sanırım
Merhabalar Benim de 4.Ayım dolacak ameliyat sonrası gibi değil benim de henüz burnumBenimde 5 ay olcak burnumun ucu şiş, tabi ilk aylara göre zarifleşti ama daha da zarifleşir mi merak ediyorum
Merhaba kendi adıma konuşmak gerekirse ben 4 ile 5 ay arasinda aşırı bir fark hissedemedim burun ucum sanki biraz yumuşadı gibi hassasiyeti azaldı onun dışında aynı. Ama benim derim biraz kalın belki de o yüzden geç iniyor sislerim. Sizin deriniz nasıl ince ise iylesme hızı daha hızlı olacaktır:)Merhabalar Benim de 4.Ayım dolacak ameliyat sonrası gibi değil benim de henüz burnumbi şey soracağım acaba 4 ile 5. Ay arasında çok fark oluyor mu? Ucu sanki aşağı düşüyor gibi cevaplarsanız sevinirim
Günaydın benim derim çok kalın da değil ince de değil ama şu an istediğim gibi de değil cidden ne sıkıntılı bi süreç allah hepimize sabır versinMerhaba kendi adıma konuşmak gerekirse ben 4 ile 5 ay arasinda aşırı bir fark hissedemedim burun ucum sanki biraz yumuşadı gibi hassasiyeti azaldı onun dışında aynı. Ama benim derim biraz kalın belki de o yüzden geç iniyor sislerim. Sizin deriniz nasıl ince ise iylesme hızı daha hızlı olacaktır:)
Benimde hala bir şiş bir iniyor sanki alerjik durumumda oldu ucu bir toparlamadı 6.ayımdayım bünyeden bünyeye değişiyor ama nasıl bir bünyem varsa artıkBenim 5. Ayı gecti hala oturmadı ucu şiş :)
Canım benim ilk aydaki gibi değil ama hafif bir inme illaki olur da artık fazla da inmez inse de bariz anlamazsın kuzenim olmuştu onda oyle inme olmadıMerhabalar Benim de 4.Ayım dolacak ameliyat sonrası gibi değil benim de henüz burnumbi şey soracağım acaba 4 ile 5. Ay arasında çok fark oluyor mu? Ucu sanki aşağı düşüyor gibi cevaplarsanız sevinirim
Benimde hala bir şiş bir iniyor sanki alerjik durumumda oldu ucu bir toparlamadı 6.ayımdayım bünyeden bünyeye değişiyor ama nasıl bir bünyem varsa artık
Çok teşekkür ediyorumCanım benim ilk aydaki gibi değil ama hafif bir inme illaki olur da artık fazla da inmez inse de bariz anlamazsın kuzenim olmuştu onda oyle inme olmadı
Ameliyatın ilk zamanları burnunuz çok kalkık mıydı? İndi mi Benim şu an çok kalkıkMerhabalar Benim de 4.Ayım dolacak ameliyat sonrası gibi değil benim de henüz burnumbi şey soracağım acaba 4 ile 5. Ay arasında çok fark oluyor mu? Ucu sanki aşağı düşüyor gibi cevaplarsanız sevinirim
Burnunuz çok kalkık mı şu an benim 40 günü geçti hala çok kalkıkBende 4 gün önce ameliyat oldum sinüzit konka ve rinoplasti bi arada tampon dun cıktı 7. Gunde kontrolum vR ne olcak bilmiyorm ama nefes net alamıyorm iç şiş muhakkak ondan epeyce kalkık daha once kanatlı dusuk kalın deriliydim bu sebeble kaldırmıs olabılır ama ınecek cevremde olanların cogu ındı septumu asaagıda olanlara dr bılerek bıraz kalkık yapar kı dusme olucak ve ara mesafe cok kapanmasın dıye dr ların bıldıı altın oran var ve emınım zamanla oturacak burnumuz
Hiçbir zaman çok kalkık olmadı ama ameliyat sonrası foto çekilmiş küçük,hafif kavisli ve kalkık bi burun olmuş. Şimdi 5. Ayın dolmasına 10 gün kaldı ama kemer kısmı hala şiş burun ucu malum şiş ben anlamadım kavis bile oluşmadı henüz cidden bu süreç çok yıprattı beniAmeliyatın ilk zamanları burnunuz çok kalkık mıydı? İndi mi Benim şu an çok kalkık
Suan slikon alcım var evt kalkık epeyceBurnunuz çok kalkık mı şu an benim 40 günü geçti hala çok kalkık
Gececek inanın masaj yağın minik minikHiçbir zaman çok kalkık olmadı ama ameliyat sonrası foto çekilmiş küçük,hafif kavisli ve kalkık bi burun olmuş. Şimdi 5. Ayın dolmasına 10 gün kaldı ama kemer kısmı hala şiş burun ucu malum şiş ben anlamadım kavis bile oluşmadı henüz cidden bu süreç çok yıprattı beni
Silikon alçı çıktıktan sonra bana haber verir misiniz kalkık mı diye??Suan slikon alcım var evt kalkık epeyce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?