Burun estetiği deneyimli olanlar

Çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz çok teşekkür ediyorum
Kuzum ödem onlar kolaymı zaman var daha bende ıcten ıce mırıldanıcqm hayıflanıcam ama biliyorum duzelecek su forumdakı ergenlere takılmayın hepsı sonında gectı dıye sevındıler hem en kotu revızyon olut o da o kdr daha kolaykı yeterkı dr unuz makul olsun ama masaj ve temiz hava ıyı gelicek

Silikon alçı çıktıktan sonra bana haber verir misiniz kalkık mı diye??
Tabii haber verırım tabıı duser makul miktarda ama ödemlerden bi süre kalır kalkkık ne zmn hassasihet gecer o zmn inecek ama benım septum düşüktü burun ucum onu dengelemek adına kaldırdı inecek boyle kalmaz suan domuz burunum :))

Bu arada ameliyathane once ve sonrası fotolarda genelde son halidir yanı burun en son ona donusur he bı mıktar duser korkmayın :) ama dr düşmez derse vardırnbı bıldıgı

Bu arada ameliyathane once ve sonrası fotolarda genelde son halidir yanı burun en son ona donusur he bı mıktar duser korkmayın :) ama dr düşmez derse vardırnbı bıldıgı
Doktorum fotoğraf çekmiyor instagram hesabı olmadığı İçin heralde doktorla görüşmüyorum sinirden kalkıklık iner inşallah moralim bozukk yüzüme kısa geldi ve ucu çok şiş

Teşekkür ederim Benimde burun ucum düşüktü

Doktorum fotoğraf çekmiyor instagram hesabı olmadığı İçin heralde doktorla görüşmüyorum sinirden kalkıklık iner inşallah moralim bozukk yüzüme kısa geldi ve ucu çok şiş
Cnm bnmde aynı sıkma canını boyle kalmayız hem bak sonunda ne havalı olcak bekle sabret tamammı bende yuvarlark suratlıyım bana da gıtmez ama duzelicek

Hımm genelde arsivlerler ama yok dıyorsa yoktur

canım benim inan çok rahatladım ama 5 ay dolmak üzere olunca insan çıkıntıları görünce korkuyor bana göre ödemini erken atanlar da olunca moralin bozuluyor çok teşekkür ediyorum tatlım

canım benim inan çok rahatladım ama 5 ay dolmak üzere olunca insan çıkıntıları görünce korkuyor bana göre ödemini erken atanlar da olunca moralin bozuluyor çok teşekkür ediyorum tatlım
Ya bazı burun var ya da bunye ınan alcı cıkıyor kugu gıbı bı burun bu bınsansmı yoksa derı ıle alakalı mı bılmıyorum ya da yapılan teknıkmı bu cok mühım hıc forummda okumuyorum yapılann teknıgı bılıyormu hasta malesef sormuyorlar ama ben sizin gececegıne ınanıyorum gecmese dahı oranın revızyonunu ameliyat gıbı agır dusunme daha kolay ama bence ınecek :)

Canım benim çok teşekkür ederim İnşallah hepimiz için en güzel en minik burun olsun

Merhaba ödemleriniz geçti mi benim 40 günü geçti ucu çok şiş büyük duruyo sizinde ilk zamanlar böyle miydi?
Hala tam olarak geçmedi burun ucum kalın derili olduğu için şiş duruyor çok zarif değil yani ama tabi kırk güne göre çok iyi. 40 gunlukken kocamandı ucu şimdi ona göre daha küçük :) Dokunabiliyorum artik yumuşamaya da başladı

Çok fark oluyor mu peki bide benim burnum çok kalkık ve üst kemiğim basık yok gibi sizinde öyle miydi?

Çok fark oluyor mu peki bide benim burnum çok kalkık ve üst kemiğim basık yok gibi sizinde öyle miydi?
Burun şekli tamamen değişmiyor yani şuan ki burnun biraz zarifleşicek,yüzüne oturacak hafiften incelcek.
Benim öyle bir sorunum yok sadece burun ucum şiş, basıklık konusunda bişey diyemicem ama kalkiklik biraz inicek hiç telaş etmeyin:)
Bu arada öncesi sonrası resimlerimi koyuyorum :)

Eklentiler

• IMG_20181115_192707.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_20190219_015608.webp
    18 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20190219_015153.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 110
İnanmıyorum yeni biri olmuşsunuz resmen şahane

Barış Çakır’a ameliyat oldum 40 gün oldu
Buda benim sürecim simam hiç değişmedi hergün ayaküstü görüştüğüm muhabbet ettiğim kişiler bile ben söyleyince şaşırıp nasıl yani dediler şükür şuan için memnunum inş hep böyle devam eder ilk ve son öncesi ortadaki 2 resim 30 günlük burnum

Eklentiler

• 5379AEA7-EAF1-49AD-8642-F43B2A837DFF.webp
    37,9 KB · Görüntüleme: 102
  • 3A111323-ECCB-4BDC-96B6-B368B081A7E2.webp
    30 KB · Görüntüleme: 104
  • D037C47E-75A9-41EA-902C-D21C5F22DC24.webp
    27 KB · Görüntüleme: 101
  • 9F6BCFDC-F509-4E78-93D6-DD53A29E4A92.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…