- 15 Ocak 2019
- 47
- 7
- 36
- 39
Çok teşekkür ediyorum içime su serptiniz çok teşekkür ediyorumGececek inanın masaj yağın minik minik
Kuzum ödem onlar kolaymı zaman var daha bende ıcten ıce mırıldanıcqm hayıflanıcam ama biliyorum duzelecek su forumdakı ergenlere takılmayın hepsı sonında gectı dıye sevındıler hem en kotu revızyon olut o da o kdr daha kolaykı yeterkı dr unuz makul olsun ama masaj ve temiz hava ıyı gelicekÇok teşekkür ediyorum içime su serptiniz çok teşekkür ediyorum
Tabii haber verırım tabıı duser makul miktarda ama ödemlerden bi süre kalır kalkkık ne zmn hassasihet gecer o zmn inecek ama benım septum düşüktü burun ucum onu dengelemek adına kaldırdı inecek boyle kalmaz suan domuz burunum :))Silikon alçı çıktıktan sonra bana haber verir misiniz kalkık mı diye??
Doktorum fotoğraf çekmiyor instagram hesabı olmadığı İçin heralde doktorla görüşmüyorum sinirden kalkıklık iner inşallah moralim bozukk yüzüme kısa geldi ve ucu çok şişBu arada ameliyathane once ve sonrası fotolarda genelde son halidir yanı burun en son ona donusur he bı mıktar duser korkmayın :) ama dr düşmez derse vardırnbı bıldıgı
Teşekkür ederim Benimde burun ucum düşüktüTabii haber verırım tabıı duser makul miktarda ama ödemlerden bi süre kalır kalkkık ne zmn hassasihet gecer o zmn inecek ama benım septum düşüktü burun ucum onu dengelemek adına kaldırdı inecek boyle kalmaz suan domuz burunum :))
Cnm bnmde aynı sıkma canını boyle kalmayız hem bak sonunda ne havalı olcak bekle sabret tamammı bende yuvarlark suratlıyım bana da gıtmez ama duzelicekDoktorum fotoğraf çekmiyor instagram hesabı olmadığı İçin heralde doktorla görüşmüyorum sinirden kalkıklık iner inşallah moralim bozukk yüzüme kısa geldi ve ucu çok şiş
Hımm genelde arsivlerler ama yok dıyorsa yokturDoktorum fotoğraf çekmiyor instagram hesabı olmadığı İçin heralde doktorla görüşmüyorum sinirden kalkıklık iner inşallah moralim bozukk yüzüme kısa geldi ve ucu çok şiş
Kuzum ödem onlar kolaymı zaman var daha bende ıcten ıce mırıldanıcqm hayıflanıcam ama biliyorum duzelecek su forumdakı ergenlere takılmayın hepsı sonında gectı dıye sevındıler hem en kotu revızyon olut o da o kdr daha kolaykı yeterkı dr unuz makul olsun ama masaj ve temiz hava ıyı gelicek
canım benim inan çok rahatladım ama 5 ay dolmak üzere olunca insan çıkıntıları görünce korkuyor bana göre ödemini erken atanlar da olunca moralin bozuluyor çok teşekkür ediyorum tatlımKuzum ödem onlar kolaymı zaman var daha bende ıcten ıce mırıldanıcqm hayıflanıcam ama biliyorum duzelecek su forumdakı ergenlere takılmayın hepsı sonında gectı dıye sevındıler hem en kotu revızyon olut o da o kdr daha kolaykı yeterkı dr unuz makul olsun ama masaj ve temiz hava ıyı gelicek
Ya bazı burun var ya da bunye ınan alcı cıkıyor kugu gıbı bı burun bu bınsansmı yoksa derı ıle alakalı mı bılmıyorum ya da yapılan teknıkmı bu cok mühım hıc forummda okumuyorum yapılann teknıgı bılıyormu hasta malesef sormuyorlar ama ben sizin gececegıne ınanıyorum gecmese dahı oranın revızyonunu ameliyat gıbı agır dusunme daha kolay ama bence ınecek :)canım benim inan çok rahatladım ama 5 ay dolmak üzere olunca insan çıkıntıları görünce korkuyor bana göre ödemini erken atanlar da olunca moralin bozuluyor çok teşekkür ediyorum tatlım
Merhaba ödemleriniz geçti mi benim 40 günü geçti ucu çok şiş büyük duruyo sizinde ilk zamanlar böyle miydi?Benimde 5 ay olcak burnumun ucu şiş, tabi ilk aylara göre zarifleşti ama daha da zarifleşir mi merak ediyorum
Canım benim çok teşekkür ederimYa bazı burun var ya da bunye ınan alcı cıkıyor kugu gıbı bı burun bu bınsansmı yoksa derı ıle alakalı mı bılmıyorum ya da yapılan teknıkmı bu cok mühım hıc forummda okumuyorum yapılann teknıgı bılıyormu hasta malesef sormuyorlar ama ben sizin gececegıne ınanıyorum gecmese dahı oranın revızyonunu ameliyat gıbı agır dusunme daha kolay ama bence ınecek :)
Amin inşallah kuzum :)Canım benim çok teşekkür ederimİnşallah hepimiz için en güzel en minik burun olsun
Hala tam olarak geçmedi burun ucum kalın derili olduğu için şiş duruyor çok zarif değil yani ama tabi kırk güne göre çok iyi. 40 gunlukken kocamandı ucu şimdi ona göre daha küçük :) Dokunabiliyorum artik yumuşamaya da başladıMerhaba ödemleriniz geçti mi benim 40 günü geçti ucu çok şiş büyük duruyo sizinde ilk zamanlar böyle miydi?
Çok fark oluyor mu peki bide benim burnum çok kalkık ve üst kemiğim basık yok gibi sizinde öyle miydi?Hala tam olarak geçmedi burun ucum kalın derili olduğu için şiş duruyor çok zarif değil yani ama tabi kırk güne göre çok iyi. 40 gunlukken kocamandı ucu şimdi ona göre daha küçük :) Dokunabiliyorum artik yumuşamaya da başladı
Burun şekli tamamen değişmiyor yani şuan ki burnun biraz zarifleşicek,yüzüne oturacak hafiften incelcek.Çok fark oluyor mu peki bide benim burnum çok kalkık ve üst kemiğim basık yok gibi sizinde öyle miydi?
İnanmıyorum yeni biri olmuşsunuz resmen şahaneBurun şekli tamamen değişmiyor yani şuan ki burnun biraz zarifleşicek,yüzüne oturacak hafiften incelcek.
Benim öyle bir sorunum yok sadece burun ucum şiş, basıklık konusunda bişey diyemicem ama kalkiklik biraz inicek hiç telaş etmeyin:)
Bu arada öncesi sonrası resimlerimi koyuyorum :)
Teşekkür ederim herkes öyle söylüyor bende hala alışma sürecindeyim :) burun ucumda biraz zarifleşse daha hiç bişey istemem ama :)İnanmıyorum yeni biri olmuşsunuz resmen şahane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?