Istanbul 10 12 bin maksimumHangi ildesiniz ucret araliginiz nedir
Erkin onsal var 13 15 arasiIstanbul 10 12 bin maksimum
aynen uygun fiyat ve becerikli doktor bulmak zorBende doktor arıyorum
Valla karar veremiyorum
Zor evetaynen uygun fiyat ve becerikli doktor bulmak zor
evet biraz şans işi galibaZor evet
Bide korkuyorum kötü olmasın diye
Forumda çok estetik mağduru var
Maalesef kötü olayları görünce korktumevet biraz şans işi galiba
Beeeen oo bennn hem korkup hem randevu alan benKızlar korkmuyor musunuz ameliyat olmaya , ben iyi doktor buldum fakat ameliyat olmaya çok korkuyorum yA bir şeyler ters giderse diye
Bide 2018de konus acmissiniz 10 gun sonra olucam diye olmadinizmi sizKızlar korkmuyor musunuz ameliyat olmaya , ben iyi doktor buldum fakat ameliyat olmaya çok korkuyorum yA bir şeyler ters giderse diye
İşte o zaman da cesaret edemedim olamadım bi de okuyordum o zamanlar sıkıntı çıktı olamadım. ama yıllardır aklımda aynaya bakamıyorum adam akıllı. Resim çekilemşyorum her yerde burnumu düşünüyorum , yandan profilim kötü çünkü yıllardır olmak istiyorum olayım kurtulayım diyorum ama işte , bu sefer karar verdim gibi , korku korku nereye kadar sonucta olucak bu mutsuz olacağıma, olayım aradan çıksınBide 2018de konus acmissiniz 10 gun sonra olucam diye olmadinizmi siz
Ya valla bende ilk para yok diye yaptiramadim sonra gozluk takiyorum ameliyattan sonra takamam diye yaptiramadim sonra zar zor lens takmayi becerdim kredi cektim simdide korkuyorumİşte o zaman da cesaret edemedim olamadım bi de okuyordum o zamanlar sıkıntı çıktı olamadım. ama yıllardır aklımda aynaya bakamıyorum adam akıllı. Resim çekilemşyorum her yerde burnumu düşünüyorum , yandan profilim kötü çünkü yıllardır olmak istiyorum olayım kurtulayım diyorum ama işte , bu sefer karar verdim gibi , korku korku nereye kadar sonucta olucak bu mutsuz olacağıma, olayım aradan çıksın
burun kompleksimi ömür boyu çekeceğime ameliyat olurum daha iyiKızlar korkmuyor musunuz ameliyat olmaya , ben iyi doktor buldum fakat ameliyat olmaya çok korkuyorum yA bir şeyler ters giderse diye
Benım de kemerli ucu asağı doğru düşük. Siz doktor buldunuz mu ? ben yaptırırsam Oğuz Kaan önder yaptırıcam görüştüm, çok samimi çok sempatik ve ilgili bir doktor ve oldukça başarılı yaptığı burunları çok beğeniyorum işine önem veren bir doktora benziyor. güven verdi. Ameliyat günü nü yA Haziran sonu yada Temmuz sonu henüz belli değil , bakalım , anksiyetem var birde takıntı yapıyorum aklıma hep kötü korkulu şeyler geliyorYa valla bende ilk para yok diye yaptiramadim sonra gozluk takiyorum ameliyattan sonra takamam diye yaptiramadim sonra zar zor lens takmayi becerdim kredi cektim simdide korkuyorumama olmakta istiyorum benimde yan profilden kemer var biraz uzun
Evet çok doğru vallahi, ben yıllardır çekiyorumburun kompleksimi ömür boyu çekeceğime ameliyat olurum daha iyi
ücret ne kadar?Benım de kemerli ucu asağı doğru düşük. Siz doktor buldunuz mu ? ben yaptırırsam Oğuz Kaan önder yaptırıcam görüştüm, çok samimi çok sempatik ve ilgili bir doktor ve oldukça başarılı yaptığı burunları çok beğeniyorum işine önem veren bir doktora benziyor. güven verdi. Ameliyat günü nü yA Haziran sonu yada Temmuz sonu henüz belli değil , bakalım , anksiyetem var birde takıntı yapıyorum aklıma hep kötü korkulu şeyler geliyor
burun kompleksimi ömür boyu çekeceğime ameliyat olurum daha iyi
Benimde var o anksiyete yeni ciktiBenım de kemerli ucu asağı doğru düşük. Siz doktor buldunuz mu ? ben yaptırırsam Oğuz Kaan önder yaptırıcam görüştüm, çok samimi çok sempatik ve ilgili bir doktor ve oldukça başarılı yaptığı burunları çok beğeniyorum işine önem veren bir doktora benziyor. güven verdi. Ameliyat günü nü yA Haziran sonu yada Temmuz sonu henüz belli değil , bakalım , anksiyetem var birde takıntı yapıyorum aklıma hep kötü korkulu şeyler geliyor
Resim atiyosunuz ona gore soyluyo bana 14 demistiücret ne kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?