Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlaar 9 ay önce büyük bir hata yaparak İzmir de ameliyat oldum. Burnum çok kötü oldu. Sonrasında yine aynı doktora dolgu yaptırdım. Son bir aydır burun kenarındaki bu çizgi dikkatimi cekiyor. Nefesin eskisi gibi oldugu için çökme değildir diye dusundum. Nedir bu? Bir fikriniz var mi?
Bence bi doktor başarısız burun yapıyorsa ondan bi daha tedavi almamak lazım burun bu yanı çok üzülüyorum böyle olunca doktorunuz kim İzmirde can kopal kötü diye biliyorum
Evet canim, Can Kopal. Bu ismi açık açık söylemekte de hiçbir sakınca görmüyorum. Tedavi konusunda da çok haklisin. Belki dolgudan ücret almaz diye düşünmüştüm ki yanlış düşünmüşüm.
Bence bi doktor başarısız burun yapıyorsa ondan bi daha tedavi almamak lazım burun bu yanı çok üzülüyorum böyle olunca doktorunuz kim İzmirde can kopal kötü diye biliyorum
Bence bu çizgiler sizin eski burnunuzda da olan burun kanadı çizgileriniz onlara müdahale etmiyor doktorlar yani doğal yapısı öyle burun yapılınca ucu küçülünce ortaya cıkıyor sadece
Bence bu çizgiler sizin eski burnunuzda da olan burun kanadı çizgileriniz onlara müdahale etmiyor doktorlar yani doğal yapısı öyle burun yapılınca ucu küçülünce ortaya cıkıyor sadece
Bende ameliyat öncesi yoktu o çizgi, ameliyat sonrası çıktı, yani buna burun kanadında çökme deniyor. Bazı insanlara bakıyorum hiç ameliyat olmamış, onlarda da var. Evet bazı insanlarda genetik ya da travmatik ameliyat haricinde de olabiliyor ama benimki ameliyattan sonra oluşmuştu.