Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben Burun ameliyati olacagim buüyük ihtimal. Yurt disinda yasadigim icin Internet üzere cogunlukla arastirma yaptim. Benim Muayne Estecel Estetikde olacak Dr. Necdet Ucar beyde. Ameliyatimda Bayindir Medical Center Leventte olacak. Tecrübesi olan varmi ? Tesekkürler :)
bende bu cumartesi gününe cilt bakımına randevu aldım göz altındaki beyaz noktalarımı aldırcam . internette sadece kurumsal sayfası var , hakkında herhangi olumlu yada olumsuz yorum bulamıyorum . yok mu bilen ??
Allah sasirmasin türk doktorlari genelikle yurtdidindski hastalarini ciddiye almazlar buyüzden sana tavsiyem kendi tercübem akrabalarinla git muyaneye güvenme türk doktorlarina! Hatta ameliyathaneye uyutulari zaman abini veya ablani al videoya ceksinler ne gibi islemler yapildini falanda filan