Burun estetigi foto

33konyali422

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2018
161
22
18
33
Arkadaslar yaklasik 1.5 ay oldu ameluyat olali ama fotolarda felan sis bi garip suratli cikiyorum yasiyomusunuz bu tur bi sorun

Iyice paronayak oldum ya herkes guzel diyo fotolara bakiyorum korkunc cikiyorum gulunce de bi acayip oluyorum zatenkafayi yedim iyice

Meehaba Arkadaşlar Bende Gaziantepde Ameluyat oldum Tip.fakültesinde Ameliyat sonrasi yuzum inanilmaz sisti gozaltlarim.morardi tampon cikti ama hala nefes almakta zorlaniyorum bu sorunlari yasayan varmi

Meehaba Arkadaşlar Bende Gaziantepde Ameluyat oldum Tip.fakültesinde Ameliyat sonrasi yuzum inanilmaz sisti gozaltlarim.morardi tampon cikti ama hala nefes almakta zorlaniyorum bu sorunlari yasayan varmi
Ne zaman ameliyat oldunuz benim bugün 5 haftam bitti. Benimde bi burun deligim tikali. Kulak çöpünü o burun deligime soktuğumda sanki bi yere takiliyo gitmiyor

Ne zaman ameliyat oldunuz benim bugün 5 haftam bitti. Benimde bi burun deligim tikali. Kulak çöpünü o burun deligime soktuğumda sanki bi yere takiliyo gitmiyor
Ben 10 gun oalacak baya sıkıntılı hala nefes alamiyorum yuzum bomba gibi siz kime ameliyat oldunuz agrilariniz ne durumda sislik morluk varmiydi

Ben 10 gun oalacak baya sıkıntılı hala nefes alamiyorum yuzum bomba gibi siz kime ameliyat oldunuz agrilariniz ne durumda sislik morluk varmiydi
10 gün olmuş cok normal oyle olmasi. Benim 5 hafta oldu hala tam düzelmedi. Atel cikti mi? Çıkınca nefes almada bi rahatlama oluyor aslinda. Okyanus suyu filan kullanin baya rahatlatiyyor.

Back
X