- 23 Şubat 2018
- 161
- 22
- 18
- 33
- Konu Sahibi 33konyali422
Arkadaslar yaklasik 1.5 ay oldu ameluyat olali ama fotolarda felan sis bi garip suratli cikiyorum yasiyomusunuz bu tur bi sorun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay sabret diye on kere söylemişimdir geçecek hepsiArkadaslar yaklasik 1.5 ay oldu ameluyat olali ama fotolarda felan sis bi garip suratli cikiyorum yasiyomusunuz bu tur bi sorun
Ahahahahha su an o kadar haklisin ki ama allah kahretmesin korkuyorum insallab ben de derim ilerde boyle:)))3 ay sabret diye on kere söylemişimdir geçecek hepsi![]()
Ne zaman ameliyat oldunuz benim bugün 5 haftam bitti. Benimde bi burun deligim tikali. Kulak çöpünü o burun deligime soktuğumda sanki bi yere takiliyo gitmiyorMeehaba Arkadaşlar Bende Gaziantepde Ameluyat oldum Tip.fakültesinde Ameliyat sonrasi yuzum inanilmaz sisti gozaltlarim.morardi tampon cikti ama hala nefes almakta zorlaniyorum bu sorunlari yasayan varmi
Ben 10 gun oalacak baya sıkıntılı hala nefes alamiyorum yuzum bomba gibi siz kime ameliyat oldunuz agrilariniz ne durumda sislik morluk varmiydiNe zaman ameliyat oldunuz benim bugün 5 haftam bitti. Benimde bi burun deligim tikali. Kulak çöpünü o burun deligime soktuğumda sanki bi yere takiliyo gitmiyor
10 gün olmuş cok normal oyle olmasi. Benim 5 hafta oldu hala tam düzelmedi. Atel cikti mi? Çıkınca nefes almada bi rahatlama oluyor aslinda. Okyanus suyu filan kullanin baya rahatlatiyyor.Ben 10 gun oalacak baya sıkıntılı hala nefes alamiyorum yuzum bomba gibi siz kime ameliyat oldunuz agrilariniz ne durumda sislik morluk varmiydi
10 gün olmuş cok normal oyle olmasi. Benim 5 hafta oldu hala tam düzelmedi. Atel cikti mi? Çıkınca nefes almada bi rahatlama oluyor aslinda. Okyanus suyu filan kullanin baya rahatlatiyyor.
Ben Mustafa hocaya oldum Plastik cerrahi Anabilimdalı BaşkanıAtel cikmadi henuz bu sali cikacak siz kime ameliyat oldunuz
Ben Konya da oldum ameliyati. Piezzo let down yada lazerle yapilan yontemlerle ameliyat yapildiysa daha az morluk sislik oluyomuş. Benimki klasik yontemdi. Cok morarmadim ama baya sistimBen Mustafa hocaya oldum Plastik cerrahi Anabilimdalı Başkanı
Ben de klasik yontemlerle oldumBen Konya da oldum ameliyati. Piezzo let down yada lazerle yapilan yontemlerle ameliyat yapildiysa daha az morluk sislik oluyomuş. Benimki klasik yontemdi. Cok morarmadim ama baya sistim
Günese çikmamaya özen gosterin . Buz koyun . Doktorunuz krem vermiştir masajla o kremleri sürün. Bol su icin. Ananas yiyinBen de klasik yontemlerle oldum
Evet yapcak birşey yok. Sabirla beklemek lazim sigara ıciyosaniz içmeyinSimdi ictim valla icecegim artik yapacak birsey yok