- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
- Konu Sahibi deniz06060606
-
Yok bence çok kalkık değil hani bakınca aa estetikli mi bu demem ben şahsen güzel olmuşMerhaba 3 hafta oldu çok kalkık geliyor gözüme. Önden daha bi tuhaf .inermi bu kalkiklik ve burun uc8ndaki o top görüntü geçecek mi ..son fotoda gülümseyince bi değişik oluyorum .ameliyat kolay olanmış sonrası sıkıntı valla. Deneyimlil3rden yorum rica etsem..
Burnunuz kötü değil 1 yıl sonra 1 yıl daha düşecektir, dudak dolgusu yaptırarak burun ve dudak arasında ki mesafeyi biraz azaltabilirsiniz, asıl sıkıntı çene hattiniz da 1 2 ml çene dolgusu ve jawline ile efsane geçiş olur.Plastik cerraha yüz ölümünüzü yatırırsanız zaten size çene hattiniz mutlaka söyleyecektir. Liplift güzel ama ömür boyu iz kalma durumu var
Çene hattım çok dar ve geride .problemi dr da söyledi.. 6 ay bi otursun burnun dedi..plastik cerrah değil ama dolgu yapıyor..ama böyle bisey dusunurs3m daha profesyonel şekilde yaptırmak isterim..burun ameliyatına senelerce düşündüm..37 yaşındayım düşün artık..hayal kirikligi oldu benim icin .evet sekil guzel ama belki de burun şekli benim yüz şeklime uymadı bilemiyorum..suan hiç mutlu değilim.tabiki eski kemerli buyuk burnumdan iyi. bukadar kalkık olmasa daha doğal gelecek belki de..teşekkür ederim yorumun için.Burnunuz kötü değil 1 yıl sonra 1 yıl daha düşecektir, dudak dolgusu yaptırarak burun ve dudak arasında ki mesafeyi biraz azaltabilirsiniz, asıl sıkıntı çene hattiniz da 1 2 ml çene dolgusu ve jawline ile efsane geçiş olur.Plastik cerraha yüz ölümünüzü yatırırsanız zaten size çene hattiniz mutlaka söyleyecektir. Liplift güzel ama ömür boyu iz kalma durumu var biraz sıkıntılı.
Evet gördüm. Başlarda çok iyi duruken burun sonradan bu şekilde olması anlamsız gercekten.zor yani sizin için haklisiniz hiç bi fikrim yok .umarım kalici çözüm bulunur.Siz benim konumu ve benim muhteşem revizyonlu burnumu gördünüz mü? Görürseniz bence burnunuzu çok seversiniz.
Sakıncası yoksa ne kadara yaptırdığınız söyler misiniz?Teşekkür ederim cevaplarınız için.
Çene hattım çok dar ve geride .problemi dr da söyledi.. 6 ay bi otursun burnun dedi..plastik cerrah değil ama dolgu yapıyor..ama böyle bisey dusunurs3m daha profesyonel şekilde yaptırmak isterim..burun ameliyatına senelerce düşündüm..37 yaşındayım düşün artık..hayal kirikligi oldu benim icin .evet sekil guzel ama belki de burun şekli benim yüz şeklime uymadı bilemiyorum..suan hiç mutlu değilim.tabiki eski kemerli
Yaş ilerledikçe kayboluyor ,kilo da etken kimi doğuştan öyle..Bir de burunda deviasyonu olanlar gece ağzı açık uyudukları için çene zamanla daha geriye gidiyor:) yani gece uyurken burundan nefes alıyorsanız ağzıniz açık kaliyorsa bu yillar içinde çenenizi içe göçturuyor bunu netten araştırabilirsiniz.Burunda ki sorun çeneyi bile etkiliyor hatta dişlerin çürümesini deAy şimdi bunu okuyunca size sormak istedim. Net çene ovali zamanla kayboluyor ya, onun için ne yapılabilir? Siz bayağı bilgilisiniz anlaşılan .
Bu arada ben beğendim burnunuzu kemerli olmasından kat kat iyi bence.Evet gördüm. Başlarda çok iyi duruken burun sonradan bu şekilde olması anlamsız gercekten.zor yani sizin için haklisiniz hiç bi fikrim yok .umarım kalici çözüm bulunur.
Size yakışmış, güzel duruyorYok arkadaşlar ya.herkes burnumun çok aşırı dik old.ve yakışmadığı yorumunu yapiyor..evet güzel bir burun ama resmen tepede ya.n3 gerek vardı bu kadar kalkikliga anlamış değilim..hergecen gün kalkıyor sanki .nekadar inebilir bukadar kalkiklik.gwrcekten tuhaf geliyor açiya bakin ya .hic memnun değilim.. okadar sıkıntı cekip sonucun kimse de olmayıp sen de böyle olması çok can sıkıcı. Böyle durum yaşayan ve bana fotolu nejadar inebil3cegini gösteren olur mu acaba.
benim önden çok şiş ve yandan çok kalkık olan burnum, 2 ayda çok değişti. kalkıklık şişler indikçe çok hoş gözükmeye başladı, şişlerse şimdiden düşünemediğim kadar indi. merak etmeyin, 3.haftaya göre benden daha iyi durumdasınız, 3.haftada da epey şiş ve kalkıktı. ilk ve son halini özelden gönderiyorumYok arkadaşlar ya.herkes burnumun çok aşırı dik old.ve yakışmadığı yorumunu yapiyor..evet güzel bir burun ama resmen tepede ya.n3 gerek vardı bu kadar kalkikliga anlamış değilim..hergecen gün kalkıyor sanki .nekadar inebilir bukadar kalkiklik.gwrcekten tuhaf geliyor açiya bakin ya .hic memnun değilim.. okadar sıkıntı cekip sonucun kimse de olmayıp sen de böyle olması çok can sıkıcı. Böyle durum yaşayan ve bana fotolu nejadar inebil3cegini gösteren olur mu acaba.
Merhaab bana da atabilirmsnz ozelden burnunuzubenim önden çok şiş ve yandan çok kalkık olan burnum, 2 ayda çok değişti. kalkıklık şişler indikçe çok hoş gözükmeye başladı, şişlerse şimdiden düşünemediğim kadar indi. merak etmeyin, 3.haftaya göre benden daha iyi durumdasınız, 3.haftada da epey şiş ve kalkıktı. ilk ve son halini özelden gönderiyorum
şiş olan 3. diğeri 10.haftaMerhaab bana da atabilirmsnz ozelden burnunuzu
Top görüntü geçiyor. 6 aya oturur 1 seneye şişlik iner tamamen hiç üzülmeyin . Çok doğallaşacak zamanlaMerhaba 3 hafta oldu çok kalkık geliyor gözüme. Önden daha bi tuhaf .inermi bu kalkiklik ve burun uc8ndaki o top görüntü geçecek mi ..son fotoda gülümseyince bi değişik oluyorum .ameliyat kolay olanmış sonrası sıkıntı valla. Deneyimlil3rden yorum rica etsem..
bence burnunuz cok guzel olmus. zaten yuzunuz de ozunde guzel.Yok arkadaşlar ya.herkes burnumun çok aşırı dik old.ve yakışmadığı yorumunu yapiyor..evet güzel bir burun ama resmen tepede ya.n3 gerek vardı bu kadar kalkikliga anlamış değilim..hergecen gün kalkıyor sanki .nekadar inebilir bukadar kalkiklik.gwrcekten tuhaf geliyor açiya bakin ya .hic memnun değilim.. okadar sıkıntı cekip sonucun kimse de olmayıp sen de böyle olması çok can sıkıcı. Böyle durum yaşayan ve bana fotolu nejadar inebil3cegini gösteren olur mu acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?